Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bianca Elena de Veroboroda
Sara Ioana de Gabriela77
Ana Martina de HaveF8

Sa fiti sanatoase, sa aveti parte de tot ce e mai frumos! Mamici, poate mai treceti si pe la noi sa ne mai aratati poze cu dulceturile.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Kriss, m-am delectat cu paginuta Alessiei. Mi-a placut tare mult ochioasa ta, e dulce

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.n-am avut net.
ana - pupici dulci frumosilor si voua refacere rapida!
maria - wow...super protagonisti!
andreea - tinem pumnii.sa fie cu ochi!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Andreea, pfii ce veste minunata. Felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa va ajute DD sa-i faceti lui Vladi o surioara minunata. Tzin pumnii!
Ana sanatate si refacere rapida sotului. Nasol cu accidentele astea. Ti-am admirat veverita, are trasaturi tare fine, i s-a mai schimbat chipul si seamana mult cu tine. artistul ambitios, in concurenta cu sora lui. Ce fain cu doi copii, il poti stimula pe cel mic sa preia gesturile bune mult mai usor si invata mult mai repede.

Vazut si fetele la Mall. Deci tipa aia mai bronzata si cu aer de italianca era BikMaria. Faina tipa!
Maruntzica, Luy, Maria, Lavinia felicitari pt intalnire. Ce ma roade invidia...

Danuta, multam pt aprecieri. Ti-am zis ca la mare am luat mereu masa la restaurant (asa am fost repratizati, deh militzie) cu un cuplu din Deva si cele 2 fete ale lor? Tare linistiti si simpatici. Din pacate isi indopau fetele cu mancare si erau cam peste greutate. Tu sa nu faci la fel. Mirunica si mamica ei.
Cecilia sejur placut si odihnitor la mare. Ia ziceti voi, cum ati momit Zana M de va viziteaza asa des? Nu de alta, dar poate o rugati sa trimita suratele la noi, ca prea se chinuie baiatul meu

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Din episodul "FETELE LA MALL"... nu pot sa nu remarc Vrabiutza Maria in asorte cu mami a ei. Fain! Se poarta verdele.
Sii tare nu-s dumirita... mamici de dulcetzuri, rochitzele se vand acum cu chiloti asortati?!?? Se vede treaba ca nu am cumparat hainute de fetitze.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani!
Bianca Elena
Sara Ioana
Ana Martina

Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase, sa aveti parte numai de bucurii in viata.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, Alinus, Cristina multumesc, sper sa fie bine la mare de data asta

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hello hello. Abia acum am ajuns si eu acasa. Cred ca a ajuns pana si Duamna C la casa ei.

In primul rand Biana, Sara si Ana Martina sa fiti sanatoase si norocoase! Mamici, sa va traiasca dulceticile si sa va bucurati de ele.

Acum sa va zic de revizie: 81 cm si 11 kg, si 48 cm perimetrul cranian. Am facut si vaccinul Priorix, sper sa nu aiba reactii adverse. Luna urmatoare Infanrix si eu as vrea la inceputul lui decembrie sa facem si Varilrix. Nu a plans deloc deloc la vaccin, de fapt nu a zis chiar nimic. Mi s-a parut chiar ciudat.

Apoi sa va povestesc pe cine am vazut eu azi. Pe Carpatina cu Ioana, Papanash cu Ghighi, Tomasa cu Maria, Tudor si tati al lor. M-am simtit extraordinar, toti sunt minunati. Puii sunt niste scumpi, m-am topit dupa ei. Pacat ca nu l-am avut pe Andrei Bubu cu mine sa socializeze cu ei.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Ana, bine ati revenit. Imi pare tare rau ca aud de accidentul de masina. Nu reusesc sa intru pe link ul cu poze si abia asteptam.

Andreea, felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Nici nu stii cat ma bucur.

Concediu placut tuturor fetelor care pleaca in conced!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Am reusit sa vad pe Vlad mergaret si scump si pe Miruna cea dulce!

Vai si ce mamici si dulcetici frumoase am vazut la mare! Tare mi-ar fi placut sa fiu acolo.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput