Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 8
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki_baby Stancutza, de ce trebuie sa-si scoata o masa?? Eu o hranesc pe Saara dupa schema finlandeza si mi se pare foarte buna. Sunt 5 mese pe zi in total, la aproximativ 3 ore. Poate din cauza asta Saara nu mananca cantitati asa mari de mancare...adica aprox 125 g+ lapte formula vreo 50-80 ml. Ea este fericita, nu plange de foame. Plus ca noi avem 2 mese de legume pe zi si doar una de fructe , iar seara manca cereale si lapte. Fetelor, chiar intrebare? Iaurtul care-l dati voi copiilor contine sare?? Dar branza? Ca eu aici numai cu sare am gasit. Eu ii dai iaurt cu fructe de la borcanel de la Nestle. Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
Aaa pai eu nu ma grabesc deloc, Doamne fereste, dar am inteles ca se va intampla si asta. Cand - nu stiu, tocmai asta intrebam. Mie mi se pare ok cu 5 mese, probabil cu timpul se vor transforma in 3 mese principale si 2 gustari. AncaB spunea parca despre Stefan ca si-a scos o masa.
Iaurtul de aici nu are sare. Nu gasesti iaurt bulgaresc in supermarket? Parca si Honey gasise, daca nu ma insel.
Oare ce face Stoisor? Nu a mai postat de mult tare.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
anca.b spune:
Miki, nu "trebuie" sa scoata o masa. pur si simplu a facut-o. refuza sa mai manince ceva la 10-11. in cel mai fericit caz, roade niste pufuleti, dar si asta extrem de rar. prin urmare primeste fructele dupa-masa. cu sau fara iaurt, cu sau fara cereale
la noi iaurtul nu contine sare...doar lapte si fermenti. la fel si brinza de vaci.
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki_baby Stancutza, de ce trebuie sa-si scoata o masa?? Eu o hranesc pe Saara dupa schema finlandeza si mi se pare foarte buna. Sunt 5 mese pe zi in total, la aproximativ 3 ore. Poate din cauza asta Saara nu mananca cantitati asa mari de mancare...adica aprox 125 g+ lapte formula vreo 50-80 ml. Ea este fericita, nu plange de foame. Plus ca noi avem 2 mese de legume pe zi si doar una de fructe , iar seara manca cereale si lapte. Fetelor, chiar intrebare? Iaurtul care-l dati voi copiilor contine sare?? Dar branza? Ca eu aici numai cu sare am gasit. Eu ii dai iaurt cu fructe de la borcanel de la Nestle. Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Eu am de gand sa il tin cu 3 mese principale si 2 gustari mult si bine , pana la cel putin 3 ani.
Dar sunt copii care intradevar nu mai vor gustarea de la ora 9-10.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui anca.b Miki, nu "trebuie" sa scoata o masa. pur si simplu a facut-o. refuza sa mai manince ceva la 10-11. in cel mai fericit caz, roade niste pufuleti, dar si asta extrem de rar. prin urmare primeste fructele dupa-masa. cu sau fara iaurt, cu sau fara cereale la noi iaurtul nu contine sare...doar lapte si fermenti. la fel si brinza de vaci.
Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Anca, nu se ineaca Stefan cu pufuletii? Ma gandesc ca-i morfoleste si se inmoaie si atunci, nu se rup si se "duc" pe gat?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
anca.b spune:
Roxana, nu s-a inecat inca...ideea e ca se topesc in guritza, nu apuca sa inghita o bucata mare...si invata f bine sa mestece cu ei...face citeva miscari de maxilar pina ii inmoaie de tot si ii inghite.
la inceput i-am dat eu, bucatele mici, insa acum ii dau cite unul in minutza. (se murdareste de numa-numa)
ideea cu pufuletii e de la mamicile din parc...aici toti copii maninca pufuleti dupa-masa (zici ca e fenomen national) si ii era tare pofta lui stefan. asa ca i-am dat. e singura chestie cu sare pe care o papa...asta e, daca nu se fac pufuleti nesarati...
ieri l-am servit si cu un covrig din acela tare, de bere...am vazut in pozele unei zuzici ca rontaia bebeloiul...i-a placut, a morfolit la el o jumate de ora. insa aici am fost f atenta ca sint tari si daca rupe o bucata se poate ineca sau se poate rani in guritza.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Dap ...numa mocofanul meu a vomat de numa - numa de la pufuleti 
El rontaie insa piscoturi de la Nestle si morcovi .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
De morfolit, i-am mai dat si eu, o felie de portocala sau o bucatzica de pepene, ca nu se rup usor, mai ales, ca pan-acum n-avea dinti; de murdarit ... pana la coate!
Acum, de cand cu dintzii tre' sa stau cu ochii pe ea, ca precis 'taie', mai ales pepene.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ellenuta spune:
roxanica
felicitari pentru dintisori!! asta era cauza trezirilor ei .. mititica. si a mea plange noaptea in somn, uneori tipa dar nu se trezeste .. nu a mai facut asa. si eu zic ca ne pasc niste dintoci!
miri si mie imi venea sa arunc cupilu' pe geam .. imi era un somn din ala groaznic .. 
lala mamaa ce prajitura .. si eu ma consolez cu 2 cuburi de cioco schogetten ..
anca io nu cred ca ajung asa curand la cluj .. dar socrella da, ca vrea sa-si viziteze nasa .. o vrei?? o donez!
creata ce bine e sa ai copil cuminte!!! poti face de toate.
sa ne pui pozute cand terminati cu terasa.
laurici Doamne ce sperietura .. si eu am patit-o cu eva si dupa aia i-am luat sac de dormit .. in plus, nu-i mai las nimic atarnat pe patul ei .. ca le agata si si le pune pe fata. bine ca n-a patit nimic thea!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
azi am fost cu miha in parc. a fost cu mateiu' la vaccin si s-a oprit in parculetul unde merg eu de obicei (clinica fiind in apropiere). matei e asa un scumpic, a papat tot borcanelul de fructe si apoi ne-am mai plimbat putin si a facut nani. mofturoasa mea a dormit 30' si apoi zmotoceala .. ca asa ii place ei.
miha, sper ca nu te-au suparat intrebarile prietelor mele si sper ca ti-a facut placere sa iesi cu noi. imi pare rau ca eva nu m-a lasat sa stam mai mult de vorba.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Mitsu-bishu spune:
Am intrat sa va spun ca i-am dat de cap, partial, la febra.... Lui Conrad ii iese un premolar si are si roseolita, sau treaba aia de care discutati acum 2 zile... De azi de dimineata, i-au iesit niste pete mici si dese, rosiatice, pe la gatut si pe la falcute, acum are fata plina, un pic pe spate si pe gat... Voiam sa va intreb ce e de facut, stiu ca nu trebuie sa ia niciun fel de antibiotic, antitermice la nevoie, dar: CE ANUME NU ARE VOIE SA PAPE SI AM VOIE SA IL SCOT AFARA? Ma scuzati daca ati mai dezvoltat subiectul, nu am mai urmarit...
Va multumesc anticipat si sper sa ma ajutati, ca de obicei, cu un raspuns! Pupici!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Saara Maria 7.01.2008