Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12
Raspunsuri - Pagina 8
Liana30 spune:
vale io tot te iubesc
flori.Raluca multumesc.Doamne ajuta!!
va pup pe toate![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
RalucaN spune:
Mai vroiam sa zic ca-mi pare tare rau ca nu a putut veni si Mirela. 
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
valentinag spune:
Liana![]()
Ralu,dadada tumpi a fost cu noooi,tumpi a fost cu noi!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
asi spune:
Frumoase pozele.Nici nu aveau cum sa fie altfel cu asa minunatii de fete
Liana Doamne ajuta
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
RalucaN spune:
Androixo, vreau si eu pozele pe yahoo, ca nu le pot salva de pe net si va vreau in memorie. Sarumana.
Gata, chiar ca ma duc sa muncesc.
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
tumpi spune:
Cineva m-a tras de manecuta sa intru pe aici si.....ce pot spune decat ca m-am emotionat foarte tare vazand pozele si ca v-ati gandit la mine.
Asa mi-am dat seama ca desi fac parte din trecut, mai sunt inca si in prezent alaturi de voi[:pup] si nu pot decat sa va multumesc ca v-ati distrat si m-ati inclus si pe mine, inseamna foarte mult pt mine lucurul acesta.
Imi e dor de vremurile de altadata, de intalnirile alaturi de voi, de discutiile de zi cu zi.Imi e dor de fetele vechi, de unele nu mai stim nimic de mult timp si chiar as vrea sa mai reluam legatura cu ele.Si zilele trecute ma gandeam la Linda79.Din pacate nu mai am nr ei de mobil, iar pe mess nu raspunde.
Liana, fie ca Saptamana Luminata sa aduca lumina in viata si sufletele voastre, sa fie luminita de la capatul tunelului, steluta voastra mica care sa va lumineze vietile.
Pup fetele mele dragi , va doresc la toate numai bine si visele sa va devina realitate, mai devreme sau mai tarziu.Traim in vis, iar visul traieste in noi, asa ca nu uitti sa va bucurati de viata.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
asteryaro spune:
Dragele mele,
sufletelu' meu s-a bucurat sa va (re)vad (pe unele) in poze. si mie mi-e dor de mor de voi, si nu pot sa nu-mi amintesc de intalneala din 2005, la care am participat si eu, si cand am scos din geanta ditamai aparatul foto (cu film, nah
) sa fac poze... si ce fata am facut cand i-am vazut scula lu' Tumpi
! ma rog, vremuri. la putin timp dupa aceea, sotul meu, ca sa faca sa uit cat de stearpa eram, mi-a facut cadou un aparat digital, moama si ce fericita am mai fost. desi e defect, inca il mai pastrez, amintire de suflet.
Ancuta, fata da' ai cam slabit, te rog sa te intremezi ca bebele tau o sa cam scoata untul din tine. Stiu io ce spun.
Vale, scumpa si plina de veselie ca intotdeauna, imi place cand numeri banii, bravo.
Pe RalucaN o pup; pe Mady si pe Androix le stiu doar din poze.
Chiar daca scriu extrem de rar, va citesc la zi, stiu care cum sunteti si-mi lipsiti toate.
Si vorba Ancai, va iubesc mult, si sunt fericita ca va am.
Razvan... cum stiti
... Ne chinuim destul de tare si de mult... da' fiecare are o cruce, nu?
Am niste zile extrem de proaste, ce-i drept
.
Sfintele sarbatori de Pasti sa va gaseasca pe toate cu bine si DD sa va pupe pe inimioare, sunteti minunate toate.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Oana_B spune:
Tiiii, faine poze , ce momoase sunteti toate, 
tzoc tzoc.
Bre Vale nu ma mai lauda atata chiar incepe lumea sa creada
.
Liano, nush despre ce e vorba mi-am facut curat in pemeuri ca erau claie peste gramada. Ia legatura cu administratorii, cu Mirela (desprecopii), te rog.
Pup gashca toata de fete frumoase
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
valentinag spune:
De azi plec la mosie,vin abia pe la jumatatea saptamanii viitoare,asa ca va spun de la acum:
Paste Luminat,plin de pace si bucurii in suflete!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Anca Wish spune:
Paste luminat si tie si familiei tale, Vale.
SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore