Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
paxela spune:
kitty, eu zic daca tot e inscrisa sa mergi pe varianta stat, si in caz ca nu merge, ai oricand la indemana varianta a 2-a
de scos afara ii scoate, silviu a mers la stat si erau scosi afara zilnic, cand vremea permitea, au si ei pediatru in cresa, iar meniul , nu este asa agresiv, mai degraba de raceli sa iti faci griji, dar alea vor fi oriunde
cresa tine de ministerul sanatatii nu de al educatiei, si au meniuri variate pe grupe de varsta, de exemplu la silviu in aceiasi zi grupa mica avea mar ras cu branza la gustre si grupa mare mar intreg , sau grupa mica taietei cu lapte si grupa mare tartine cu unt
si daca raul a mers acolo, cunosti , si el a fost ok , eu zic ca meritya macar o incercare, daca nu iti place meniul lor de dimineata , ii dai tu ceva acasa si ai rezolvat problema,
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
madybulancea spune:
neatza...dau cafeaua,k mi-a trecut melancolia!!!
acum dansez cu razvi,frateee nu mai pot nici sa dansez...o sa ma duc sa vad dak sala asta aproape de mine are si aerobic,k park nu m-as duce pana la cucuietii din deal...
azi am o petrecere si apoi stau cu baietii mei,poate iesim in parc in gasca si cam atat....
va pup!
kitty si eu zic sa o duci initial la cresa sa vezi cum e...daca nu si nu o iei si te gandesti la alta solutie!sau du-o la aia particulara dak va permiteti...pup si relaxeaza-te si tu un pic!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
madybulancea spune:
http://picasaweb.google.com/madybulancea/PozeDiverse#5242819521462509026 uitati si nite pozeeee
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
Mihael@ spune:
Pai, mai fetelor, a fost tare bine cu 2 copii...numai ca "al doilea" are 7 ani, asa caaaa...vreau si eu al doilea copil asa , direct de 7 ani, se poate
este si un baiat inteligent, te poti baza pe el, asa ca am avut incredere sa-l las 5 min cu stefi in fata blocului cat am urcat sa vad ce fac mesterii care-mi montau o usa noua (si care mi-au si zgariat-o asa frumos, de noua ce era
)...cand m-am intors el media conflictul dintre stefi si o fetita,ambele trageau de caruciorul de papusi![]()
stefi ia jucariile de la copiii mai mici ca ea, de la cei mai mari nu are curaj, dar ii hartuieste pana cedeaza...la noi functioneaza schimbul de jucarii, fiind aceiasi copii cu care se joaca, ne cunoastem si uneori chiar pleaca acasa unii cu jucariile celuilalt, daca devin prea atasati de ele...carucioarele de papusi sunt cele mai disputate si aici.
astazi m-a dat pe spate ..mi-a aratat cifra 4 si a zis suav "patu"
plecam la tara astazi, asa ca fug sa fac bagaj...
paaaaa
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
carmenefr spune:
Da, nici io n-am nici un chef de nimic...
Am acelasi sentiment legat de cresa...
Sapt asta o sa rezolvam si noi cu inscrierea si probabil cat de curand va merge la cresa...
Ce simt?Pai simt ca ea e inima mea, ca nu pot trai fara inima......ca e cam dependenta de mine...dar ca e vremea sa avem amandoua portia noastra de independenta(mai vad io daca o sa gandesc asa peste cateva zile).......
Noi avem varianta cu cresa de stat, care e langa blocul nostru,din cate am auzit noi ar fi lucruri bune legate de ea, ma rog, racelile, cum zice Alexa nu le socotim
,am intrebat de meniu...
Era dispera si am zis:da' mezeluri le dati?
Directoarea o fi zis ca-s dusa cu capul, ca fi-mea numai asa ceva serveste...![]()
"Nu prea dam mezeluri".O, ce incantata eram...io:pai da, nu-s sanatoase, copiii sunt mici pt asa ceva, ea se uita la mine cam cu mila (o fi zis ca-s cam saraca cu duhul asa...)
, cica " nu, nu le dam decat o data pe luna ca sunt scumpe!!" M-am simtit asa de bine, poate pt prima data in viata, ca un produs e scump si nu se poate cumpara asa usor! 
De mancare le face acolo, de dimineata au o gustarica, adica o tartina de unt cu gem, sau pateu facut de ei..., la pranz o supica si ceva mancarica de legume, iar la 16.30 iar o gustarica, un fruct sau o prajitura de casa facuta de ei.
M-am mirat cand mi-a zis ca ei tin de min. sanatatii nu de cel al invatamantului...
De scos afara ii scoate, cand e vremea buna.
gata, mi s-au terminat ideile...va pup si va doresc stari mai bune decat ale mele!!
mami_alexia spune:
Daca imi permiteti sa imi dau si eu cu parerea...Fetita mea e inscrisa la cresa de stat, din 1 octombrie. (Cluj Napoca) In meniu mi se pare cam putin o tartina cu unt si gem, o supica si ceva legume si fructe sau prajitura dupa-amiaza. Din cate stiu eu, pe aici au in meniu si iaurturi, si lapte cu taieteti si carnita, ca numai din legume si supa nu pot asimila prea multe.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
diana_jors spune:
mami_alexia - cele 2 mese sunt valabile la programul scurt... la program mai lung normal ca se mai adauga diverse in meniu, si unele crese din ce stiu eu au regim saptamanal si au inca alte diverse in meniu 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
diana_jors spune:
Ah, ca meniu Alex a avut pana acum asa (program 8-14): dimineata fie cereale cu lapte, fie sandviciuri cu ceai, sau cornulete cu branza facute acolo tot cu ceai (el a mancat numai in zilele cu cereale, in rest a mancat paine goala); la amiaz supa (de rosii, crema de legume) si felul doi piure-uri (de cartofi, de legume) si o data am prins ciuperci pane facute cu oua de prepelita. Nu stiu prea in detaliu meniul de amiaz pentru ca Alex in afara de supa de rosii cu taitei si crutoane n-a vrut sa manance nimic.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
radcarmen spune:
Ziceati ceva de racelile de la cresa?????
Noi o avem pe prima dupa numai 3 zile de frecventare. Muci galbeni si febra, deci ne-am rezolvat. Si, ca sa fie meniul complet, cele doua sferturi de masea ii dau foarte mari dureri si sunt disperata ca Vlad nu mai doarme bine nici ziua ca noaptea nici nu mai stiu cum e sa dorm si eu legat
. Plange saracutul in somn si dupa ce se trezeste nu mai poate adormi.
Aseara mi-a si vomat la o ora dupa ce bause laptele, din cauza mucilor care obturau nasul si mergeau pe gat in jos. Nu i-am mai dat nimic de papa si l-am dus in dormitor unde a reusit sa adoarma ca era rupt. L-am dus apoi la el in camera si am dormit si eu alaturi de el...e un fel de a spune. No, da o sa trecem cumva si peste asta. Si cand ma gandesc ca e abia inceputul sezonului de viroze ma ia cu dureri de cap. Nici nu stiu ce sa fac, daca sa anunt sau nu la scarbiciu ca ma intorc
. Sa vad cum se reface Vlad si apoi ma mai gandesc...
Chestia cu jucariile in parc (in rarele cazuri cand iesim) nu tare avem probleme deosebite.
Mai vroiam sa zic ceva da' am uitat
. Is batrana si expirata...
Pupici!
PS: Mi-am adus aminte ce era. Vroiam sa va zic ce meniu are cresa asta unde il duc:
- dimineata: ceva paine unt cu gem, cu crema de ou si ceva ceai
- gustare 1: un fruct
- pranz: o supa de ceva si ceva felul doi cu carnita
- gustare 2: un corn cu ceva sau un papanas
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
diana_jors spune:
Vlad
si carmen
Aveti grija de voi sa treceti cat mai bine peste asta.
Eu chiar ma gandeam sa ii fac lui Alex din nou un tratament de 2 luni cu ImunoBaby, i-am facut si in iarna si am scapat de raceli/viroze dupa el. Numai sa ma interesez daca am voie, nu stiu daca nu sunt ceva restrictii in a face tratamentul prea des...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)