Durerea unei pierderi de sarcina (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Neata fetele!

Michelle - merci mult de sfat, il voi urma

Catty - oricand prinde bine un cuvant cald de sustinere, ca doar asa putem noi trece peste!
Sa-ti traiasca scumpica, ce misto, a hotarat deja sa aiba ea grija de tine!

Miruna - imi pare foarte rau pentru vestea ce ne-ai dat-o, eu la fel am facut chiuretaj cu general anestezie si spre sfarsit imi pare ca ceva am simtit, nu st sigura. Nu stiu cum rezistam la una locala, sa-i vad ce fac, ca eu am adormit cu lacrimi amare in ochi.

Mcrissa - greu e cu dezamagirea dupa asa o retinere. Cred ca totusi ar fi bine sa mergi la un medic poate, sa afli de ce s-a retinut atata?
Nu mai plange draga, ca formam o mare de lacrimi in scurt timp.
Hai curaj!!! Noi suntem alaturi!

Teo2rina - ce minunatie de baiat - sa-ti creasca mare si sanatos!!! M-am indragostit de el!!

toate fetele si mai vb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Alinushca ma bucur ca i-ai vazut si inimioara si manutze si degetzele si tot si ma bucur ca e bine. Frumoase pozele. Eu din pacate nu iti pot spune cate batai a avut inimioara lui atunci ptr ca la vremea aia am facut eco dar cu un ecograf mai slab si nu mi-a zis decat ca inima ii bate ok si ata. Nu am auzit-o si nici nu mi-a zis cate batai are pe minut. Eu i-am auzit inimioara abia pe la 15 saptamani si ceva si avea 150/minut. Sa stii ca eu una ma bucur de aceasta sarcina si de toate momentele ei, desi cateodata mai am intr-adevar unele griji. Cred totusi ca sunt inevitabile si mai cred ca le-as fi avut si daca nu as fi pierdut o sarcina. Trebuie sa gandim pozitiv. Stii cum se zice ca de ce ti-e frica de aia nu scapi, asa ca mai bine gandim pozitiv si mergem inainte.

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mcrissa, Mi se rupe sufletul cand stiu cat de mult iti doreai sa fie pozitiv testul! Dar sunt convinsa ca Dumnezeu iti va aduce curand copilul minunat pe care il meriti. Eu te imbratisez mult, mult si ma rog sa treci mai usor peste aceasta durere!
Dana, Ai grija de tine si de bebe!Odihneste-te mai mult!
Monysorescu

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Teo, felicitari pentru printisor!vad ca are o relatie minunata cu taticul lui...se sorb din priviri!
Digeka, tu cum esti? Te-ai mai linistit?

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Ignatica ai mare dreptate. Cred ca e cea mai tampita fraza care i se poate spune cuiva care a pierdut o sarcina. Chiar daca bebele ar fi avut o gramada de malformatii si ar fi suferit enorm de mult tot nu poti sa ii spui asa ceva unei femei care trece prin aceasta durere a unei pierderi de sarcina. Asa cum spui si tu stim noi cum ar fi fost mai bine – sa ducem sarcinile la capat si sa fie bebelusii ok. Dar asa cum am mai spus trebuie sa gandim pozitiv si sa incercam sa mergem mai departe. Nu o sa uitam niciodata, asta e clar.

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mcrissa nu te necaji inca! Du-te si fa Bhcg! Am auzit multe fete carora li s-au pozitivat testele dupe 2 sapt de intarziere!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

duminica s-a implinit un an de cand am facut ultimul chiuretaj... o sarcina atat de dorita si totusi... de fiecare data cand ma gandesc la cele doua sarcini pierdute si imi dau lacrimile ma uit la bebe si ma cert ca nu multumesc suficient pentru ca am primit asa un dar. insa nu sunt eu vinovata cand consider ca mi se cuvenea dupa toate cele intamplate... si cred ca si voi ati considera si voi... neprevazutul destinului a vrut sa ne marcheze viata cu aceasta durere... nu voi sti niciodata daca ceilalti ingerasi ar fi avut ochii lui tati sau nasul meu...e o durere ce o voi simti mereu in suflet, indiferent cati copii voi mai avea, dar asta nu va stirbi din iubirea mea pentru ei. am vrut sa va impartasesc trairile mele, sunt la fel la orice mamica de ingeras, cred eu. e o lupta pe care eu am renuntat sa o mai duc in speranta ca nu voi mai suferi. ma voi gandi toata viata mea la ingerasi,caci daca nu o fac eu, mama lor, atunci cine? si voi suferi ca asa simt. dar bebe Mihnea ramane minunea vietii mele. va pup si va imbratisez cu drag.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

L5845 si noua ne place numele asta. Mai am eu ceva dubii in privinta numelui de Razvan. Mi se pare un pic cam dur (cam multe consoane) si mie in general imi plac numele carora le poti gasi diminutive ptr cand sunt copii mici. Dar cred ca sunt eu un pic “nebuna”. Mai mult ca sigur ca la numele asta o sa ramanem desi nu am discutat despre asta decat o singura data – atunci cand ne-am intors de la eco. Insa toti cei care ne-au intrebat de nume si le-am zis care am vrea noi sa fie au zis ca e foarte frumos. Deci…..

bb strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

teo2rina am vineri o programre la dr.inca nu stiu daca sa ma mai duc sau nu, ca simt nevoia sa iau o pauza de dr.as vrea ca macar 6 luni sa nu mai dau pe la dr.am vazut pozele cu bebe Mihnea.a crescut deja si e atat de frumos
danangie nu stiu daca mai are rost sa fac testul de sange.eu cred ca in Z39 trebuia sa apara ceva
ignatica, monysorescu
digeka daca o mare nu formam, un lac cred ca deja e aproape gata, un lac plini de lacrimile celor care sunt mamici de ingeri.cate lacrimi am varsat de cand mi-am pierdut puiul, cred ca nici atunci cand eram copil nu plangeam atat
ninia am primit imbratisarea ta si parca deja ma simt mai bine.cand vad ca sunteti alaturi de mine incep iara sa sper.il rog zilnic pe Dumnezeu sa-mi aduca si mie un copilas.incerc sa stau cuminte sa-mi astept randul, dar uneori simt ca mai e mult rau pana sa-mi tin si eu copilasul in brate.
Laura vineri cred ca merg la dr si daca-mi recomanda test de sange voi face sambata dimineata.saptamana viitoare ar trebui sa plec o saptamana din Bucuresti si parca nici nu am curaj, nestiind ce se intampla cu mine

Cristina, sigur in curand

Mergi la inceput

Miruna 22 offffff…… Imi pare nespus de rau ca si tu treci prin asta. Iti tin pumnii sa treci cat mai usor peste si sa fie totul in regula joi.
Mav pai asta e o veste buna. Mai ai putin si ajungi la 0%. Multa sanatate si tie si lui Sebi si lu bebe mic.
Liana30 noi stim ca tu ne iube. Altfel nu ne-ai mai fi umplut mereu butoaiele alea. Si noi te iube pe tine.
Pepsi ce mare e David. Ce repede trece timpul. Imi pare rau ca ai baieteii bolnavi. Multa sanatate ptr amandoi. Ai primit PM-ul de la mine?
Mcrissa imi pare asa de rau ptr testul negativ. Poate ar trebui sa vezi si un endocrinolog ca daca intr-adevar e o dereglare hormonala nu e buna deloc.
Ninia81
O zi buna tuturor! Va pup pe toate!

bb strumf

Mergi la inceput