Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 6
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela ,neatza la ora asta! Dudu a vrut sa socializeze de la 5 dimineatza...noroc ca la 7.30 m-a salvat mama si am reusit sa dorm 2h si jumatate. Ma gandesc sa-i dau carnitza (ca tot nu e tati cu noi) dar ieri am inceput cu branzica...sa-l mai las si sa-i dau maine poimaine? mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Da poti sa-i dai maine, poimaine. Daca nu ai nimic impotriva eu i-as da intai borcanel cu carne de la hipp mai ales daca e obisnuit cu legumele de la ei.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela mai nou are o foame de speriat...si-a cerut papa si la ora 18...solid vrea nu tzitzi...asta o cere pe la 20. Dimineatza i-a dat mama fruct cu branzica...la pranz am facut supica de zarzavat si ii dau piure de legume dar seara? ieri a bagat borcanel Hipp de legume. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Eu ii dau asa :
7.00 lapte cam 200 ml
9.00 fructe cu cereale
12.30 legume cu carne/ ou/ ficatel / branzica ( nu toate odata bineinteles, repartizate pe zile)
16.00 iaurt cu fructe puse in el si cu cereale sau uneori 160 ml lapte in functie de dispozitie
20.00 - 270 ml lapte
00.00 - 150 ml lapte
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Programul nu-i batut in cuie, ma ghidez dupa dispozitia lui dar incerc sa aiba in meniu zilnic lapte, fructe, legume, branza sau iaurt. De 2 ori pe saptamana ou si cam de 4 ori pe saptamana carne.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
anca.b spune:
Salut!
am umblat azi de mi-au sarit capacele. doua ore pe jos, mers alert. apoi calcat teancul de rufe pentru bebe...care doarme...
na, ca am rapuns in capitolul trecut. le mut acum.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
'traiti!!!
felicitari si sa-ti fie de bine!
Citat:
citat din mesajul lui gabrittza
eu mi-am desfacut berea!
a fost ok interviul.sunt dna sergent!
voi incepe mai mult ca sigur in ianuarie.e posibil si mai devreme dar sa vedem.eu nu as vrea mai devreme ca sa am timp sa ii gasesc o bona buna Dariei.
parca ma simt mai bine un pic.
azi mi-am luat si pastile de slabit: http://www.super-slim.ro/
revin
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Miri, sanatate multa lui Sacha. chiar voiam sa te intreb ce simptome a avut...am vazut ca le-ai enumerat. ma ingrijore si eu un pic, ca stefan se tot trage de urechea dreapta...insa nu miriie, n-are febra, nu-l doare la palpat, maninca bine de tot...cred ca nu e nimic....adica sper...aaaa, vad ca si Stefanitza nataliei face la fel...cind e obosita, nervoasa sau flaminda. same here.
Elle, poti veni la cluj in gradina botanica. e super!!!! si e putina lume. si curat si liniste.
Ramona la papanasii tai la noi li se spune "gombotzi". sa-ti fie de bine!
M-AM SATURAT DE SANTIERE!!!!! VECINII DE SUS IAR SPARG PERETI!!!!
Dana, cum mai esti?
Grati, vreau si eu inapoi la paris!!! ma iei in bagaje? ca acum ocup mai putin loc, am mai slabit. hhihihihi. sa aveti distractie faina. si toata stima pentru ozi, daca renunta la parcul de distractii.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
La multi ani baby Andrei!!!!!

Roxana, felicitari pentru dintisorii Adelutzei!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
creata2008 spune:
Raportez: copchilu' doarme si eu am facut juma' de treaba. Am intins rufele, am aranjat rufele Mariucai, am spalat juma' de vase, mai am paharele, trebuie sa spal la parter toata gresia, mai am de pregatit mancarica pentru Mariuca, de aranjat cat de cat sculele pe terasa (azi nu au venit muncitorii). Apoi ma apuc de gatit faimoasele mele spaghete. Asta fiind pe la 5, cred. Diseara vine cumnatelu' cu prietena, iar fratele meu ma intreaba de 5 zile daca am facut spaghetele.
Bai, nenica, cat muncesc!! ![]()
Si astia ma platesc doar 6 milioane (n.r. statul, adica!)!!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Laura Ioana spune:
Salutare, zuze dragi
Iar am lipsit o gramada, dar stau mereu dupa Thea care misuna peste tot in 4 labute si se ridica in picioare sprijinita de ce apuca, dupa care nu mai stie sa se aseze frumos la loc si cade ca un copac
Acu' tre' sa va spunc e spaima am tras dimineata, mi se ridica parul pe mine si acu', cand imi amintesc! Pe la 8,30 am auzit-o ca plange in camera ei (doarme de 2 sapt singurica) si se auzea infundat. Zic eu: cred ca plange cu nasul in saltea, ca mai are obiceiul! Ma duc, ma spal, Thea plange in continuare asa, zic hai sa ma grabesc, totusi! Cand ma duc la ea avea partea de sus a corpului, mai ales capul, infasurata in patura (o patura dinaia pufosica, moale) si nu plangea ci tzipa, parca striga dupa ajutor! Fetelor, am crezut ca mor de inima, nu-mi venea sa cred!!! Cand am desfasurat-o era toata transpirata pe par si pe fatza, parca iesise de la sauna!!! Am strans-o in brate si am linistit-o, desi nu a fost f greu: cred ca era bucuroasa ca am ajuns, in sfarsit, mai greu m-am linistit eu! SUnt o mama denaturata, am lasat-o sa strige atat si eu nu m-am dus la ea! M-am dus sa ma spal ptc stiam ca dupa ce ma vede nu mai pot face nimic, dar parca simteam ca ceva e in neregula. SI, culmea, de obicei eu nu o invelesc noaptea cu patura, ci o pun in sac de dormit sau, daca e mai cald, ii pun o pelincuta. Am invelit-o azi noapte pe la 4 si restul noptii m-am gandit (ca prin vis) la sufocarea accidentala, dar ma imi spuneam ca fata mea asa frumos tzine patura pe burtica si doar o mai mozoleste...ce chestie! Parca am avut o premonitie, de acum o sa tzin cont de instinctul meu, ca stie el ce stie!
Am apucat sa citesc doar ultimul mesaj al Ancai.b si am inteles ca-i bolnavior Sacha? Ce are? SI Thea se trage de urechi, uneori fara sa fie obosita
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
kalosalina spune:
Buna zuzici dragi!
Sunt si eu mai libera la servici si am intrat sa vad ce mai faceti. Am citi in diagonala capitolul asta.
Ginette felicitari Adelutei pt dintisori!
Miri un pupic mare lui Sacha bolnaviorul. Sper sa scape repede de otita.
Lala ce bine mananca Andrei! Daria in timpul zilei bea lapte la o masa 120-150 ml si doar seara bea ceva mai binisor- 180 ml
De aratat, arata bine la 7 luni jumate are 8,500g si vreo 71-72 cm. Dar mie mi se pare ca mananca putin, fata de ce am citit de clopoteii vostri.
Sambata am trecut si eu prin emotii - a facut Daria o diaree f nasoala - s-a udat toata pe body si in spate si in fata, ziceai ca a facut pishu...Deja ma vedeam cu ea internata in spital cu vreo enterocolita...
. Dar se pare ca a fost totusi de la dintisori - i-au iesit 2 odata si iese si al treilea zilele astea. Are deja 5 dintisori, toti iesiti in interval de o luna. M-a pus dr sa-i fac analize la urina si scaun sa ne asiguram ca nu e o infectie, si au iesit bine. Am tinut-o pe regim alimentar si acum e bine. O sa revenim pe papa normala.
Altceva despre Dari meu scump: aseara a inceput sa paseasca. Asa scumpa e? Merge si de-a busilea, in patut sta tot timpul agatata de zabrele in picioare. Si seara cand incearca sa adoarma, sta 2,3 minute cu ochii inchisi si deodata se trezeste, se prinde de zabrele si se ridica in picioare. In ultimele doua seri am luat-o cu mine in pat sa adoarma, ca nu avea stare. N-am vazut asa ceva - sa-i pice ochii in gura, dar sa stea in picioare
! Am vorbit acum de ea si mi s-a facut un dor! Abia astept sa se faca 3 si sa sparg usa!
Cam atat despre noi...m-am intins...
Aaaa, am citit zilele trecute de bb C ca era bolnavior. Sper sa fie bine acum si sa nu mai aiba temperatura! 
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)