Cafea cu aroma de femei 80***
O noua cafenea
Avem "di tati"
, ciocolata, cico....
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
Raspunsuri
aidaciolac spune:
lulu pai asa se face?
Arunci piatra si fugi?
sau mai bine sa vin cu
la tine?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
wonderful spune:
Salut,fetili!Da,Iahim,cam slaba miscarea.Nu ne-ai cunoscut asta vara cand mai era putin si luau foc tastaturele de atata 'vorbit'.Si mie-mi lipsesc mult zilele alea.Dar atunci eram toate linistite,mai fara griji,aveam mult timp.ce mai,era fain de tot.Sa speram ca va reveni timpul de atunci!
aidaciolac spune:
Wendy timpurile alea nu vor mai reveni
, dar cine stie ... si va veni iar vara si poate se vor incalzi iar si sufletele noastre
Eu asa ma simt , amortita , stare din care ies pe perioade scurte 
la toate
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
Dodo-pui spune:
Buna si de la mine.
Lulu 
Noi doar ce ne-am intors de la recuperare ![]()
intregul
fara exceptie.
Sper ca aceasta cafenea sa fie un pic mai vesela...sper![]()
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
aidaciolac spune:
lulu bine in bahamas? Ma primesti la tine? Te strambi cumva la mine? 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
lulu_boches spune:
quote:Nu-ti mai place in Kiribati??
Originally posted by aidaciolac
lulu bine in bahamas? Ma primesti la tine? Te strambi cumva la mine?
AidaPOZE
Matza Emma in actiune

noi

Impreuna pentru EmmaVERDE
wonderful spune:
Mei,parca suntem lovite cu leuca-n cap!Sau ne-a 'palit' astenia de primavara,mama ei!Atatea ore fara nicio vorbulita!Hai sa facem ceva sa iesim din ea ca altfel imi iau campii!Azi a fost asa de fain aici ca nici nu-mi venea sa mai intru in casa.Mai ales ca au fost multe zile asa de ploioase incat credeam c-o sa-mi rugineasca pasarica,daca n-o fi deja ruginita.
wonderful spune:
Dati la 'Un ochi rade...si alte ciudatenii' la 'Pe scena' ca sa mai radeti putin...de altii.