Durerea unei pierderi de sarcina (68)
Raspunsuri - Pagina 15
L5845 spune:
catty ai tare mare dreptate, asa am zis si eu, ca nu e nevoie de dureri in plus, sunt suficiente cele care exista deja in sufletele tututor. Cred ca ti-a crescut inima azi cat soarele cand a vrut sa-ti dea micuta ta Alexandra sa papi si mai ales cand ti-a zis prima oara mami, nu-i asa? La multi ani ! pentru piticutza.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Ninia81 spune:
catty, ce nume frumos are micuta!Sa va traiasca si sa va bucure toate zilele!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Liana30 spune:
catty sa'ti traisca printzesa
va pup pe toateee..ma duc in pat![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Pepsi spune:
michelle, liana, lau, si cine mai intreba, aici sint fetelor, merci la toate ptr urarile ptr paste, si ma bucur ca v-au placut bunatatile, noi, din pacate nu am petrecut chiar atit de bine, david a inceput sa fie bolnavior simbata, duminica iar miriiti toata ziua, si a culminat luni noaptea, atit de tare mi-a urlat, 4 ore ne-am chinuit sa-l calmam in zadar.......atit de mila imi era de el, plingeam cu el in brate, nu stiam ce sa-i mai fac!am vorbit cu medicul la 1 noaptea, noroc ca mi-e prietena, ca altfel fugeam cu el la urgente! credeam ca e de la dinti, nu avea febra, dar azi dimineata a avut febra, 38.5C si avea urechiusea cursa toata, imi facuse o otita sparta, am fugit imediat la medic, e pe antibiotic, dominic si el bolnavior, dar forma mai usoara, e prima data ca david e bolnav de cind s-a nascut, a facut 9 luni de citeva zile! asa ca va zic eu ca pe linga faptul ca e groaznic sa ne pierdem copilasii, lucru greu de tot e sa ii avem bolnavi! dar bine ca trece, atita durere la un pui asa mic, ca dor de numa otitele astea la urechi!
in alta ordine de idei, si fara sa iau parte la nimeni si sa ma bag din respect ptr noi, ninia si michelle va rog sa continuati ce mai aveti de impartit si daca mai aveti ceva de discutat pe pm sau messenger!sint dupa o noapte cind am dormit 4 ore si va zic verde-n fata! ce v-a apucat fetelor?imi vine sa va dau bataita la amindoua!
miruna, imi pare tare rau, eu am facut ambele chiuretaje cu anestezie generala, nu exista nici un risc, din contra, mi-au facut dilatare chiuretaj, si e safe ca si medicatie ptr ca prima data il si alaptam pe dominc.
am mai vazut 2 fete noi pe la noi, imi pare tare rau ca ati ajuns aici.
alinushca, ma bucur tare mult ptr simburel si inimioara, sa stii ca eu asa pe la 22 saptamini incepusem incet sa ma relaxez, adica sa scada putin stresul, ca el prezent era!si a existat toata sarcina pina nu mi-am tinut eu puiul in brate si am numarat la degete! vorbeste cu celelalte gravidute de la noi, te va ajuta mai mult decit poate la odisee. dar cine va avea o minune de baietel dupa ?
eu si acuma, cu doi copilasi minunati(cioara din mine) ma gindesc la puiul din cer!daca il aveam pe el nu-l aveam pe david! nu am ales eu sa mi se intimple asta, dar este dreptul meu sa ma gindesc, si lumea din jur nu ma intelege si ma considera nebuna! dar asta e, imi asum!
teo, stiam ca vei reusi, bravo mamico, e pe viata ce faci tu acuma, ma bucur daca am putut sa ajut putin
fetelor nu-mi merge messengerul ca nu stiu ce mi-au tot instalat la comp si nu sint in stare sa-l fac, deci nu va speriati
va las fetelor sint ff obosita, chiar rupta de oboseala, fug in pat,
va pup tare pe toate sper sa nu fi suparat pe cineva mesajul meu
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
mcrissa spune:
Fetelor azi in Z39 test negativ
nu pot nici sa scriu bine de lacrimi, niciodata nu m-a durut atat de tare un test negativ.de jumatate de ora plang incontinuu.nu mai inteleg nimic, nu mai stiu in ce directie sa o apuc, doare rau

Cristina, sigur in curand 
danangie spune:
MCRISSA imi pare tare rau, dar un beta hCG nu ai facut? Macar ala iti spune sigur daca esti gravida sau ai o dreglare hormonala. Macar sa nu te mai chinui cu intrebarile si asteptarea.... Imi pare rau 
NINIA 
FLAVIA naspa tare cu otita asta. D-ne ce durere o fi avut micutul. Acum cum se simte?
LIANA 
Eu ce sa va spun de mine....sotul de cateva zile e foarte foarte foarte obosit fetelor. Se culca la 22,30!!! E ceva super anormal!! Si eu na...ma culc odata cu el.....doar ca adorm foarte greu si ma trezesc odata cu gainile. Ca si acum. M-am trezit la 5,15. Acusica ma duc sa ma culc putin ca nu rezist. Si uite asa ma dereglez de tot. Ca voi dormi cam pana la 11,00.....pe urma diseara din nou voi adormi greu....
ANDREEA incepem galeria??
mult asteptat
Teo2rina spune:
mcrissa,nu stiu ce sa spun, imi pare tare rau... ce dereglare urata... of, mergi la dr si vezi ce-ti spune.si deja ma bucuram pt tine..
pupici tuturor,scumpelor, revin mai tarziu ca papa bebe, am pus poze noi
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
monysorescu spune:
Michelle eu sunt bine sanatoasa, bebele miscaret si abia astept a treaca zilele astea sa vina data de 2 sa ma duc la eco sa vedem ce mai face bebe. E o perioada la mine cu multe controale si analize. Am facut analizele de sarcina, alea obligatorii din programul national si acum trebuie sa ma duc sa mi le fac sip e cele ptr tiroida si apoi la control la endocrinolog si la ginecolog.
Sa stii ca eu nu vreau sa te retragi. Mie chiar daca imi pare rau ca esti trista de multe ori si mesajele tale au acest ton trist imi place sa aud despre tine. Si in perioadele in care lipseai tot timpul ma intrebam ce mai faci sau cand o sa revii. Eu cred ca a fost o simpla neintelegere si, de fapt, cred ca ar fi bine sa nu ne mai amaram viata si cu chestia asta.
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
Ignatica spune:
mcrissa imi pare atat de rau, am avut si eu o dereglare asemanatoare in decembrie, imifaceam teste peste teste. Au venit uratii peste 9 zile. Offff, te cred ca esti tare dezamagita.
teo2rina ce puiutz mic si scump, am uitat cum sunt ei asa de mici si fragili. Cand l-am vazut pe Mihnea mi-ar revenit toate amintirile din primele luni cu David. Cum e lapticul acum?
pepsi insanatosire grabnica lui David, Doamne toata viata mi-a fost teama de otitele astea. Multa multa sanatate.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Laura Ioana spune:
Flavia
vai de mititel, ce durere cred ca a avut! De la ce se face otita asta? De la apa in urechi? DOamne ajuta sa-i treaca repede si sa nu mai fie bolnavior in veci!~
Tizo
Liana
suntem bine, ne conversam si zambarim toata ziulica![]()
Jojo
ai o frumusete de fetita, cred si eu ca-i alintata
Si noi suntem in pericol sa o alintam pe gagalicea noastra, ca prea-i o scumpa si o dragalasa si o frumusica si o zambareata si o ganguritoare si si si
.....si imi vine sa o tzin in brate toata ziua, iar daca scanceste imi vine sa o ridic imediat din patut
Si cand doarme imi vine sa o pup, iar cand se trezeste are o mutrita somnoroasa, carpita de somn de-mi vine sa o pap direct
Ooofff dragostea asta![]()
Alinus
pai deja ai un bebelus acolo! A capatat deja forme
Felicitari pentru pestisorul tau!
Tizo
cum mai merge treaba? Ti s-a reglat ciclul?
Liana
tu ce faci la unguri? I-ai cotropit
Glumesc! Mai faci stimulare sau ceva?
Andreea
ai nascut?
Doamne ce putin mai e! Sa ne anunti, daca poti si-ti facem galerie!
Mirelus
ce trece vremea...ai bebe mare
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni