Cafea cu aroma de femei 80***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ramy,buna cafea,da' mai stoarce in ea niste lamaie ca ma cam doare bila asta bleaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Pai nu tiai dat seama ca e fara cofeina ?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Hm,normal ca mi-am dat seama,ca de 15 ani tot bors din asta fara cofeina beau.Nu fii zgarcita si pune-mi niste lamaie in liurca asta care-i tare ca pipi de iapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ehei saracuta de tine....hai ca pun putin sa nu zici cas zgarcita, da...ce ziceai sa pun??

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Buna din nou!Fii-miu abia s-a trezit din siesta de la pranz,ii dau ceva sa pape,facem o plimbare si pe seara,promit(daca nu ma tin de promisiune!) ca deseara intru in cafenea!

Va!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Spun prezent, ca sa nu-l trimiteti pe Lazarus sa ma caute.

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Ne-am intors de la plimbare...adica de la"fugareala"!L-am adus ud tot in casa,sper sa nu raceasca din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si eu gata acasa

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Si eu gata acasa

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Umblasi lela ?

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput