Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 19
LaLa_20 spune:
Aici sunt!Sa traiti!La raport!Citeam ce a-ti scris cat nu am fost aici!
Lala,Moni da nu se face un raport greutate/inaltime?Ca teoretic Bibi ar trebui sa aiba greutatea de acum(9600,defapt acum 2 saptamani,ca acum cred ca a sarit de 10)la un an jumate,fiind nacuta cu 2050,doc ei zice ca e cam grasa sa am grija cu ea,dar mie nu mi se pare grasa data fiind si inaltimea de 75...Lamuriti-ma si pe mine
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
gabrittza spune:
lala credeam ca ai fugit ca asara.
miri noapte buna!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere 
poze Daria 6 luni 
gabrittza spune:
oare o dormi copilu meu in noaptea asta?
deja se foieste!
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni 
Lala_D spune:
Ba da lala se face si un raport cu inaltimea , bineinteles .
Mai este si factorul ereditar.
D'aia eu vorbeam strict de teorie de varianta cartii.
Si Bogdan era peste medie la inaltime, nu se vedeau cele 12 kg la un an, a fost si inca este mai inalt decat varsta .
Exista niste grafice ce coreleaza astfel de cresteri in procente atat in inaltime cat si in greutate iar daca copilul se afla pe curba lui de crestere totul este ok chiar daca cantarul, centimetrul spun altceva.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
jelimoni spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lala_D
Hai sa iti spun cum cantaresc eu copilul : - gol pusca, dupa ce a facut kk si nemancat. pe acelasi cantar pe care il verific periodic cu o punga de faina Asa a fost cantarit de la nastere O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
eu l-am pus seara inainte de baie nemancat...caca face dimineata...o fost nepregatita caci primisem de nou cantaru si am zis ia sa vedem..ma asteptatm pe la 9500...aasa ca am avut soc..acum e drept nu m-am uitat sa vfad cat de plin e pampersul...o fi fost plin??
nu mai am habar, vvad maine...eu am tras o portie de boceala..nu stiu ce ma simt asa not happy deloc..
va pupacesc mult!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui godzila Multzumim de aprecieri ![]() Am pus cateva poze recente.http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/IulieAugust2008 Si ca sa va mai spun de Vlad el e la capitolul rostogoliri si batzaieli pe genuchi si maini. Vorbeste de imi impuie capul...asa barbateste, tare si raspicat> mammma, ta ta ta, ba ba, da da sunt preferate. Nu stiu dar nu reusesc sa vad pozele voastre. mama lui de lap. Sper sa se tina sotul de cuvant si sa imi faca cadou de Craciun unul nou. Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() POZE |
vazut pozele, ai niste copii de nota 20!sa-ti traiasca|!
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
gabrittza spune:
moni
fata sa treaca starea proasta.uite
pt tine.si iarta-l pe sot.sa zicem ca asta a fost cadoul lui de ziua sa!(asta e doar ca sa nu mai fi tu suparata!)
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni 
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Ceska habar nu am cand se pune diagnosticul ADHD, dar ma gandesc ca mult mai incolo, adica macar cativa anisori, nu? De ce i s-a umflat asa la vaccin? Sa-i pui ceva rece sau o frunza de varza. Mitsule imi pare rau ca bebe C tot nu mai scapa de probleme![]() Miri sanatate maxima lui Sacha, pana la urma m-am lamurit ca ce are. Saracutul, oare de la ce a facut? De la apa in urechiuse sau asta-i doar legenda?Thea are deja 5 dintisori, adica i-au mai iesit intr-o sapt 3 din incisivii de sus, acum vazandu-se alb si la al 4-lea Dar ea, mititica, nu plange![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
laura felicitari pt cei 5 dintisori!!uauu...noi asteptam acums a iasa al 4!ai fost in ceahlau???n-am apucat sa citesc din urma ca-i cam greu cu timpu libver la mine iar cand indru citesc pe sarite ca sa nu zic ca n-am stat pe forum...:) apoi mai intru din urma sa vd ce n-am citit...:)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
LaLa_20 spune:
Lala ...curba de crestere?am vazut si eu niste grafice,da nu prea am inteles,de sunt mai
,doctora noastra nici nu stie cu ce se mananca,pt prematuri sunt niste grefice speciale(miri sper ca te-ai culcat,ca sa nu ma urechezi)...so nu stiu nimic despre curba de crestere
Cat despre dormit si noi la fel in body cu maneca scurta,cu geamu deschis si mai avem si patutul coborat jos![]()
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
LaLa_20 spune:
Moni...
,exact asa am patit si eu de ziua sotului,da se apropie ziua mea,mai sunt cateva zile si am jurat sa-i platesc cu aceeasi moneda,bine nu ma duc la peste...![]()
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!

Dar ea, mititica, nu plange