Timisoara, Impreuna! (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu-i devreme deloc ...sa-ti traiasca!
faina foc veverita, Silvana! Dana, daca mai e loc, si io sa treaca

azi e ziua frunzelor bag sama...
sa-mi tineti si mie pumnii, de saptamana trecuta fac si eu ceva investigatii pe la dr., azi incepe primul test mai cu dichis.
deci frunze si la mine...
Danooo ce ne-ai facut n-ai indesat bine morcovu si a venit pe la noi glumez, of corzzz!
hai s-aveti o zi faina si puneti mana si scrieti ceva buey!
..sau nu va place pe-acilea

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza,

Silvana, merci de cafa...
Tin pumnii iar tu sa faci bine sa scii imediat ce afli ceva...sa sarbatorim...

Maria, o sa fie bine...ma gandesc la tine azi...

Celelalte care mai taratzi morcovi, hai, cu curaj inainte ...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dragelor , am eu aici una bucata fetita care mananca morcov in prostie ... haideti si dati aici sa scapati de ei.
Tinem pumnii

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

neatza. hai cu nechezoluuu, hai cu nechezoluuuu
bafta la morcovite.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Ce vreme nasoala...uffff, nu am chef de nimic...

Katik, azi esti absenta...sau nu te mai lasa semnele de circulatie sa bei cafeaua cu noi?

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

gata nechezolu..
am editat ca de la morcov nici nu mai stiu a scrie bine romaneste...
am intrat numa sa-i zic si eu Silvanei bafta maxima la mamon !!

despre noi n-am m-ai scris de multa vreme nimic. dintr-o superstitie pur si simplu.
prin natura zodiei lui mamon (adica rac) ea face mereu 1 pas inainte si 2 inapoi...
asa ca m-am abtinut de la orice lauda la adresa ei cand se imbunatatea putin situatia pentru ca dupa o faza din asta mereu imi facea recadere...chiar daca nu v-am mai povestit eu pe aici nimic, cam asa au stat lucrurile.

so, la noi kinetoterapia continua. fata de acum o luna sunt progrese clare. mai e mult pana departe insa. e tot la pat.
de luni a inceput inca o cura cu medicamente. ne asteptam din nou la reactii insa sper nu la fel de urate.
de curand am intrebat-o daca mai are nervi. mi-a raspuns cu o intrebare: eu mai am, ma intreb voi daca mai aveti nervi
deci ne complimentam reciproc nervii si mergem inainte pe principiul 'ciocu mic si pasu mare' !
cat de multa recuperare - zilnic - si la intensitatea maxima suportata de organismul ei. cam atat de la noi.

Aidule, pana la cer si inapoi, sa-ti sara ochii din orbite Ghiuri tot n-a fatat inca...sunt cu ochii pe ea.

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Maria, ma bucur pentru mamanu tau, asa incet, dar sigur, se vor vedea si progresele...

Te pregatesti sa fii moasa? la Ghiuri? ma asta nu-i nume de motan?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Buna dimi!!!!
Nu se mai opreste ploaia asta odata....nu am chef de nimic ,tot imi propun sa ma apuc de curatenie si nu mai reusesc.

O zi buna si va pup pe toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by lore03

Buna dimi!!!!
Nu se mai opreste ploaia asta odata....nu am chef de nimic ,tot imi propun sa ma apuc de curatenie si nu mai reusesc.

O zi buna si va pup pe toate..

semnez cu suflet

Atunci nu te apuca

Eu am fost in vama , pachetul este venit , dar nu este vamesul , care vine pe la 10 , iar programul este de la 11 azi .
Marea problema este daca ne pune sa deschidem pachetul , pt ca nu ai voie sa primesti medicamente ... si este posibil sa nu ni le dea

Hai pa , ca acum am vazut ca am si eu morcov

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Hai ca mai dau eu un rand de cafea, poate iesiti din starea asta de letargie...de la ploaie...

POZE CU NOI

Mergi la inceput