Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 20
paxela spune:
calin, sot de kity sa fi sanatos si fericit
tuturor Mariilor, Marianilor si derivatelor din mariaa

si celor doua mamici aniversate azi chiar daca nu au mai dat pe aici, poate mai dati si voi o veste
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
magdalena76 spune:
La multi ani! Calin (sotul lui Kitty)
La multi ani! Tuturor Mariilor si derivatelor lor.
La multi ani ! sarbatoritelor de azi.

radcarmen spune:
La multi ani lui Calin, sotul Cristinei si La multi ani tuturor celor ce poarta numele Maria sau altele derivate din acesta! Sanatate multa si tot binele din lume!
Eliana bine ati revenit acasa si te asteptam cu poze!
Marta, cunosc foarte bine plansul sfasietor al lui Victor din cauza maselutelor pentru ca si Vlad e terminat saracutul. De peste o luna jumatate il chinuie ingrozitor cele doua masele de sus, iar ieri a spart coltul nr 4 de la maseaua nr 4 si a curs si sange. A cam tipat.
O zi buna va dorim!
Pupici!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
tzuna spune:
BUNA!
La multi ani tuturor Mariilor si mai ales pt gaza mea mica! la multi ani si toate cele bune si lui Calin! KITTY, mi-a placut f mult mesajul tau.
Maria e bine,am pus-o la somnic. Ei bine perioada de proba nu a fost chiar ok. Maria s-a distrat de minune cu jucariile baietelului, lui i-a placut la nebunie sa o aiba pe maria la el dar mamica respectiva era terminata dupa numai o ora deci nu are cum sa mi-o tina si pe Maria. E prea sensibila si exagerat de grijulie. Noi nu o pazim non-stop pe Maria, mai cade se ridica, mai plange ii trece daca sunt motive lipsite de importanta (jucaria altui copil, ca nu-i dau ce vrea ea, ca o urc in carut). Asta este suntem in cautare de gradinita. Nu mai avem de ales. Azi am fost la Genoveva. Nu am fost prea incantata. era f cald. Nu au dat drumul la aerul conditionat ci au deschis numai geamurile si erau multi copii. Mi-au spus ca de primit mi-o primesc si ma duc o zi sa stau eu cu ea 2 ore sa vedem daca-i place. E la eraj si sunt multe scari de urcat dar cica pe astia mici ii vor duce in brate cand pleaca in parc... Acum sa vedem mai intreb sa ma asigur ca e ok. ii duc eu mancare pt micul dejun (asta nu e neaparat rau), sunt 7-10 copii in grupa si mai sunt copilasi micuti ca Maria. maine ma duc s avad gradinita Condor si poimaine inca una la dristor si cam astea sunt optiunile. Preturile sunt la fel peste tot 550-600 lei/luna pt program 8-12/13.
O voi da cu inima stransa dar nu am de ales. Nu cred ca sunt chiar pretentioasa. Nu ma astept sa o cocoloseasca nimeni ci doar sa fie in siguranta, sa nu se loveasca rau si sa aiba conditii decente si jucarii. ea daca are jucarii si copii e fericita.
O zi buna tuturor si distractie placuta celor care-si serbeaza ziua numelui astazi.
elyanne spune:
In primul rand,
La muuuuulti ani sarbatoritilor de astazi! 
Apoi... pozeeeeeeeeeeeee
Despre mancare... nu am gasit supe deloc (ciorba nici nu speram)
Mancarea este buna, dar pt. noi, nu pt. copii.
Aveau meniuri de copii dar eu nu i-as fi dat nici Elenei... pizza, hamburgari sau crochete cu cartofi prajiti... special pt. copii (cica)...
Baietii mancau borcanase si iaurturi (seara cereale) iar Elena un ou, niste cartofi, putin peste... si legat de asta, aveau numai peste scump, de la 50 de euro o portie... nu gaseai si natii de peste mai "normal".
Nu stiu ce sa mai zic despre asta...
Gaseai la market legume, fructe, lactate si diverse salmuri, cascaval etc. Dar astea mergeau mancate dim sau seara, iar dimineata aveam oricum mic dejun la hotel. Mai greu pt. Elena cu mancarea de pranz.
Concurs Danonino: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank">el1 (Andrei) sau el2 (Mihai) ???Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
radcarmen spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elyanne In primul rand, La muuuuulti ani sarbatoritilor de astazi! ![]() Apoi... pozeeeeeeeeeeeee Despre mancare... nu am gasit supe deloc (ciorba nici nu speram) Mancarea este buna, dar pt. noi, nu pt. copii. Aveau meniuri de copii dar eu nu i-as fi dat nici Elenei... pizza, hamburgari sau crochete cu cartofi prajiti... special pt. copii (cica)... Baietii mancau borcanase si iaurturi (seara cereale) iar Elena un ou, niste cartofi, putin peste... si legat de asta, aveau numai peste scump, de la 50 de euro o portie... nu gaseai si natii de peste mai "normal". Nu stiu ce sa mai zic despre asta... Gaseai la market legume, fructe, lactate si diverse salmuri, cascaval etc. Dar astea mergeau mancate dim sau seara, iar dimineata aveam oricum mic dejun la hotel. Mai greu pt. Elena cu mancarea de pranz. Concurs Danonino: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank">el1 (Andrei) sau el2 (Mihai) ???Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
Frumoase poze, sexy mama
! Arati minunat Eliana, felicitari! Si ai o familie foarte reusita!Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
tzuna spune:
ELYANNE- am vazut pozele si cred ca v-ati simtit f bine. Ma bucur pentru voi, meritati tot ce e mai bun.
Maria inca doarme si eu mi-am terminat treaba pentru serviciu pe azi ce dragut,nu?
elpower spune:
Gata pateul, oala e pe foc, fata la plimbare cu mama, barbat lipsa, dar asta e ceva obisnuit... Acum pot sa ma ocup un pic si de forumit
.
Incep cu felicitarile.
La multi ani pentru Calin, sot iubit de Cristina noastra draga! Sa fiti la fel de fericiti impreuna mereu, bucurandu-va de o familie minunata!
Multi ani traiasca si cele si cei cu nume sfant ce se sarbatoresc astazi!
Multi ani si altor sarbatoriti ai zilei de azi!
Rianna, sa-ti traiasca grasunelul! Doamne, ce trece timpul!
Martutza, ma bucur ca ai gasit o solutie multumitoare pentru tine si familia ta!
Elyanna, pozele voastre m-au facut sa ma bucur enorm ca pot exista si parinti asa de curajosi, frumosi si iubitori si asa copii superbi! Bravo voua! Imi pare tare bine ca a trecut cu bine episodul/episoadele
raceala.
Tzuna, draga mea, imi pare rau ca n-a mers cu mamica respectiva. Sa va ajute Doamne-Doamne sa gasiti cea mai fericita solutie cu gradinita.
Pupam maselute crescande si copilasi mataiciosi!
Roxaniciuleeeee
!!! MMM! Delicios pateul ala! MMM! Sa vedem ce zice si Thea. Ar fi chiar neserioasa daca nu ii place. ![]()
Thea mea e bine, in mare. Are niste muciosi pe care ma chinui zilnic sa ii scot pentru ca urla ca din gura de sarpe numai cand ma vede cu batista bebelusului. Dar eu insist, ca mi-e frica de complicatii in gat. Acum ami si tuseste un pic, dar si eu bat toba, in special dimineata. Nu stiu care e treaba. Investigam, investigam...
In alta ordine de idei, am ajuns la concluzia ca, cu toate frustrarile mele, de fapt, am un sot minunat. Nu face nimic special, dar asa cred eu ca e cu mult mai bun decat altii. Ca altfel, cine-l lua? 

Si un copil tare cuminte, numa' ma-sa e cam nebuna si nu vede chestia asta. Asa ca, am hotarat sa nu ma mai oftic pe chestii pe care never-ever-never again nu o sa le pot schimba si sa invat sa savurez micile placeri ale vietii proprii si personale care e chiar buna, daca ma gandesc bine. O fi posibil, n-o fi? Eu incerc. Sa vedem ce iese. Astazi a fost prima zi din restul vietii mele si a fost destul de frumoasa
. Parca si copilul a fost muult mai cooperant ca deobicei.
Concluzia? Daca mama e linistita e si copilul mai fericit. Cel putin al meu.
Mai aveam de spus, dar m-au luat alte valuri si am uitat. Sper sa revin cat de curand, daca nu ma mai cuprinde vreo stare subita de mutenie.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Crina_mio spune:
Buna seara,
La multi ani Mariilor si celor ce poarta nume derivate. Sa fiti sanatoase/si si fericiti.
Kitty La multi ani cu intarziere sotului, sa fiti fericiti multi, multi ani de acum. Ai o familie tare frumoasa.
Eliana cum a fost ciorba soacrei?? cred ca au mancat picii pe rupte
pe toti trei ca tare-s dulci. Da pe Elena de ce n-ai pozat-o cu o inghetata danonino, sau poti sa pui decat 2 poze?
Ela - i-a placut Theei pateul? Sa ne dai si noua reteta, ca-s in pana de idei si saptamana asta am 2 fete de hranit ca o am si pe nepoata la mine.
Tzuna, bafta Mariucai la cresa. Sper sa gasesti una la care sa o lasi cu inima impacata.
Diana - unde-i cronica zilei de cresa a lui Alex? Cum a fost dupa wk?
Maya-i bine, super fericita ca are cu cine se juca, se mai trezeste noaptea tipand de cateva ori (din 5 in 5 minute a zis nepoat-mea, dar nu e chiar asa
) cred ca-i mai iese vre-o maseluta, ceva, ca nu ma lasa sa ma uit si dupa ce m-a muscat zdravan nici degetul nu mai am curajul sa-l bag in gurita ei
. Ma bucur ca inca mananca binisor, e vesela, n-are treaba de nici un copil din parc si o striga pe Alex (nepoata) sa nu cumva sa plece din raza ei vizuala.
Cam atat despre noi,
somn usor tuturor
Crina & Maya Georgia
15 luni
elpower spune:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/12112/Pate-ul-meu-din-ficat-de-pasare/
Cam asta ar fi reteta de pate. I-a placut, dar nu s-a omorat ca ma-sa
.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007