Timisoara, Impreuna! (97)
Raspunsuri - Pagina 18
claudia74 spune:
Neatza fetelor, Aido tu nu trebuia sa fi plecata deja in Eu! sau incepei prima data cura pentru Emma,sa inteleg ca au sosit ceaiurile si medicamentele din Brazilia,hai sa fie intr-un ceas bun si sa ajute
.
Lore tu te vaiti de ploaie,dar aici ninge frate si e ninsoare din aia uda,l-am dus pe Andi cu masina si si-asa sunt leoarca,nu cred ca vreti sa stiti ca nu sunt mai mult de 3 grade,bey deja numai rezist e TWILIGHT ZONE, what a f...k,eu sunt cobza bineinteles ca deja m-a prins raceala,nu pot sa inghjit ce ma doare gatul si am o febramusculara de nu pot ridica mainile,vai de steaua mea,am bagat biseptol sper sa nu ma apuce mai tare cu toate ca am avut si febra ieri la lucru.
Doris asa incet se face,muncim,nu prea mult ce-i drept,dar e pe vineee,auzi da is curioasa Laurelu si-o gasit muza deja si o gatat materialul de nu ai amintit-o si pe ea pe lista
, Tara arde babele se piaptana,aia ma intereseaza acu pe mine.
Da deci Katik a lipsit ieri,ce-o fi, Dana imi pare rau,vezi ce iti spune la control cand pleaca rusu,tinem pumnii sa se poata face ceva sa nu ajungi la op, Mariaa rabdare multa ptr tine si mama ta,ce a fost mai greu a trecut
.
Ana mai bagi si azi ceva din Dominicana,auzi da sora-ta merge in concediu acolo sau? si nenea ala chiar e prietenul ei?intrebari de copil de gradi...
Anda azi fac o supa crema cu crutoane de paine prajita,numai stiez am tot avut supe,ciorbe,ieri am facut o fasole verde cu carnat.
Apropo de banc : Avem valoare,ca la noi la nimeni
.
Laurel unde te preumbli,a inceput Alexia tratament ptr pneumonie,Maya e mai bine?
Deya lasa-o'n fras de germana,ai rezolvat ceva cu bursa vii pe aici?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Doris-Alina spune:
Ok, lamuriri pentr voi:
Avem deja materialele si articolele de la:
Subsemnata
Maria
Ana
Laura
Lore
Anda
Mihi
Aida
nu avem de la celelalte...
inca le asteptam...
Sunt atat de frumoase, toate, chiar daca unele mai scurte si altele mai lungi, chiar foarte lungi, toate exprima ceea ce purtati in suflete...![]()
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Ana68 spune:
'Neata,gata cu Caraibe...
Claudia,nu e vorba de concediu,sor-mea lucreaza pe vas de croaziera.Iar nea' ala e unu' si el de pe acolo,nimic serios...just fun!
Aida,eu sper sa nu aveti probleme la vama...si eu am primit din exterior trebi interzise,gen bani chesh,bomboane,mancare si alte cele...am zis ca nu stiu ce e cu ele,ca sunt surpriza.Ok,cu medicamentele e alta mancare de peste,insa cred ca daca explici putin acolo cam care e treaba...oameni suntem ,nu?...cred ca poti gasi intelegere.Bafta!
Lore...esti in concediu?
Simona...eu chiar nu stiu ce sa zic sau sa te incurajez...sa zic ca ma bucur imens de progresele mamanului tau?Sa zic ca-mi pare rau ca progresele merg incet?!Nici nu stiu...ma bucur cand esti cu moralul sus,ma bucur sa stiu ca tot raul e spre bine,ma bucur ca esti sanatoasa....si cam atat.Nu mai stiu altceva...Cine e Ghiuri????
Anda...de la nachezol se poate intampla sa nechezi...teic cheer!!!!
Silvana,scuze de botezul de ieri...si bafta maxima la mamanu' tau pentru azi...Misto veveritoiu' ala...cred ca Paul e super incantat!
Dana...hai pusi sa iti treaca supararile si sa nu te mai doara
.
Deya,sa ai spor la proiecte,proiectoare si alte prouri,...
Pusi la toate si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
lore03 spune:
Ano ce concediu mama ,as vrea eu .![]()
Pai din cauza asta nici nu prea ma indemn la curatenie ,cand vin de la lucru nu mai am chef de nimic....
claudia74 spune:
Ok Ana priceput acuma,bravo ei sa inteleg ca asta enumai unul din locurile mirifice pe unde a debarcat sorelina
,pai just fun sa fie cu mr.Bombastic ala,pe fiecare meleag altul
.
Sa vezi ce concediu o sa am eu anul asta ca mergem cu nasii lui Andi in Tunisia si pe langa al meu neastamparat mai sunt 2,o fetita de 2 ani jumate si un bebe de 8 luni (cat o sa aibe Iulia atunci) nici nu vreau sa ma gandesc ce fun o sa fie ptr noi femeile ca pe barbati de la terasa nu o sa ii mai iei
.
Vai ce rusinica m-o apucat
cu materialul.
Zici ca reciti pe teroristul arab,da musai sa ai si echipamentul adecvat Dorisake
.
Pe mine m-o enervat soacra-mea ieri ca vine sa ma interogheze aici cu venitul in ro cu copiii si cu alte cele, tot o intereseaza,da pe fiu-su nu il intreaba numai vine sa ma frece pe mine la melodie,se baga aici in pc ca ce fac eu aici,bey ma dispera,daca merg la cumparaturi,ca unde am fost,ce am cumparat,nu poti sa misti nimic fara sa stie ea.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
anda spune:
Anouk, io nechez de cind ma stiu
de plictiseala, cind is euforica, cind vad pe caraibe....
in diverse moduri si tonalitati ![]()
![]()
asa ca nechez urmatoarele:

In we asta facem iures la mosie. Asa ca cine vrea si cine poate, adica tooooata lumea cu mic cu mare, asta including remorci, kupii, animale si ce mai aveti prin ograda. V-astept simbata sau duminica....in fonctie de cum puteti si cum e vremea...sa ne vedem la o pizza, bere si dulcegarii...ce-oi gasi si io prin casa...
fara ifose si fara pretentii
adicalea ca la mama acasa.
pentru entertainment de kupii posed una matza in calduri si un fel de o-stai rabdator si bun la suflet
.
lista-i deschisa numa zicati cum si cind puteti ca sa ma organizez cumva.
hai pup
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
Si noi vrem.....,nu Silvano 

.
Doris-Alina spune:

Ooooooooooooooooooo
Partyyyyyyyyyyyyyyy![]()
Stiti ceva de prognoza meteo?
Cand or fi sanse sa nu ploua? sambata sau duminica?
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Eu o sa plec la job, v-am deschis cap nou, aici
Va rog, pasi marunti, 13-14, sa terminam ca io una nu mai am rabdare...
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Maria, cand vii sa-mi dai si mie un tel, sa stiu ce si cum, te rog...
O zi excelenta sa aveti, sa va gasesc diseara macar la jumatea cap 98, ok?
POZE CU NOI