Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 17
Ven spune:
Moni, ce sa mai zicem acuma?
Felicitari! 11 kg avea Markus la un an, si conform graficelor OMS ar fi trebuit sa aiba 11 kg doar la 1 an jumate. Dar depinde si cu cat s-a nascut. Markus cu 3250 (ca si Mathias).Robert cat a avut la nastere?
Lala_D spune:
Moni , wow 11 kg ! E marisor .
Acum si Bogdan avea 12 kg la un an nascut cu 4 kg , deci ca la carte la un an si-a triplat greutatea.
Andrei ar trebui sa aiba la un an 9.400 kg .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ven spune:
Asaaaaaa. Acuma ma duc jos la tigare daca reusesc sa pun baby-phonul in priza fara sa-l trezesc pe Mathias, pe intuneric. Pt. ca domnisorul si l-a scos azi singur din priza....deh, intimitatea omului! 
gabrittza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Asaaaaaa. Acuma ma duc jos la tigare daca reusesc sa pun baby-phonul in priza fara sa-l trezesc pe Mathias, pe intuneric. Pt. ca domnisorul si l-a scos azi singur din priza....deh, intimitatea omului! ![]() Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
corect,corect

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

asa a venit pe lume Daria

poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere

poze Daria 6 luni

kalosalina spune:
Ma bag si eu la culcare.
Ven urina in punguta din aia tb colectata. Dar inainte de colectare tb sa ai grija se il speli f bine si sa il stergi cu comprese sterile. La baieti cred ca e mai usor, dar la fete tb avut mare grija la colectare. Eu am patit-o - din cauza ca nu a fost sterilizata f bine,i-a iesit infectie urinara. Apoi am sters-o cu betadina si ser fiziologic - la sfatul dr - si au iesit bune analizele.
Aaa, m-am delectat si eu cu o bere 
Noapte buna zuzici si clopotei dragi!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui Ven Moni, ce sa mai zicem acuma? Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
3600 o avut la nastere deci nu-i asa mare diferenta...nu stiu ce ia asa mult in greutate..oare ar trebui sa ma speriu????
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
gabrittza spune:
copilu meu nu are de gand sa doarma

oricum azi a fost suuuuper maraita.m-a disperat!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere 
poze Daria 6 luni 
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui aweya Am culcat copilul si am citit un pic din urma... am vazut o groaza de poze cu clopotei minunati: Daria de kalosalina - aici i se vad asa de frumos ochisorii http://family.webshots.com/photo/2281520480102679678WkGohv, Andrei de Lala cum trage el de perdelele mamei, uite aici mi-a mai placut mult de tot http://family.webshots.com/photo/2188453660102115265qnLWcn Vladut de Ploiesti care-un un dulce si Pupi cel mancacios de sandale Vorbeati de programul de masa, al nostru arata cam asa: 7 - 7.30 200 ml lapte 10.30 - 11 150 g piure de fructe cu cereale si 80-90 ml lapte 14 - 14.30 150 g piure de legume cu pui/vita/ou si 80-90 ml lapte 18 - 18.30 120 g iaurt cu fructe sau cereale si 120-150 ml lapte 21.30 240 ml lapte Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008) |
aweya nu pui linkul cu poze la semnatura sa le gasim mai usor??ca eu cred ca am sarit din graba peste mes tau si nu-l gasesc...tare as vrea sa va vad!pls
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
bun...si sa ma plang si eu...azi a fost ziua de nastere a sotului si ce face?pleaca de la 12 de la birou si merge la pesti...pana la 8 seara.frumos nu?pai sa nu ma supar ca daca tot isi ia liber se duce la pestiin loc sa stea cu nooi de ziua lui???am fost foarte deprimata azi...bine ca am stat ca fraiera sa=i fac tort...
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jelimoni
3600 o avut la nastere deci nu-i asa mare diferenta...nu stiu ce ia asa mult in greutate..oare ar trebui sa ma speriu???? MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
sa te sperii, nu dar daca ar fi sa ne luam dupa carte atunci la un an ar trebui sa fie triplat la 10.800.
Deci teoretic nu ar mai trebui sa aiba in meniu chestii care sa ingrase. Poti intreba pediatru. Poate la voi se poate aplica ce spunea Miha de numarul de calorii pe zi.
Dar iarasi vin sa spun ca odata ce incepe sa misune se distribuie altfel greutatea.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze