Cafea cu aroma de femei 80***
Raspunsuri - Pagina 4
aidaciolac spune:
Am umblat lele. M-am urnit greu , dar nici ca am mai putut sa bag matza in casa pana s-a intunecat
doar asa putin sa ii schimb niste haine ude sau sa ii dau ceva sa manance si asta in cateva minute
vai steaua mea 
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Fugareala ca dupa hoti , ptiu ... dar acum e in pat (patul meu , are deja 3 nopti in el) si nu cred ca o sa mai pot sa o duc iar la ea in pat 

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
iahim spune:
Ia-o in brate si dormiti amandoua!(eu vorbesc ca fii-miu de cateva zile imi zice ca vrea la mine in pat!) .
iahim spune:
Mai ,dar fetele astea trag chiulul rau de tot...Unde este Principesa?Dodo,nu mai scrie de cateva zile,Ramy,din an in pasti...Ce naiba se intampla???
aidaciolac spune:
iahim io fug la
ca mi se rup falcoaicele de atata cascat , nu de alta , dar dimineata ma ia iar de bune si avem si maine de alergat
cine stie dupa mai ce 
si
usor
... hei , si nu pot sa iau in brate scarnavia asta ,, ca imediat ma simte si o ia la goana in somn direct jos din pat. Phoai , ca tare senzitiv e copilu asta ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
lulu_boches spune:
Aida, din Kiribati in Barbados
Sa va spun ce bine imi merge in ultimul timp:mi-am cerut lichidarea de la firma(acu sunt in preaviz de 15 zile),Luana, iar s-a racit( a nu stiu cata oara din ianuarie incoace), asa ca face injectii si colac peste pupaza ca nu fura destule 

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
iahim spune:
Eu am jucat pana acum pewww.conquiztador.com.Tare de tot!De abia acum ma duc la nani!Maine lucrez dupa masa,asa ca pot sa ma trezesc mai tarziu!
Noapte buna!