Timisoara, Impreuna! (97)
Raspunsuri - Pagina 20
Mariaa spune:
quote:
Initial creeata de Witchie
Musai sa va arat www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0&feature=related" target="_blank"> asta
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu
poate nu intrati pe la Zona Artelor, asa ca dau quote aici postarea Andei (Witchie): Emotie adevarata.
...cu gandul la Aida, la matza Emma, la Paris si la minunile de pe lumea asta...cu gandul la Bunul Dumnezeu.
inchideti ochii si ascultati cu boxele tare...
pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
danitin spune:
Salutare! Tot albastru cu dungi violacee stare de spirit ... Maine la ora 5 am programare la dr. Al meu sef a fost super dragut, chiar daca nu i-am zis de ce ma duc la dr, ca mi-a fost rusinica - mi-a dat liber si a zis sa am grija de mine. Intamplator liber are si sotzul asa ca o sa-l rog sa vina si el, sa ma sustina dupa, in caz ca vestile sunt nasoale. Eu sper sa scap doar cu ligaturare, laser, criogenizare sau cum or mai fi metodele astea non chirurgicale, da morcovu meu din cui tot transmite mesaje: operatie, operatie. Si din ce am vb cu unu si cu altul trecuti prin asa ceva cica e infernal de dureros. Pe de alta parte nici ca acum nu o pot duce, am ajuns la 2 - 3 clamante pe zi, plus tratamentu de la dr de fam si ... nici un progres.
Aida draga mea, bine ca s-a rezolvat la vama... Drum bun, sa va distrati, sa uitati, sa copilariti, sa ... tot ce vreti voi!
Maria, io-l simt bine indesat, numa un varf de frunze mai e pe afara, asa ca ala de la voi o fi ceva var cu al meu ... ruda mai indeparatat. Al meu e al meu si nu vrea sa iasa de acolo nici la propriu, nici la figurat. Tin pumnii si la tine, ce pb sunt? Super despre maman, nici nu-mi vine sa cred ca ati ajuns aici dupa disperarea de cu n-spe capitole in urma. Poate peste 100 sa scapam cu totii de morcovi si pase negre.
Claudelu pana la urma m-am programat pe maine la 5 ca nu mai suport ! Sper sa nu ma fac de bafta, teoretic ar trebui sa nu mai fie rusii in zona dar.... Vezi sa nu afle socrela parola de DC, ca poate da o tura sa citeasca (sau nu stie romaneste?)
Doris am scris ceva, ceva dar trebuie corectat asa ca mai e de asteptat ca tare greu ma adun intre tone de chestii de la serviciu, morcovul bine infipt si starea de kko
Ana acu vad ca se inghesuie pupicii ... of, sper sa fie cu folos, ca tare naspa e, cate doua calmante pe zi si o senzatie ca-mi vine sa redecorez peretii prin zgariere cu unghiile.
Anda neuronu meu boleste si el, ce mosie, unde, cand, cum, ce ... ca functie de ce zice dr maine tare mi-ar pica bine si mie un party din asta...
Silva, bravo, super fain, felicitari, cred ca abia astepti intalnirea...
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
anda spune:
quote:
Originally posted by Mariaaquote:
Musai sa va arat www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0&feature=related" target="_blank"> asta
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu
poate nu intrati pe la Zona Artelor, asa ca dau quote aici postarea Andei (Witchie): Emotie adevarata.
...cu gandul la Aida, la matza Emma, la Paris si la minunile de pe lumea asta...cu gandul la Bunul Dumnezeu.
inchideti ochii si ascultati cu boxele tare...pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
no ai reusit sa storci lacrimi din piatra seaca....

Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
quote:
Originally posted by andaquote:
Originally posted by Mariaaquote:
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu
inchideti ochii si ascultati cu boxele tare...pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
no ai reusit sa storci lacrimi din piatra seaca....
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Ce pietre seci?
Din munti tzasnesc izvoare...

Atata emotie mi-a transmis piesa asta...ceva de necrezut...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Dragele mele,dragutele mele...io va iubesc,tin la voi ca la surorile mele...dar va rog sa ma iertati,ca trebuie sa va spun...si uite va pup
ca sa nu va suparati foarte tare pe mine....trebuie sa va spun : V-ATI DILIT!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mariaa spune:
si noi te iubim rau de tot. asa dilite cum suntem. si te dilim si pe tine daca trebe ![]()
edit: si daca nu esti suficient de dilita deja ![]()
si tot 
pentru Emma
silvana75 spune:
Sentazional canta tipa, am pielea de gaina si ochii in lacrimi ... superb
Aida, drum bun sa ajungeti cu bine si distractie maxima
Ana, si io luv iu pe tine
Dana, bafta la medic, eu zic sa faci ce trebe facut si sa scapi de problema.
Laura, daca ar fi dupa fiu-miu ar dormi cu veverita aia dar trebe sa am mare grija sa nu intre in casa ca imi face prapad.
Pe restu va pup ma duc sa-mi deschid o bere sa-mi inec amaru dupa ce am ascultat piesa Mariei
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
lore03 spune:
Buna seara sau noapte buna !!!!
In sfarsit m-am apucat de curatenie ,acum am terminat programul de asta seara si merg sa ma uit putin la un film ,apoi somn ca sunt rupta..
Daca vreti sa vedeti un film fain sa va uitati la CALIFORNICATION ,este un serial nu are in seria asta decat 12 episoade dar este super tare ,ceva gen SEX IN THE CITY ,dar cu barbati si mai deochiat
.
Va pup si noapte buna ...am fugit sa ma uit la episodul 6.

gonghy spune:
Sara buna impreuna!
Hai ca am halit un blid de cereale cu lapte si acu' ma uit la filmul meu serial Pagini de viata.
Hai ca termenaram si capitolu' asta mai otzarica si incepe chefu 

si toooot ce mai vreti voi numa veselie sa fie.
Cracanai pagina,cred da nu-i bai ca si asa ii gata capitolu' ![]()
![]()
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
gonghy spune:
Gata ii si asta ![]()
![]()
![]()
Hai sa cantam cata la pian AICI 

-ICI
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC