Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 7
creata2008 spune:
Lala si Grati.
Eu ii dau cam asa, evident, cu schimbarile zilnice, in functie de Mariuca.
1. Ora 8-9 - lapte Milumil 240 ml
2. Ora 11-12 - cereale cu banane de la Milupa + banane sau iaurt de la Tnuva si adaug eu banane, piersica, prune, para
3. Ora 2-3 - piure de cartofi sau piure de dovlecel sau piure de cartof + dovlecel sau piure de supica cu carne sau simpla
4. Ora 5-6 - continuarea (ce a mai ramas, ca de obicei fac o cantitate mai mare) de la punctul 2 sau 3.
5. Ora 8-9 - lapte Milumil 240 ml
Nu i-am introdus decat pui, deocamdata. Daca ajung in Carrefour, o sa cumpar si niste peste + vitel/vaca. Ca as vrea sa incerc. Si astazi sper sa gaseasca mami conopida, ca i-as face o mancarica.
Cert e ca sunt flexibila, 2 zile nu seamana intre ele. Ma gandesc ca peste o saptamana-doua, sa ii introduc ou si branzica de vaci. Borcanele nu ii mai dau acasa, ca ma gandesc ca pot sa ii dau la iarna, cand nu vor mai fi fructele si legumele proaspete.
Ca si greutate, la 7 luni, 7.115. Nu mai stiu lungime, dar cred ca are in jur de 70 cm, cam asa.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Eu ii dau asa : 7.00 lapte cam 200 ml 9.00 fructe cu cereale 12.30 legume cu carne/ ou/ ficatel / branzica ( nu toate odata bineinteles, repartizate pe zile) 16.00 iaurt cu fructe puse in el si cu cereale sau uneori 160 ml lapte in functie de dispozitie 20.00 - 270 ml lapte 00.00 - 150 ml lapte |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ginnette spune:
Anca, Alina(kalos) {pup} pentru felicitari.
acum, dak-ati aadu svorba de meniu, buburuza mananca asa:
ora 7:30: 220ml lapte
ora 11:00: aprox. 200gr (un bol d'ala mic) cu piure de fructe (mar, piersica, pruna, para, pepene, caisa, nectarina, banana - nu toate, ci in combinatie de max 3, din care unul este 'antidot' la constipatie) + branzica de vaci
ora: 14:00: aprox. 200gr (acelasi bol) cu piure de legume (morcov, pastarnac, dovlecel, conopida/brocoli, ardei gras, cartof, ceapa - doar de gust) + carnita de pui / de vita / ou / peste si urmeaza, dupa 9 luni, ficatzel
ora: 17:30: aprox. 180gr iaurt + un fruct/2 linguritze cereale/rest din piureul de fructe de la 11:00
ora: 21:00 240 ml lapte.
Ca suc, o zi ii dau ceai (de la hipp), o zi suc de fructe (70ml suc + 150 apa), o zi baby drink (un plic la 150 ml apa).
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Lala_D spune:
Roxana papa foarte bine Adeluta ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Roxana papa foarte bine Adeluta O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Se si vede pe ea
multumesc de-aprecieri

!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
stancutza spune:
| citat din mesajul lui ginnette acum, dak-ati aadu svorba de meniu, buburuza mananca asa: ora 7:30: 220ml lapte ora 11:00: aprox. 200gr (un bol d'ala mic) cu piure de fructe (mar, piersica, pruna, para, pepene, caisa, nectarina, banana - nu toate, ci in combinatie de max 3, din care unul este 'antidot' la constipatie) + branzica de vaci ora: 14:00: aprox. 200gr (acelasi bol) cu piure de legume (morcov, pastarnac, dovlecel, conopida/brocoli, ardei gras, cartof, ceapa - doar de gust) + carnita de pui / de vita / ou / peste si urmeaza, dupa 9 luni, ficatzel ora: 17:30: aprox. 180gr iaurt + un fruct/2 linguritze cereale/rest din piureul de fructe de la 11:00 ora: 21:00 240 ml lapte. Ca suc, o zi ii dau ceai (de la hipp), o zi suc de fructe (70ml suc + 150 apa), o zi baby drink (un plic la 150 ml apa). |
Se potriveste si la noi, cu deosebirea ca eu nu am incercat inca branza, prunele si bananele, brocoli si conopida, si in plus nu stiu asa sigur cat lapte papa, ca inca o alaptez. Banana cred ca o s-o bag la masa de la ora 18.
Vroiam sa va spun ca eu nu-mi mai dau seama cand ii e Sofiei foame, pt ca nu plange, nu cere. Cel mult poate e mai agitata, dar cand o vad asa o servesc mai intai cu ceai
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ginnette spune:
citat din mesajul lui stancutza
Se potriveste si la noi, cu deosebirea ca eu nu am incercat inca branza, prunele si bananele, brocoli si conopida, si in plus nu stiu asa sigur cat lapte papa, ca inca o alaptez. Banana cred ca o s-o bag la masa de la ora 18. Vroiam sa va spun ca eu nu-mi mai dau seama cand ii e Sofiei foame, pt ca nu plange, nu cere. Cel mult poate e mai agitata, dar cand o vad asa o servesc mai intai cu ceai Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Eu zic ca poti incerca branzica de vaci si conopida (nu in combinatia asta
Tot asa si Adela are 5 mese de la 5 luni juma'te; ea singura si-a facut programul asta, fara sa intervin eu; insa, stie tot cartierul cand ii e foame: dak au trecut 3h juma'te, hai max 4, si n-am aparut cu haleala, sa te tii zbierete.
Cat despre trecerea la 4 mese, cred ca mai avem; oricum, eu prefer sa-i pastrez cantitatile (adik sa nu i le maresc) si sa-i dau tot 5 mese: mai bine zis, 3 mese principale si 2 "gustari".
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
miki_baby spune:
Stancutza, de ce trebuie sa-si scoata o masa?? Eu o hranesc pe Saara dupa schema finlandeza si mi se pare foarte buna. Sunt 5 mese pe zi in total, la aproximativ 3 ore. Poate din cauza asta Saara nu mananca cantitati asa mari de mancare...adica aprox 125 g+ lapte formula vreo 50-80 ml. Ea este fericita, nu plange de foame. Plus ca noi avem 2 mese de legume pe zi si doar una de fructe , iar seara manca cereale si lapte.
Fetelor, chiar intrebare? Iaurtul care-l dati voi copiilor contine sare?? Dar branza? Ca eu aici numai cu sare am gasit. Eu ii dai iaurt cu fructe de la borcanel de la Nestle.
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
ginnette spune:
| citat din mesajul lui miki_baby Fetelor, chiar intrebare? Iaurtul care-l dati voi copiilor contine sare?? Dar branza? Ca eu aici numai cu sare am gasit. Eu ii dai iaurt cu fructe de la borcanel de la Nestle. Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
Eu ii dau iaurt facut in casa (care, de la un timp, nu prea mai seamana a iaurt ci a un fel e lapte batut
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Lala_D spune:
Nu au sare nici branza nici iaurtul.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
anca.b spune:
Stancutza, Stefan si-a scos masa de la 10. de obicei asta o scot...am vazut ca mai sint clopotei care au facut la fel.
citat din mesajul lui stancutza
Se potriveste si la noi, cu deosebirea ca eu nu am incercat inca branza, prunele si bananele, brocoli si conopida, si in plus nu stiu asa sigur cat lapte papa, ca inca o alaptez. Banana cred ca o s-o bag la masa de la ora 18. Vroiam sa va spun ca eu nu-mi mai dau seama cand ii e Sofiei foame, pt ca nu plange, nu cere. Cel mult poate e mai agitata, dar cand o vad asa o servesc mai intai cu ceai Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii