Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 18
Ellenuta spune:
gata .. eu plec la nani .. mi-e somnnnnnn tare!
somn usor!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
nemary spune:
Laura, asa cum a spus si Stancutza, nici eu nu ii mai dau Dariei nimic de invelit, o las noaptea in body cu maneca scurta si panatalonasi cu talpite. si oricum daca o invelesc se foieste asa de mult pana se dezveleste sau daca nu reuseste incepe sa planga si ma trezeste si pe mine. asa ca prefer sa nu o mai invelesc. nu stiu ce o sa ne facem la iarna, cred ca o bag iar in sacul de dormit.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
Moni, m-am uitat acum la poze . Tu esti sigura de cantarul ala ???
Ca zau daca arata pisoiul de 11 kg, eu nu le vad. Il vad perfect dezvoltat , asa ca ma gandesc ca poate e o greseala matematica 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
gabrittza spune:
noapte buna elle!
lalaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere 
poze Daria 6 luni 
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Moni, m-am uitat acum la poze . Tu esti sigura de cantarul ala ??? Ca zau daca arata pisoiul de 11 kg, eu nu le vad. Il vad perfect dezvoltat , asa ca ma gandesc ca poate e o greseala matematica ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
de 3 ori l-am cantarit...in pampers numa...la fel dadea...da ti-am zis ca nici eu nu-mi explic...ma duc maine la matusa-mea care sta cu mine in curte si-l cantaresc si la ea...asa pe spinarea mea le simt din greu :))
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary Laura, asa cum a spus si Stancutza, nici eu nu ii mai dau Dariei nimic de invelit, o las noaptea in body cu maneca scurta si panatalonasi cu talpite. si oricum daca o invelesc se foieste asa de mult pana se dezveleste sau daca nu reuseste incepe sa planga si ma trezeste si pe mine. asa ca prefer sa nu o mai invelesc. nu stiu ce o sa ne facem la iarna, cred ca o bag iar in sacul de dormit. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Numa al meu doarme in body fara pantaloni si cu geamul deschis

Andrei nu doarme invelit dar daca ii las o patura in pat o roade, si-o pune in cap dar si-o da jos ca nu e suficient de mare paturica sa se invarteasca in ea.
La iarna tot paturica ca nu il vad pe alpinist bagat in sac
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jelimoni
de 3 ori l-am cantarit...in pampers numa...la fel dadea...da ti-am zis ca nici eu nu-mi explic...ma duc maine la matusa-mea care sta cu mine in curte si-l cantaresc si la ea...asa pe spinarea mea le simt din greu :)) MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Hai sa iti spun cum cantaresc eu copilul :
- gol pusca, dupa ce a facut kk si nemancat.
pe acelasi cantar pe care il verific periodic cu o punga de faina
Asa a fost cantarit de la nastere
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
miri_mik spune:
moni, 11 kg e impresionant, dar cand va icnepe s amearga pe picioarele lui os a te loveasca depresia daca nu esti atenta ca va incepe sa dea jos si se opreste din pus pe el. lasa-l mama, ca e bine:)
laura_ioana, mare spaima! uite, vezi tu? de aia fac eu la infinit apologia sacului de dormit. a trecut! nu te mai gandi!
lala, o sa ai un decorator d einterioare:))) la cu ce pofta trage de perdele:)))
elle, gata semintsele, gata berea, ma duc si io la somn ca... lucrez maine. shit.
gabi, las ca te faci tu duamne serjent, sa vezi tu ce raport scriem noi antunci:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
ceska, soacra-ta a vazut prea multe filme! spune-is a se impushte, scapa de chinuri saraca:)))
mitsule, tot nu e bine?
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
gabrittza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Numa al meu doarme in body fara pantaloni si cu geamul deschis ![]() Andrei nu doarme invelit dar daca ii las o patura in pat o roade, si-o pune in cap dar si-o da jos ca nu e suficient de mare paturica sa se invarteasca in ea. La iarna tot paturica ca nu il vad pe alpinist bagat in sac O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
lala si Daria tot in body,fara pantaloni si cu usa deschisa sau geamul.depinde de teperatura.daca o invelesc numai doarme.

acu a adormit.sa vedem pt cat timp.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

asa a venit pe lume Daria

poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere

poze Daria 6 luni