Loc de intalnire aspirante cu vechime - 12
Raspunsuri - Pagina 7
Androix spune:
Am fost la intalnire, acum descarc poze si le sui imediat pe net. Ne-am simtit bine, eu amintarziat ca de obicei ca vaca
nu mult, doar o ora...
www.4shared.com/dir/6703058/3d1fc98/intalnire_de_fete_frumoase.html" target="_blank">Intalnire de fete frumoase Ne! sa mai zica cineva ca nu a facut Valentina cinste 
Andreea mama de Filip si Georgia
Liana30 spune:
Maria te pup si multumesc..
Oana ca veni vorba
si "otrava"asteapta un pemeu di la tini![]()
vazut poze de la intalnirea..superrr sunteti frumoase foc..valeeeeeeeeeee 
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Delia21 spune:
Pupi eu pe toata lumea!!!!!Si sa nu se supere nimeni.....da pe Valentina o si musc tare,.....ca mi-e dor rau de ea!!!!Si....cu riscul sa mi-o iau urat de tot peste scafarlie,....vin si eu cu o intrebare/idee.Ce ar fi...daca......(mi-e si frica sa intreb,dar jur pe ce vreti voi ca am cele mai bune intentii)......am face cheta,...contribuim care cat poate,....si asteptam......pana se strage suma necesara sa......faca Valentina mea Fiv,.....ca io una nu mai am rabdare.....sa o vad intepata,torturata.....si bortoasa.Am spus ce aveam de spus,...si dau bir cu fugitii,.....dar revin sa-mi primesc toate rosiile,de la cine vrea....sa mi le arunce.Tot....se doneaza bani......pentru fel e fel de cauze,...haideti sa....o incercam si pe asta.Io....sunt mai traznita din fire,.....cam nebuna,....dar nu sunt periculoaa deloc,.....
.Ce ziceti de ideea mea?Incepem....?

sa nu ma omori bre...ca am copil de crescut,fie-ti mila!Si te iubesc mult!!!
flori76 spune:
La multi ani,Vale!Sa fii sanatoasa si fericita!
Vazut poze de la intalnirea fetelor frumoase si haioase.Ma bucur ca v-ati vazut,sunteti la fel de dragute si de pline de viata asa cum va stiam(tot din poze,evident
)
Flori
Liana30 spune:
Deliaaaa io's de acord
..si io am vorbit mai demult cu o vechitura,.stie ea care..doar ca mi'a fost frica de vale
ca ea cand da ..da al drakului de tare![]()
acu serios valeee nu trebe sa te superi..noi te iubim si ceea ce facem o facem din tot sufletul..
fetelor pe mine contati ..doar ca o sa intarzii putin..lipsesc 14 zile pana la test..sa nu ma dati disparuta![]()
acu fuggg ca sta grasu cu
sa trec in pat
maine e o zi maree
ii fac un cadou frumos lu grasu![]()
va pupp pe toateeeee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
flori76 spune:
Liana
si merci pentru urari.Bafta maine si sa dea Domnul ca peste 2 sapt sa vii cu un test pozitiv
Flori
valentinag spune:
Moama moama,cate de frumoase,destepte si minunate suntem!![]()
Ca de obicei eu una m-am simtit minunat,"ne-am ras"am facut misto io si Modesta evident de cat de sterpe suntem!Gasisem unu de fro 16-17 ani,ne-am gandit sa-l adopte Anca daca are spermograma buna si sa-mi dea si mie neste miscatori
va dati seama,frumoasa si modesta neam cu mine!Huh!
Am bagat in noi ca spartele,io si modesta,restu mai subtireanu ashea,ca ele tin la silueta..io dupa cum ma vedeti
Andrea a slabiiit,mult de tot,este cum am cunoscut-o eu si evident c-a vorbit de cand a venit si pana a plecat
Mady,tot timida a ramas
Raluca,e tot minunata si are o fetita scumpaaaa foc si cocheta al naibii!A pus-o!![]()
De frumoasa si modesta mea,ce sa zic,o iubesc!
Cica fetele astea sa ne vedem curand ele cu copii si cu cu burta!Pai eu cu burta oricum venisem,ca nu puteam s-o las acasa,mi-e drag de ea!![]()
Delia,imi pare bine ca ne citesti,ca scrii,pupici lui Rudy,dar NU!
Liana,e valabil si pentru tine!NU!Si bafta multa,de data asta sa fie bine!
Mariutza
Oana,sa stii ca am vb de tine,n-ai sughitat???
Le-am spus cat de minunata esti si iti promit ca data viitoare cand vi la Romanika iti organizez o intalneala de intalneala!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Anca Wish spune:
Eu vin cu o nemultumire.
Androixo, puteai sa lucrezi un pic la pozele alea sa ies si io mai frumos. Sunt doua poze in care sunt bau-bau. Bine ca a iesit bucalata-sarbatorita frumos.
A fost minunat aseara. A fost ca un balsam pentru sufletel.
Trebuie sa repetam experienta mai des.
Suntem prietene de mai bine de 4 ani. Ce frumos!!!
va pup pe toate si sunt fericita ca va am. 
SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
valentinag spune:
Pai eu nici nu am cum sa nu ies minunat,dat fiind faptul ca sunt minunata!![]()

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
RalucaN spune:
Buna dimineata babelor!
Cum au zis si fetele, a fost tare dragutz aseara, mi-a placut.
Anca e frumoasa si modesta cum o stim (si acida pe deasupra, dar ce bine-i mai sade si ce le mai zice.....)Febletea mea!
Vale simpatica, plina de viata, vesela si dragutza, o iubesc de mor. Si minunata of course.![]()
Andreea vorbareata, descurcareata si simpatica foc. Mi-e tare draga
Madynutza e o dragutza, blanda si calda. Si pe ea o iubesc.
Mey, va iubesc pe toate mey, ati auzit?
M-am simtit tare bine, nici nu stiu cand au trecut 3 ore.
Deci data aviatoare ne intalnim cu plozii da? Si Vale cu burtica. Nu cea din dotare, alta mai mare si mai bombata. Auzisi?
Tumpi, ne-am gandit si la tine ai vazut? Ne e dor de tine……
Cam atat, ma duc la munca.
Ah, Liana, tin pumnii astazi. Joia mare sa iti aduca o mare mare bucurie!
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05