Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
Daca tot plec la sfarsitul acesta de saptamana, vreau sa urez
[b] La multi ani!!!!
sarbatoritilor de maine
Antonia Maria
de mami Mandarinuta
Elisa Lavinia
de mami Myral
si sarbatoritilor de duminica
Andrei Serban
de mami Roxana G
Erika
de mami Devylla
David
de mami Andreeaiosif
sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si frumosi, iar parintii vostri sa se bucure de voi.
Si nu puteam sa uit sa urez distractie placuta si mult noroc celor care taie motul sau rup turta la acest sfarsit de saptamana.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
papanash spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6d38baa4e4aaa6066fd2de&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ce zi frumoasa am avut !!!!!!!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
mihailescu teodora spune:
Offfff,Papanasha draga si ff frumoasa(nah ca te-am vazut si io ca lumea),de ce mi-ai creat tu un plus de emotii,ca le aveam deja pe ale mele!
Suza-ma ca te-am lasat sa ragusesti strigandu-ma,dar abia azi am avut ceva timp de forum la serv.Plus ca am vz ca te-a suparat o nasoala de migrena,plus de asta eram la servici joi dimi.Azi la ce ora v-ati vazut?
Pupam pe mami de Ioana(ca tare mult mi-as fi dorit sa o cunosc si eu),pe tine ,evident,dar noi avem timp berechet,de Tomasa mi-e fff dor,plus ca pe Maria si Tudor nu i-am cumoscut pina acum,de cumatra nu mai zic,pe ea o voi revedea duminica!
Ai fost minunata cu acest colaj,plus fondul sonor m-a uns la corazon!
Sunt tare emotionata,maine se casatoreste sora mea.Doamne ce-a mai trecut timpul;mai ieri era o pustoaica care incerca sa ma imite in tot si-n toate,si iata ca a venit si momentul ei!Sunt chiar coplesita de emotii,sa vad maine cum voi fi!Se anunta o nunta de poveste,o sa impartasesc cu voi,evident,toate momentele!
Salutam si gashca de petrecarete de pe litoral.sa-mi fie rusine,ca in perioada aia am fost si eu in Neptun,dar am avut alt program,dictat de Maria Sa:Mihnea Voda!Ffff ochete si dulcele fetitele si mamicile.Mi-e f dor de-o intalnire de-aia de anvergura!Asa pe bucati m-am mai vazut cu fetele,dar grupul reintregit mi-a lipsit!
Andreea!Sa fie intr-un ceas bun.sa inteleg ca s-a intamplat natural.Oooo ,ce minune!Am fost la o intalnire cu Sheritra,o nazdravana,a slabit enorm,arata beton si-mi povestea cain toamna demareaza si ea un nou FIV!sa fie cu noroc.Sa stii ca te-am sunat azi!
Va las iubitele,sunt obosita,plus ca maine dimi tre sa ajung la coafor,mani+pedi,si la 10 vine o macheoza sa ma fardeze profi,de ocazie.O sa fac pozici sa va aduc si voua!
sarbatoritilor de azi(adica ieri) ,azi si de maine!sa crestewti mari si sanatosi!
va tzuc dulce,
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii