Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12
Un nou capitol
Merge cam greu treaba la noi, babaciunile. Va amintiti acum cativa ani cand deschideam cate 2 capitole /zi? Hmm...ce vremuri.
Asi, frumoasa povestea. Curajoasa mama. Curajoasa si implinita.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Raspunsuri
asi spune:
Sa stii ca eu am fost impresionata foarte tare.
Frumoase vremurile alea cu 2 capitole pe zi.In amintirea vremurilor trecute zic si eu ca la capitolul asta eu o sa fiu mamica, sau sper cel putin.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
O sa fii de 2 x mamica. 
Ce m-as face io fara tine?!? Mereu aproape fara sa ma judeci ca-s ignoranta. Pup fata
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
asi spune:
Anca draga mea nu imi permit sa te judec
.Sa stii ca nu cred ca esti ignoranta deloc ci doar o femeie responsabila care nu ia decizii la voia intamplarii.Unele decizii necesita o analiza mai profunda si asta isca tot felul de intrebari firesti si dorinta de a vedea pe viu ca se poate si nu e nimic rau sau nepotrivit.
Cu totii avem nevoie de confirmari cand luam o decizie care ne marcheaza viata.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Liana30 spune:
va puppp![]()
atunci haideti sa scriem multt
..sa terminam repede cap![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Anca Wish spune:
Pai, Liana, avand in vedere -palmaresul- tau, te descurci si singurica![]()

RalucaN spune:
Cucu!
Uite asa ma faceti voi sa lacrimez la munca... Emotionant ce povestiti voi acolo, foarte emotionant..... Anca, Asi, Florypop, Rozi, Alexa (si alte fete care nu-mi vin acuma in minte) va admir din tot sufletul! 
Azi am programare la dr. Vreau sa incep investigatiile. sa vad de ce nu vrea sa vina si la mine bb2-ul. Am emotii.
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Anca Wish spune:
Bafta multa, Ralucutz. Sa fie bine si sa ne dai vestea cea buna cat mai curand.
Pup fetele si week-end placut!
valentinag spune:
Raluca,bafta muuulta iubita!
Asi
Anca,saptamana aviatoare esti libera sa facem una mica?![]()
Vremurile canmd scriam 2 capitole pe zi sunt demult apuse!Chiar mi-e dor de ele!Doamne ce temperaturi ne mai luam in fiecare dimineata,ce polologhii scriam pentru orice simptom!Acu stim naibii toate alea,de ce,cum si tot fara stiinta suntem,ca na cel mai important nu s-a realizat!la unele,astea mai putin norocoase!
Acum sunt intr-o pasa buna,mi-ar placea sa ma vad cu voi toate si mai ales astea care ati reusit!
Relya,ce mai faci???
Daca nu apuc sa intru duminica,vreau sa va spun de pe acum tuturor Floriilor LMA,sa va dea Dumnezeu tot ce doriti!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
RalucaN spune:
Sarumana mult!
Fetele, s-ar putea ca saptamana viitoare sa-mi duc plodul la mama, deci daca va hotarati pt una mica ma bag si eu.
Va puuuuuupppppppp
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
sheherezada spune:
E tarziu si zana doarme dusa asa ca am reusit si eu sa ma apropii de calculator sa dau o geana si sa vad ce mai faceti.
Liana,Anca,Asi multumesc pentru aprecieri.Zana seamana cu tatal ei!De parca a facut-o singur!Contributia mea se vede doar la gura.Cat despre maritat...aici e lunga povestea...tatal ei e topit dupa ea si deja se pregateste sa-si ia pusca si sa-i alunge pe eventualii pretendenti.
In perioada in care ma gandeam sa adopt am facut o vizita la un orfelinat.Sefa mea imi zicea ca ma duc sa-mi aleg copil iar eu i-am spus ca el ma va alege pe mine.Eram sigura ca cel care va fi sa fie al meu se va lipi de mine si eu voi fi sigura ca e EL.Nu s-a lipit niciunul de mine dar am ramas cu gandul la o fetita de vreo 2-3 anisori...inca ma mai gandesc la ea.Sotul meu insa a zis sa mai asteptam...asa imi zicea de ani de zile...
Primul cuvant al Maiei a fost copii.Si pe mine m-a bufnit plansul pentru ca eu am hotarat ca nu mai fac altii.Poate daca as reusi sa duc o sarcina in conditii normasle af fi altceva.Dar am vorbit cu doctorii si mi-au spus ca oricate sarcini voi avea vor decurge la fel.Si nu mai pot sa trec prin ce am trecut.Atatea luni in care am stat numai in pat si nu am putut sa fac nimic.Daca trebuia sa merg undeva,ma cara ca pe un sac de cartofi.Si cu toate aste tot nu am ajuns la noua luni...Si prematuritatea asta care iti atarna ca si sabia lui Damocles deasupra capului...
Problema adoptiei a revenit pe tapet...dar sotul meu nici nu vrea sa auda...Si Maiei ii sunt atat de dragi copiii...
Raluca bafta la bb2.
vale speranta moare totdeauna ultima.Eu am ramas insarcinata atunci cand doctorii mi-au spus ca nu mai am nici o sansa sa ovulez pe cale naturala.Maia a fost si este o minune pe care ma intreb uneori ce am facut ca sa o merit.
Stie cineva ce fac Flori si Relya?
Sheherezada&bb Maia-Iulia
Poze