Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 19
bikmaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
Tati de Teo ai pregatit pusca???????? Chiar asa Maria unde este Alex, nu apare in poze????? Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007) poze noi |
Alex este plecat in cantonament ,tot la mare ,el se intoarce duminica .
Iti urez concediu placut si
micutul dintos.
bikmaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Frumoase fete! Dar, Mario, nu-i asa ca sotu' tau avea slip pe el in poza asta? Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |

chiar daca la prima vedere pare ca este in
,te asigur ca avea slipul pe el
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Cecilia, drum bun si distractie placuta la mare. Maria, e tare dulce Teo la mare, cred ca i-a priit sau cel putin asta rezulta din poze. Am vazut ca ii place sa bea cu paiul, bravo! Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
Asa este ,i-a priit Teodorei la mare ,cred ca si o luna daca stateam nu ar fi avut nimic de zis ,faza e ca dormea un singur somn pe zi ,dar dormea in jur de 4 ore de pe la 12 pana pe la 16 ,am dormit si noi vreo doua zile .
bikmaria spune:
Kriss,Gabitz,Alinus ,Rox multumim de aprecieri .
Urez si eu LA MULTI ANI celor trei sarbatorite de astazi :
BIANCA ELENA
SARA IOANA
ANA MARTINA 

bikmaria spune:
ROX oooho ce baiat mare ai ,super bune rezultatele de la revizie ,voiam sa te intreb daca il treci pe BUBU pe NAN junior de la un an..
Ne pui si noua ceva poze de la intalnirea cea de taina?(imi e ciuda ca nu am fost si eu ![]()
)
Alinus daca ii faci o surioara lui Teutzu tau ai sa cumperi si hainute pt fetite
,tu stai in Barlad? eu voi trece prin zona la inceputul lui octombrie si tare mi-ar place sa ne vedem la un suc ,eu merg la o nunta in Ivesti si este ff aproape de Barlad.
slippers76 spune:
Acum m-am adunat de pe drumuri, desi am plecat de la servici la ora doua
.
In primul rand un pupic mare si la multi ani celor tri dulcetzele care astazi fac un anisor

. Sa cresteti mari, frumoase, sanatoase si sa va bucurati parintii.
Apoi va multumesc pentru grija, suntem binisor, dar cu moralul usor zdruncinat. Si va multumim si de aprecieri, ne-a crescut un pic ficatul in noi![]()

Mai, mai, am vazut niste fete cucuiete la mare, care mai de care mai frumoase si cu mamici pe masura. Mai dar ce adunare ! Ma bucur pentru voi ca v-ati intalnit si v-ati simtit bine.
Cecilia, drum bun spre mare. Sunt sigura ca de data asta o sa va simtiti bine. 
Alinush, e adevarat ce spui tu despre cum e cu doi copii, dar la fel de adevarat e ca invata de mici si toate prostioarele pe care altfel le-ar face muuult mai tarziu.
Yaia, cum mai e Tudor cu otita?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Maria, eu am l-am trecut pe Vlad pe Nan Junior deja.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Maria, eu am l-am trecut pe Vlad pe Nan Junior deja. Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Si totul este ok? i-ai dat direct sau l-ai introdus treptat ,adika o masura la prima masa ,apoi 2 ..
slippers76 spune:
Maria, el a (semi)fost pe Milumil 3 de cand am tot fost plecati si am inceput serviciul. Mai sugea seara si dimineata. Mai nou nu mai vrea dimineata si face mofturi si seara. Mi s-a parut insa foarte consistent si am vorbit cu pediatra si mi-a dat liber la Nan, cam de doua saptamani. l-am dat direct, dupa ce s-a terminat cutia de Milumil. N-are nika.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)