Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Si eu plec maine asa ca fetelor va urez un Paste Fericit (sau luminat?!) . Ma scuzati, era o gluma. Proasta. Stiti voi.
Va pup mult si sa aveti niste sarbatori minunate! Asa ca voi!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sarbatori fericite si de la mine! Va pup!

Raluca, nu stiu de ce nu te am lista de mess ca sa-ti trimit pozele. id-ul meu e andyyy25, da-mi tu un add si ti le trimit. Ca am intrat pe Y-ul ala de deasupra mesajelor tale si m=a bagat intr-un yahoo beta, pe net, o chestie ciudata cu care nu m-am descurcat

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Asa voi face. Dar diseara cand ajung acasa, caci la birou nu avem acces la mess, deh, sa nu pierdem vremea pe chat.
Uff, imi pica ochii in gura de somn. Dupa amiaza ma duc iar la dr. sa-mi iau rezultatele analizelor.Si sa-i cer neaparat alt tratament pt. cistita caci asta pe care mi l-a dat si-a facut efectul doar 3 zile.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dragele mele,

Va doresc numai bine, sa aveti petrecere frumoasa, sa fiti fericite alaturi de cei dragi ... si nu uitati, puneti-va o dorinta in noaptea de inviere!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cu drag va dorim:

Sarbatori fericite!
Cristos a inviat!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Paste Fericit dragalaselor.
Va pup

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Hristos a inviat!!!
Paste fericit tuturor!

SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Adevarat a inviat! Paste fericit va doresc si eu!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Adevarat a Inviat!Paste Fericit tuturor alturi de cei dragi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Hristos a Inviat!

Fetelor,am intrat sa va spun ca Dumnezeu e mare si ca face minuni:sunt fericita posesoare a 5 teste de urina pozitive+ un beta-hCG in z14=125,iar azi in z17=609.

Nu va pot exprima in cuvine ce Sarbatori am avut...Doamne,cred ca cele mai fericite...

Va pup si va doresc tuturor sa traiti fericirea pe care o traim noi acum!

Edit:e clar ca m-am zapacit detot de emotii.Am uitat sa spun ca minunea s-a intamplat in urma ET-ului cu ultimii 3 embrioni congelati pe care-i mai aveam

Flori

Mergi la inceput