Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 18
rianna_stef spune:
buna fetelor...va mai aduceti aminte de noi??
ei bine noi nu v-am uitat doar ca am ramas fara calculator din cauza unei furtuni si momentan n-avem finante pt alt calc;scuze daca fac greseli dar tastatura de pe care scriu are literele sterse;
am vrut sa stiti ca nu v-am uitat;evident nu sriu ce-ati mai facut,sper ca sunteti bine toate ;eu ma descurc cum pot cu ai mei copii;
daria e din ce in ce mai frumoasa si invata rapid,dar e si neastamparata..cere mereu atentie;in schimb isi adora fratiorul;vorbeste cu el si il pupa,ii da sa bea cu biberonul,ii da suzeta,il sterge la gurita si il bate pe spate sa scoata aerul![]()
andrei a facut ieri 4 luni, e un grasun,mai are un pic si o ajunge pe daria;e un zambaret,mananca foarte mult;nu-mi ajunge o cutie fe lapte o saptamana;imi pare rau ca nu pot sa va pun niste poze,pr ca sunt la alt calc,dar promit ca o voi face cu prima ocazie;
va pup si va doresc numai bine si sanatate la puiuti
Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)
carmenefr spune:
Rianna sa-ti traisca prichindeii.Bine ca ai mai trecut pe-aici sa ne mai spui de cum sunteti voi.I-auzi, a facut piticul 4 luni!!!
tzuna spune:
KITTY- te inteleg perfect pentru ca sunt exact in aceeasi situatie. Am inceput deja lucru (numai de acasa pana pe 15 septembrie) si sunt disperata. Eu de pe 15 trebuie musai sa plec 2 dimineti de acasa si inca nu am ce sa fac cu Maria. Bona nu vrem, adica sotul nu vrea si acum nici eu nu mai cred ca este o solutie sa aduc o necunoscuta sa se ocupe de Maria (daca am avea pe cineva cunoscut sau recomandat de o persoana de incredere da am incerca dar asa sa iau pe cineva total necunoscut nu pot), cresa de stat pica si ea pentru ca Maria nu mananca si acolo nu sta nimeni dupa ea si mai e si marea problema a bolilor (dupa experienta cu spitalul mi-e greu sa mai risc) au ramas cele particulare dar f putine primesc copii sub 2 ani si dintre astea am numai 2 mai aproape de casa si nu sunt chiar ok adica au preturi mari ca toate gradinitele particulare si conditii destul de proaste in sensul ca totul se desfasoara intr-un apartament cu 2 camere sau intr-un sediu ff micut la etaj. Nici nu poate fi vorba de curte (copiii sunt scosi in parcul din apropiere)si Maria fiind cea mai mica nu stiu cat de bine va putea fi supravegheata ca ea inca nu intelege sa nu plece de langa educatoare, sa nu bage jucariile mici in gura etc. Cea mai buna solutie pt mine ar fi sa o las cu o alta mamica. Avem in bloc sotia unui preot cu un baietel de 2 ani si 4 luni. Ea e incantata de idee pentru ca oricum sta acasa cu copilul si ar avea nevoie de bani. Luni i-o las pe maria 1 ora sa vada cum s-ar descurca cu amandoi. Ei insa ii este frica. Baietelul ei a fost un cuminte de mic si se cam sperie vazand-o pe Maria cu alearga si ce face pe afara. Eu as fi incantata sa mi-o tina ea ca stiu ca e in siguranta, mai si socializeaza (ca tot va veni iarna)si e in bloc cu noi deci mi-e comod sa o duc si s ao iau. Eu sunt dispusa sa platesc destul de bine adica as plati-o exact cat as da la gradinita paticulara. Acolo aia imi cer 550-600 ron/luna pentru program de la 8 la 13 iar ei i-as da vreo 350-400 ron pentru 3 zile pe sapt de la 8 la 13 ca nu i-as lasa-o toata saptamana. sa vedem cum se descurca luni si ce hotaram.
revin
tzuna spune:
RIANNA_STEF bine ai revenit. Ma bucur ca sunteti sanatosi si va descurcati cu cei mici. Cred ca iti este destul de greu ca sunt micuti amandoi dar si bucuriile sunt pe masura. In plus vor creste impreuna si vor fi f atasati unul de altul.
Am vazut poze cu Tudor si Victor si cele cu Delia plina de codite. e o scumpa. Cum de sta sa-i faci asa ceva in par? Maria abia accepta o clama si pana si pe aia si-o mai scoate se uita razand la mine si cu mana la cap zice: "acolo" sa i-o pun la loc dar dupa 2 minute iar si-o scoate.
Noi suntem bine, Maria parca devine mai intelegatoare si afara dar si eu ma stradui sa-i explic mai bine.. azi insa a facut circ la masa ca se apucase de plans din senin de credeam ca nu vrea sa manance si apoi tot asa de repede i-a trecut si a mancat.
O duminica placuta tuturor.
paxela spune:
da carmen cresa tine de ministerul sanatatii
iar despre meniu si varietatea lui, mie imi rasuna clar in urechi cuvintele asistentei sefe, cea care taie si spanzura acolo," doamna eu sunt obligata sa ii ofer copilului asta tot necesarul, ca poate tu ajungi acasa si il indopi , dar altul de il aduce aici nu are ce ii pune pe masa "
primesc si iaurt si carne , si oua , e drept ca si napolitane la gustare dar deja aia e decizia ta daca io dai sau nu ca se ia la pachet
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
martutza spune:
buna seara
imi era dor de voi si stiu ca voua de noi
Victor e cu mine acum.Nu-l mai dau la cresa.Las mandria mea de femeie ranita la o parte si pastrez familia intacta.Este foarte important pentru fiul meu sa aibe ambii parinti.La cresa dupa 2 ani fie la Drumetul (Tzuna mersi auzisem si eu de ea numai vorbe bune)sau pe Estacadei (Militari).
La cresa sunt 2 ingrijitoare la 20 de copii.E prea mult ca sa ma simt in siguranta.La Ploiesti e singur la bunici,aici il pot aduce dupa 15 ca incep nepoatele gradinita si se elibereaza mama, deci va fi mai bine.
Se pare ca are viermisori (tot cu mana la nas si parca si in pampers am vazut ceva)asa ca luni facem copro la 2 laboratoare diferite.
Marti plecam la mare in Eforie pana sambata/duminica.La intoarcere mai facem o copro sa ne asiguram ca e totul acurate.
Muncesc mult inclusiv acasa.Sper ca in 2 ani sa ajung acolo unde mi-am propus.
Victor nu face crize mari de personalitate.Daca nu-l las undeva sau are tendinta sa faca ceva nepermis de obicei il cert si il iau de acolo, se smiorcaie sau uneori avea tendinta sa dea in noi.I-am explicat frumos ac nu e voie si ca nu mai vorbesc cu el.Asta e pedeapsa cea mai mare asa ca a renuntat la palme.In weekendul trecut au spart premolarii de jos.A fost de jale.De o saptamana mananca numarat cu lingurita.Noroc ca are de unde slabi ca altfel as lua pe campii.Doarme in patul mare dar trebuie sa fie cineva langa el pana adoarme.
E darnic.Ofera jucarii, mancare dar daca nu ii multumesti sau nu-i dai ceva in schimb ti le ia inapoi.
Intr-o zi la tobogan la imbrancit un baietel mai mare.Sa marait putin,sa ridicat si sa dus la glontz la pusti.Am intepenit cand l-am vazut pe fimiu mai mic cu un cap decat ala ca il calca strasnic pe picior.Apoi l-am mustrat usor dar in sine mea am ras.Ma bucur ca se apara.Nu vreau un bleg.nu agreseaza copii niciodata dar nu se lasa daca e agresat si isi ia revansa.
Vorbeste mult si in limba lui si in limba noastra.Pronunta multe cuvinte doar prima silaba sau primele doua,altele le poceste dar e adorabil si reusim sa ne intelegem.De cand cu maselele sa reindragostit de Suzi dar sper sa scapam dupa asta definitiv de ea.
Nu stiu ce sa va mai zic.
Inca nu mi-am revenit din pupacelile lui.Incerc sa mai pun poze cu nasul julit,la concert si descult pe strazile din Ploiesti ac un hippie,ud fleasac la fantanile artezien.eu sunt mult mai relaxata din privinat asta.Prefer sa iau un schimb de haine in plus cand mergem la fantani, un bidon de apa sa spal talpile si mainile cand facem curatenie in oras, carutul numai are ham de 1 luna ca era degeaba sta fara el,urca si coboara singur din carut si mai mult mergem de mana pe jos sa culegem flori sau sa numaram furnicile de pe trotuar deact in carut.E tare frumoasa viata prin ochii unui copil.Sunt atatea lucruri de care uitasem,pe care nu el mai vedeam.....Acum le vad si ma bucur alaturi de fiul meu.
Va pup.
Daca reusesc sa pun pozele mai intru daca nu va pup si intru cand venim din conced cu poze si impresii de la mare.
Noapte buna.
Sanatate tuturor.Bun venit "prospaturilor" si o viata frumoasa si linistita tuturor.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
ane2200 spune:
Buna dimineata la pranz. Azi nu serviti cafea? Sau ati baut-o deja, in particular? Daca mai vrea cineva, am eu o oala mare, mare....
Am revenit si eu pe acasa - nu pentru mult timp. Am dat o fuga saptamana trecuta la Bucuresti, sa-mi scot in sfarsit hotararea de divort - definitiva si irevocabila.
Raul e bine, ne-au iesit 2 canini, si din acest motiv nu mai papa chiar asa bine ca inainte, dar nu ma plang. Are de unde slabi... In fiecare zi spune tot mai multe cuvinte, e incapatanat ca maica-sa, alearga toata ziua prin curte. Intr-un cuvant, e un scump. Am mai pus poze noi de aici
Am citit de dilemele voastre referitoare la cresa/gradinita si va inteleg perfect. Felicitari puiutilor care au inceput deja si acomodare rapida. 
Sanatate multa bolnaviorilor si concediu placut celor care mai pleaca pe undeva la acest inceput de toamna.
Cam atat deocamdata, ca... vorba Roxanei, nu am cuvintele la mine. Va pup si va doresc o saptamana excelenta!
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
paxela spune:
ooo cata lume "noua" bine ati revenit
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
rein spune:
Martutza, am citit postarea ta si mi-a placut mult felul in care ti-ai ordonat lucrurile in familie pe urmatoarea perioada. Succes la lucru si concediu placut la Eforie.
Il banuiesc si eu pe Petru de ceva viermisori. Nu am vazut nimic inca in scutec dar: se scarpina la nas, nu a luat in greutate, de o saptamana face de 4 ori caca pe zi (nu moale, uneori cu mucilagiu) si a facut bubite la orficiul anal. Vi se par simptome cunoscute?
L-as fi dus la copro si la antigen giardia dar este plecarea asta in concediu si am hotarat sa las dupa. Nu stiu daca fac bine, el nu are alte manifestari, nu e apatic, nu a slabit. O sa ii iau Helmiflores (a mai dat cineva?) sa ii dau pana ne intoarcem.
Mi-e groaza daca are ceva ca automat trebuie sa faca toata familia tratament iar eu nu stiu daca am voie, fiind insarcinata..
In ce priveste comportamentul lui fata de alti copii, am avut ocazia sa-l urmaresc numai in parc, si nu sunt chiar multumita. Comunica foarte bine si din prima cu adultii, le zambeste, vorbeste, arata, etc. poate si din cauza ca in familie nu avem alt copilas. Cand intalneste copii sta in expectativa destul de mult apoi se apropie de jucariile lor, le da inapoi fara probleme, le da si pe ale lui, dar nu se lasa antrenat in jocurile lor. De exemplu nu se joaca cu mingea decat cu un adult. De fetite chiar se cam fereste, de obicei sunt mai indraznete si vin peste el sa-l pupe, sa-l imbratiseze.
Vom vedea cum va reactiona cand ii vine volens-nolens si partenerul din burtica lui mami.
Ane, eu nu mai stiu sa fi citit de divort, oricum daca s-a pronuntat inseamna ca nu mai exista cale de intoarcere. Iti doresc sa ai forta cat pentru doi sa iti cresti puiul cum iti doresti.
pup
madybulancea spune:
Buna intru repede.....rianna chiar ieri ma gandeam la tine si vroiam sa te strig dar se pare ca tu ai fost mai rapida!sa pup si sa vii cu pozeeeee....
ane esti o femeie puternica si eu te admir enorm!te pup
marta scumpa mea iti doresc un concediu placut alaturi de cei 2 barbatii ai tai!
si eu tre sa ii fac un coproparazitologic...are razvi ceva bubite pe manute ,doar atat,si am fost la dermatolog si mi-a zis sa ii fac si mi-a dat si crema,si razvi se scarpina la nas dar eu nu stiam ca tre sa ma gandesc la viermisori

...mama denaturata 

va pup!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan