Timisoara, Impreuna! (97)
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
Avem pastileeee 
, a trebuit sa desfac , am fost cu una bucata copila la mine si i-am dat sa inghita pastila asa de proba
, au fost oameni de treaba si nu au comentat , povestisem cu o zi inainte care e problema ... dar am omis ca astept niste pastilute 
mihi
cu cartea de munca sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce va doriti , cele de la casa de asigurari au ramas soc cand au vazut mariaa
... sunt in plina adrenalina , cu pumnii stransi pt voi si cu un copil super marait care nu vrea la Disneyland
...
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
gonghy spune:
Sal'tare!
Hai ca aparui si io taman acu la amiaz cand vorbesc p'acilea de una singura.....ca doar voi sunte-ti la trabaho.
Da si asa ia www.youtube.com/watch?v=mRB8nzrZAtM&feature=related" target="_blank">delectati-va putin 

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
gonghy spune:
Azi am avut chef sa ascult muzica greceasca ca tare ma mai destinde si iaca ce mo dat pe spate cat fu de fain www.youtube.com/watch?v=FSnaot4DC6g&feature=related" target="_blank">aici
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
Doris-Alina spune:
Salutare de la sageata albastra, sunt la Ines, acum e la masa, si mi-am permis sa intru putin, ca ea se juca un joc.
Aidule, ce fericita sunt ca au sosit medicamentele...cand plecati?
sper ca nu azi, daca nu mai apuc sa vb cu tine, va doresc din tot sufletul: Drum bun....pe taramul fagaduintei si al copilariei!
Si te mai rog ceva: fii si tu copil pentru cateva zile...
Va pup!
Maria, ai ajuns? totul ok?
Astept telefon...
Am fugit...dar tot cu gandul la voi sunt, pentru ca azi, s-au inmultit articolele pt cap 100, si sunt asa de emotionata...![]()
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
silvana75 spune:
A primit mamanu meu viza!!

inca nu stiu pe cat pentru ca numa maine dupa masa merge dupa pasaport
Bafta la toata lumea azi! fug la fob
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Ana68 spune:
Aida,drum bun si distractie frumoasa!
Silvana,ce bucurie pe tine...mult a fost,putin a ramas!
Doris...ia-o mai usor,ca faci vreun atac de apoplexie...usurel!Ca ne mai trebuiesti!
Hai ca mai stau oleaca si o tai la sedinta cu parintii la gradi...
Bay,ce-i cu Kati?Problem,ceva?Care ce stiti?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mariaa spune:
no, va las cu mocoave si va gasesc cu party
asta da treaba!
Silvana, ce ma bucur ca o sa ai una bucata mamon acolo langa tine! s-o pupi pe frunte tare de tot cat e cu tine! 
Aida, DRUM BUN IUBITA! Sa traiti clipe de neuitat acolo si sa va intoarceti cu bine! Fiti copii, bucurati-va ca si cum numai clipele acelea ar exista pe tot pamintul! O sa fiti in gandurile noastre!
Pupam pana la cer si inapoi matza Emma!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
aidaciolac spune:
Gata , bagajele in masina ... plecam 

Sa aveti grija de voi , distractie placuta la conareasa sa va gasesc vesele si bine dispuse.
si
la toate!
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
lore03 spune:
Aida draga mea ,drum bun ,DUMNEZEU sa va ocroteasca sa ajungeti cu bine si sa va distrati frumos .
Va pupam pe toti 
gonghy spune:
Aidutzu nu stiu daca mai apuci azi sa vezi mesajul asta dar va doresc DRUM BUN,DISTRACTIE PLACUTA SI DUMNEZEU SA FIE CU VOI!! Pupez
-ica mica 

da si pe cea mare ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa faceti muuuulte 

si intra si tu in pielea de copkil ![]()
![]()
![]()
![]()
Andule bagi de-o chefuiala,vrei sa-ti tabacim gazonu"? ![]()
![]()
![]()
Dorisakeee ia-o incetutz cu emotiile ca acusica imi ceri Distonocalm da nu-ti dau decat daca ai reteta ![]()
![]()
Silvana inca putzinuc si o sa o ti pe mamuca ta in brate.
Fain musafir,cred ca acum e prietenul lui Spiderman 
Azi am zacut toata ziulica,am facut si nanica impreuna cu bubulina mea....acum vreau sa fac ceva mamaliga cu branza si smantana.
Revin........
Poze cu noi