Cafea cu aroma de femei 80***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Am umblat lele. M-am urnit greu , dar nici ca am mai putut sa bag matza in casa pana s-a intunecat doar asa putin sa ii schimb niste haine ude sau sa ii dau ceva sa manance si asta in cateva minute vai steaua mea

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Gata si eu!Am adormit puiul!

Mergi la inceput

Aida,ai culcat mata?Sa-nteleg ca si voi ati avut parte de o "fugareala"??!!!

Mergi la inceput

Fugareala ca dupa hoti , ptiu ... dar acum e in pat (patul meu , are deja 3 nopti in el) si nu cred ca o sa mai pot sa o duc iar la ea in pat

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Ia-o in brate si dormiti amandoua!(eu vorbesc ca fii-miu de cateva zile imi zice ca vrea la mine in pat!) .

Mergi la inceput

Mai ,dar fetele astea trag chiulul rau de tot...Unde este Principesa?Dodo,nu mai scrie de cateva zile,Ramy,din an in pasti...Ce naiba se intampla???

Mergi la inceput

iahim io fug la ca mi se rup falcoaicele de atata cascat , nu de alta , dar dimineata ma ia iar de bune si avem si maine de alergat cine stie dupa mai ce

si usor

... hei , si nu pot sa iau in brate scarnavia asta ,, ca imediat ma simte si o ia la goana in somn direct jos din pat. Phoai , ca tare senzitiv e copilu asta

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Ati vazut ce ai iesit cu, concursul "Clipe.."?

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Aida, din Kiribati in Barbados
Sa va spun ce bine imi merge in ultimul timp:mi-am cerut lichidarea de la firma(acu sunt in preaviz de 15 zile),Luana, iar s-a racit( a nu stiu cata oara din ianuarie incoace), asa ca face injectii si colac peste pupaza ca nu fura destule

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Eu am jucat pana acum pewww.conquiztador.com.Tare de tot!De abia acum ma duc la nani!Maine lucrez dupa masa,asa ca pot sa ma trezesc mai tarziu!

Noapte buna!

Mergi la inceput