Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 9
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mitsu-bishu Am intrat sa va spun ca i-am dat de cap, partial, la febra.... Lui Conrad ii iese un premolar si are si roseolita, sau treaba aia de care discutati acum 2 zile... De azi de dimineata, i-au iesit niste pete mici si dese, rosiatice, pe la gatut si pe la falcute, acum are fata plina, un pic pe spate si pe gat... Voiam sa va intreb ce e de facut, stiu ca nu trebuie sa ia niciun fel de antibiotic, antitermice la nevoie, dar: CE ANUME NU ARE VOIE SA PAPE SI AM VOIE SA IL SCOT AFARA? Ma scuzati daca ati mai dezvoltat subiectul, nu am mai urmarit... Va multumesc anticipat si sper sa ma ajutati, ca de obicei, cu un raspuns! Pupici! Lavi, de baby ConradFilmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami Povestea nasterii Ne facem mari! www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli NOU! |
Bine ca i-ai dat de capat

Chiar ca trebuia sa ma fac medic
Ii dai sa pape normal , poate un pic regim daca nu e ok kk si il poti scoate afara ,nu il duce insa la contact direct cu alti bebei.Roseola infantum nu este contagioasa dupa aparitia bubelor dar totusi fereste-l pe bebe C sa nu prinda alti microbi acum cand are imunitatea scazuta..
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Mitsu-bishu spune:
Multumesc, Lala, prompta si draguta ca-ntotdeauna! 
Mai am o intrebare, daca nu e prea mult
- regimul ce presupune? Conrad nu mai papa decat lapte si ceai, abia azi a acceptat niste banana si un pic de iaurtel cu fructe (cu piersici, de la Humana) + cereale... Si eu m-am bucurat, evident... Ce anume nu are voie, stii tu cumva?
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Lala_D spune:
Lavi daca nu are scaune moi nu ii trebuie regim. Daca le are totusi ii dai un plic de biotics in lapte si eviti momentan fructele. Ii pui in legume mai mult morcov fiert, si evaluezi pe parcurs situatia.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
roli25 spune:
Sunt restanta la cititul din urma, nu mai stiu nimic din ce se intampla pe aici, am mai dat un ochi la ultimele pagini. Sufar de depresie cronica sau nu stiu ce am...sunt plina de nervi, nu am timp de nimic pt sufletul meu (ex: o carte, un teatru). NU am vazut nici o zi de vacanta in 2. Nu zic, m-am simtit minunat cu picii, dar nicidecum nu m-am odihnit...de fapt cred ca de la oboseala mi se trage starea asta, si de la caldura...bleah. si sotu imi lucreaza de nu stiu cate nopti cu predarile lui...
In fine nu are rost sa imi plang de mila p'aici.
Daca e vorba de meniuri, Andrei papa cam asa:
5-6 lapte de la tzitzi
8-9 idem
in jur 12 piureu fructe
in jur de 15 piureu de legume cu iaurt
in jur de 19 branzica de vaci cu ceva fruct
la culcare 21-21.30 cateva lingurite de cereale si lapte de la tzitzi
Intre mese ne chinuim sa bem apa care nu ne place deloc si mai bagam si lapte ca sa substituim apa acum cat e canicula sa nu se deshidrateze.
Kg avem 8.100, dar de lungit cred ca s-a lungit tare, vad eu la haine, poarta cam de 8-9 luni.
De cateva zile de cand cu aer conditionat in masina, in magazine, etc...tuseste. Maine mergem la dr sa vedem ce zice.
Cam atat va pot spune despre noi in starea in care ma aflu. Cred ca o sa trec pe la coafor sau sa fac ceva pt mine sa-mi treaca.
Va pup si sper sa revin intr-o stare mai buna.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
nemary spune:
| citat din mesajul lui Mitsu-bishu Am intrat sa va spun ca i-am dat de cap, partial, la febra.... Lui Conrad ii iese un premolar si are si roseolita, sau treaba aia de care discutati acum 2 zile... De azi de dimineata, i-au iesit niste pete mici si dese, rosiatice, pe la gatut si pe la falcute, acum are fata plina, un pic pe spate si pe gat... Voiam sa va intreb ce e de facut, stiu ca nu trebuie sa ia niciun fel de antibiotic, antitermice la nevoie, dar: CE ANUME NU ARE VOIE SA PAPE SI AM VOIE SA IL SCOT AFARA? Ma scuzati daca ati mai dezvoltat subiectul, nu am mai urmarit... Va multumesc anticipat si sper sa ma ajutati, ca de obicei, cu un raspuns! Pupici! Lavi, de baby ConradFilmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami Povestea nasterii Ne facem mari! www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli NOU! |
Mitshu, noi trei zile stam in casa, adica luni, ma si miercuri. abia maine iesim afara. de mancat, numai lapte, supa de morcov cu orez, iar ca fructe mar copt cu banana. eu i-am mai facut si ceai de menta, bea cam 100 ml intr-o zi intreaga.
Dariei i-au aparut bubitele luni si deja azi aproape ca nu se mai vad. eu i-am facut baie, dar pe caput nu am spalat-o.
Facem tratament cu Debridat 3ml de 3xzi, Hidrasec 2 plicuri pe zi si Biotics 1/zi.
pupici lui Conrad si sa se faca repede bine.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
godzila spune:
Salutare clopotzei,
Imi pare rau ca nu prea am timp de scris, dar va citesc din cand in cand...asa ca m-am gandit sa va mai dau de veste despre noi.
Vlad e un copil cuminte, nu se mai trezeste constant noaptea de la 2 luni...si cand o face, ii trece repede criza de plans in bratele meu...Cam de 2 saptamani am inceput diversificarea, ce-i drept cam tarziu mai avea un pic si implinea 7 luni. Are la 7 luni 9 kg, 70 cm inaltime si 44 cm. pc. A inceput sa manance bine masa de fructe (in special para) dar la legume e jale...nu ii plac deloc fara sare, cu sare mananaca mult mai bine si daca mai e si acra...e perfect. In rest tzatzica. Nu prea stiu ce sa fac si cum sa o dreg, m-am tot gandit ca o fi consistenta de vina, dar nu-i. Mai are cineva pb asemanatoare?
Acum doarme in camera alaturata cu sora lui...mare realizare, pt ca imi faceam pb...dar se pare ca e ok.
Fug ca s-au trezit!
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
ceska777 spune:
Dati-va cu parerea urgent va rog:
1. Ma dispera soacra ca Benji e f agitat si sa nu cumva sa avem un hiperactiv ca imi va plange de mila. E adevarat da din picioare tot timpul mai putin cand doarme, loveste cu calcaiele orice suprafata, pedaleaza de zor toata ziua de ii trosnesc genunchii. Ma tem ca pana umblam in picioare nu o sa mai avem calcaie!!!!!!!!!!! Ce sa fac! Si incepand de cand se poate depista daca e hiper activ????
2. Ori eu nu vad nu simt ori suntem in faza cand urmeaza sa iasa dintii. Avem mereu 37,2 de duminica. El nu avea peste 37 nicioadata. 36,8/36,9 asta da. Sa fie inca de la vaccin? Oi fi fost pe langa cand vorbeati cum tratam ( sau ignoram?) galma de la vaccin: e mare mare si tare. Si am luat azi dentinox. Ii dau eu asa sau mai astept? Cred ca sunt cam bleaga, nu mi se par gingiile umflate, rosii etc.....
Doar ziua suntem maraici din cand in cand nopatea doarme bine cu o trezire regulamentara la noi undeva intre 3-5 dimineata.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Acuma doarme afara pe balcon si are obrajii f rosii. Are tricou pantalon lung sosete si acoperit cu o patura subtire la 25 grade. Nu ma apropii de el il las sa doarma acusa face 1h de somn-mare minune.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Laura Ioana spune:
Elenuta
multumesc pt vorbele tale. Incepusem si eu sa ma simt invizibila![]()
Si saptamana trecuta am pove cum am fost pe Ceahlau cu Thea si doar Shose
a bagat de seama.
Oricum nu ma supar, ptc nici eu nu am fost chiar prezenta pe forum, cel putin in ultimele saptamani, asa caaa...![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Dati-va cu parerea urgent va rog: 1. Ma dispera soacra ca Benji e f agitat si sa nu cumva sa avem un hiperactiv ca imi va plange de mila. E adevarat da din picioare tot timpul mai putin cand doarme, loveste cu calcaiele orice suprafata, pedaleaza de zor toata ziua de ii trosnesc genunchii. Ma tem ca pana umblam in picioare nu o sa mai avem calcaie!!!!!!!!!!! Ce sa fac! Si incepand de cand se poate depista daca e hiper activ???? 2. Ori eu nu vad nu simt ori suntem in faza cand urmeaza sa iasa dintii. Avem mereu 37,2 de duminica. El nu avea peste 37 nicioadata. 36,8/36,9 asta da. Sa fie inca de la vaccin? Oi fi fost pe langa cand vorbeati cum tratam ( sau ignoram?) galma de la vaccin: e mare mare si tare. Si am luat azi dentinox. Ii dau eu asa sau mai astept? Cred ca sunt cam bleaga, nu mi se par gingiile umflate, rosii etc..... Doar ziua suntem maraici din cand in cand nopatea doarme bine cu o trezire regulamentara la noi undeva intre 3-5 dimineata. LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benji mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007) www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete! Poze Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Ceska trimite-ti soacra la plimbare sa se racoreasca ...la cap . Auzi bebe hiperactiv

Hiperactivitatea este un diagnostic teribil de sensibil si nu se poate pune in discutie mai devreme de aproximativ 5 ani.
Starea subfebrila poate fi in mod sigur de la dinti.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze