Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12
Raspunsuri - Pagina 10
Oana_B spune:
Adevarat a Inviat!!!!!!!!!!
Flori, felicitari!!!!!

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
Anca Wish spune:
WOW, ce veste bunaaaaaaaaaaaaaaaa. FELICITARI, IUBITA MEA. 

Sunt tare fericita pentru tine. Sarcina usoara.
Maaaaama, ce veste buna...
SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
flori76 spune:
Oana
si multumesc.
Anca
dulceee si nu uita:Dumnezeu face minuni!Iti doresc din toata inima mea(de fapt,tuturor va doresc) sa vi se intample cat mai curand ceea ce ni se intampla noua acum ![]()
Flori
MirelaV spune:
Flori, felicitari! asteptam demult vestea asta cum o astept de la multe de aici!
Sa fiti fericiti si sa ai o sarcina usoara! Pupici multi si dulci! 
MirelaV 
pupicei pe burticei
MADYN spune:

Flori 

ce veste minunataaaa!!! Felicitari, sarcina usoara si pupici multi de la mine!
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Androix spune:
Floriiiiiiiiiiii!!! Doamne ajuta sa fie bine!
Sa ai o sarcina de vis si un bebe, sau mai multi
, sanatos si frumos! Felicitari!
Andreea mama de Filip si Georgia
asi spune:
Flori felicitari!
Dumnezeu intr-adevar face minuni!
E o veste mai mult decat minunata!
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
valentinag spune:
Hristos a Inviat!
Si cu adevarat ii fericeste pe cei care cred in el!Flori,plang de bucurie!Nici nu stii cat ma bucur pentru tine,cand m-a sunat Ancuta sa-mi zica,nu-mi venea sa cred!
iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara,un bebe sanatos si tot binele din lume!Ahh,ce vesti minunate!
La noi la biserica,copii de la scoala au cantat cantecele despre Iisus,despre inviere si auzindu-le glasurile cristaline si cu ce patos si ardoare cantau,m-a luat plansul,ma gandeam oare vreodata o sa ne simtitm si noi mandre asa cum erau mamele acelor copii si uite ca incet incet noi toate o sa ne simtim mandre!
Va pup pe toate!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
flori76 spune:
Ah,Vale,ce m-a emotionat mesajul tau...Te pup dulce,fata frumoasa,vesela si sufletista si sunt sigura ca rand pe rand toate ne vom vedea visul implinit.
Recunosc ca de data asta am avut credinta ca o sa fie bine..ca parca s-au legat lucrurile:am inceput tratamentul miercuri din prima saptamana a Postului,iar testul l-am facut in Vinerea Mare.
Si,fetelor,am citit cat de des am putut(dupa ET am citit zilnic) Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana si asa parca ma intarea Dumnezeu si prindeam curaj si credinta de fiecare data cand citeam...
Asi
asa-i,Dumnezeu face minuni!
Flori