Cafea cu aroma de femei 80***
Raspunsuri - Pagina 2
aidaciolac spune:
Bey Wendy tot pe la 'glumeti' esti?![]()
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Pai pi undi sa umblu ca sa-mi mai racoresc inimioara?Iaca,ma rad si io di cini pot.
Si vad ca am di cini ca prosti sunt cu gramada.Parca-mi creste sufletul ca nu-s chiar asa si io,inca.![]()
aidaciolac spune:
Stai sa vezi ca eu pe la douazeci si ceva de anisori eram ca un leopard pe picioare. Faceam ce faceam si ma loveam de ceva , drept pt care aveam tot timpul cate 3-4 vanatai , dar sub 3 niciodata ![]()
Acum se pare ca m-am mai calmat
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
iahim spune:
'Neata fetelor!Am vazut ca ieri ati fost mai vorbarete!Imi place de voi...dar nu stiu cum se face ca tocmai cand e taifas mare nu sunt si eu in cafenea...Vedeti voi pe seara...Va las cafeaua calda,pentru cele care inca nu s-au trezit si am plecat la servici!

aidaciolac spune:
iahim
pt 
Cat despre taifasul de aseara a fost unul nereusit. Nu am stiut ca Wendy chiar o sa mai ramana ... si pana am vazut plecase deja 

Dar e si azi o zi ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Pai,am stat io ceva timp,dar cat,pm,sa astept?![]()
Aidoooo,vezi ca ti-am trimis un mail fain de tot,cu 'embarassing situations'.
aidaciolac spune:
Hai ca fug sa vad Wendy ca si asa nu se leaga sa plec in oras azi
nu am chef ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Suuuuper 

dar l-am mai vazut pe asta
si s-a uitat si Emma acum ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
ramyteo spune:
Vorbaretele lu mama, meyy io obisnuita cu voi ca scrieti la doua zile nici nu am mai intrat asa ca acum am cam avut ce citi![]()
Dau si eu cate o
si trimit la fiecare cate o 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete