Durerea unei pierderi de sarcina (68)
Raspunsuri - Pagina 17
musettepink spune:
Mcrissa imi pare rau pt testul negativ,dar eu simt ca tu esti gravi nu stiu de ce,iar daca de data asta nu esti sigur vei fii in curand.eu zic sa te duci la programare la dr ca sa vezi daca nu e bebe ce s-a intamplat dar gata dupa aceasta consulatie te relaxezi si nu te mai gandesti la asta si ai sa vezi ca bebe va veni cand nici nu te astepti!stiu ca poate pare usor de zis si greu de facut dar o relaxare iti va prinde bine!Te pup si te imbratisez cu drag!

Ninia
tu mereu esti o draguta si intrebi de mine!
.din pacate nu sunt intr-o dispozitie prea buna,mi-am adus aminte de primul meu bebe apoi m-am invinovatit ca uite ii fac rau baietelului din burta mea si tot asa si culmea ca acum ar trebui sa rasuflu usurata ca am trecut de 12s acum sunt mai stresata si mai panicata ca niciodata,nu reusesc deloc sa-mi revin!in jurul meu aud numai de pierderi de copii si sunt f stresata!tu cum mai esti cu dentistul,gata??? mai ai putin si se apropie nunta,ce eveniment frumos

Pepsi imi pare rau ca cei mici sunt bolnavi,sanatate multa!
Digeka imi pare rau

,sper sa fii puetnica sa treci peste acest necaz!!!!!!!!
Miruna
imi pare rau!!!!!!!!!!!!!
Va pup pe toate!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
15+

Ignatica spune:
musettepink ai trecut de perioada cea mai grea, sansele ca ceva sa se mai intample sunt foarte mici. Sarcina ta a inceput bine si nu ai avut probleme, la ecografii totul arata normal, trebuie sa fie bine. Capul sus ca vine bebe care face kk verde, roz bombon, violet, bubite, muci, iritatii, febra etc. si sa vezi ce bine o sa fie
.
mcrissa si eu nu stiu de ce am un sentiment ca totusi tu esti gravi. Inca tin pumnii stransi.
Michelle pe unde esti?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
alinushca spune:
mcrissa imi pare rau pentru testul negativ si eu credeam ca o sa fie 2 liniutze deja pana acum. la doctor nu stiu daca o sa iti zica mare branza. cand am avut eu intarziere asa mare m-am dus la un doctor (mediocru) care mi-a zis ca sa mai astept, sa astept si daca nu si nu sa iau Duphaston 7 zile si apoi sa le opresc si sa astept sa vina... evident nu am facut ce a zis el dar am si avut noroc ca dupa inca vreo saptamana mi-a venit. dar de luna viitoare ceceteaza poate mai atent ce se intampla cu hormonii tai. eventual monitorizeaza cu atentie ciclul. lupta-te mai departe, eu stau aici si te astept! ![]()
monysorescu chestia asta cu "de ce ti-e frica nu scapi" am vazut-o chiar zilele astea pe aici pe forum. era o fata care zi de zi scria tone de mesaje negative si pana la urma a pierdut sarcina saraca. acum sunt intr-adevar mai linistita dupa ecografie. ma gandesc la cum o sa fie sa il tin in bratze, la nastere, si capat incredere ca voi ajunge pana acolo. multumesc!
Pepsi Parca imi aduc aminte ca imi puneam saculetz cu sare calda pe ureche cand am avut problema cu otita. Pacat insa. Imi imaginez cum trebuie sa te simti si tu. Dar astea sunt boli.. comune, relativ usoare. Slava Domnului ca nu au baietii tai frumosi alte probleme. Ca sunt atatia copii care stau prin spitale toata copilaria. Si tatal meu si sotzul meu au stat cu lunile prin spitale cand erau mici si au suferit mult, si au fost in pericol de moarte. Astea clasice ale copilariei... vin, trec. Pentru ei totul e mai usor decat pentru noi ca sunt copii. Atentia lor e usor distrasa de orice mica bucurie la faci, de povestile pe care le spui. Cred... nu stiu, poate nu o sa mai zic la fel cand o sa fiu in locul tau.
Crezi ca o sa am baietel?
Eu m-am mai gandit si imi este la fel de bine cu orice ar fi. Fetitele mi se par mai rautacioase si mai geloase pe la o varsta mai incolo, iar baietii mai batausi si mai neastamparati... dragutzi sunt amandoi in felul lor. Ce-o fi e perfect! ![]()
Catty Eu chiar m-am bucurat sa citesc cuvantul "echilibru" in povestea ta. Este foarte important ca in viatza voastra a venit acest echilibru pe care il capatati uitandu-va in ochii micutzei Alexandra Andreea. Si poate ai sa fii si gravida intr-o zi. Stii ca s-au intamplat multe astfel de cazuri. Eu una nu-s prea multumita de "placerile sarcinii" deocamdata dar daca ajung si la ele iti zic.
Ninia, Mav, Liana Va multumesc pentru aprecierile la adresa alunei. Desi ar trebui sa ii schimb denumirea ca deja e cam cat 2 alune puse cap la cap

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+
danangie spune:
MCRISSA iti spun asta pentru ca eu am o colega care are un baietel de aproape 2 ani si ea imi povestea ca facuse "n" teste de gravidanza si toate iesisera negative. Si abia cand avea cam 3 luni a fost la o ecografie ca se simtea rau si a vazut pe bb. Diferit de tine e ca ea avea si menstruatie. Stii cazurile menstruatie peste sarcina. Dar nu asta e problema ......eu iti spun ca ea facea teste si toate ieseau negative. Chiar nu-mi explic de ce......
mult asteptat
mariaanna spune:
Buna, fete dragi!
De cand n-am mai intrat, ati cris muuult.
Am citit totul si sunt alaturi de voi toate.Mcrissa, sper sa vii cu vesti bune!
Va pup pe toate!
Sunt foarte prinsa acum si nu mai pot intra des, dar ma gandesc la voi...
Mariaanna
cand vine BB?
mcrissa spune:
M-am hotarat sa merg vineri la doctor ca sa vad ce se intampla cu mine.mai ales ca ma doare foarte tare in partea stanga de cateva ore si am pete maronii
alinushca eu deja am luat duphaston 8 zile si l-am intrerupt de fix 2 saptamani si tot nu-mi vine![]()
danangie
voi afla eu vineri daca e bebe sau nu.poate mi se intampla si mie ca colegei tale.
ignatica
multumesc pentru pumnii stransi.
mariaana
nu stiu daca voi veni cu vesti bune, dar macar sa se clarifice problema asta.
alinushca si tu ai avut in luna cu intarziere endometrul gros?ca eu vineri aveam 1.20 cm.
Cristina, sigur in curand 
digeka spune:
Ninia - multumesc pt intrebare, dar nu stiu ce sa-ti raspund, cred ca sunt bine la general, mai vorbesc cu sotul, mai ma calmez un pic.
Acum am mai citit o data poezioara lui Michelle din si iar ma cuprinde desperarea, cu ce au gresit ingerasii nostri ca sa plece de la noi, ce atat ii asteptam?
Musette, draga, ai grija de tine si de BB - multa sanatate si fara griji!!
alinushca spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
alinushca si tu ai avut in luna cu intarziere endometrul gros?ca eu vineri aveam 1.20 cm.
Cristina, sigur in curand
Foarte gros! Nu mai tin minte exact. Ajunsese la 1.5 cm. Mi-a venit dupa 53 de zile. Motivul a fost o (probabila) usoara lipire la intrarea in col care a cedat in fatza unui ciclu foarte foarte abundent. Poate e cum spune Danangie si este totusi bebe. Cazuri s-au mai auzit. Tinem pumnii. Dar fii tare oricum ar fi!
dan_ny spune:
michelle iubita, am intrat intr-un suflet sa vad daca ai vesti, ca te-am visat....adica am visat ca citeam aici cum ne dadeai vestea cea mare...era ata de real...Doamne ajuta sa fie asa. 

Va pup fetelor, ma iertati ca nu reusesc sa fiu mai aproape de voi dar ma gandesc la voi tot timpul si ma rog sa va fie bine si sa reusiti toate. 
L58 te pup si-ti urez LA MULTI ANI!!!, iarta-ma ca n-am fost aici de ziua ta. 

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008
Della spune:
Dragele mele, iar nu am reusit sa ma tin de cuvant, deci nu mai promit nimic... Nu am reusit sa citesc cele scrise de voi, am ramas in urma cu totul, rau de tot. Oricum, vreau sa va spun ca sunt alaturi de voi, chiar daca am devenit membra pasiva.
Felicitari fetelor care au reusit si incurajari celor care sunt in asteptare. Cele care sunt in perioada de criza, le doresc putere de atrece peste, asa cum am reusit si eu datorita voua, fete dragi
.
Eu am reusit sa-mi schimb viata in totatiltate, adica pe langa schimbarea locului de munca, am schimbat si apartamentul. Mai precis, am vandut apartamentul si am cumparat o casa mare, mare de tot, asa cum doar in vise mi-am inchipuit. Nu este terminata, dar o vom termina noi, in timp. Momentan locuim la mama mea si este totul ok.
Apropo, pentru fetele care inca ma cunosc... se apropie perioada mea, adica cea in care am conceput copiii nostri. Poate, poate...
Va pup si imi cer inca o data scuze pt. ca sunt egoista si nu vorbesc doar de mine, fara sa stiu care din voi cum este. Din pacate stau f. rau cu timpul. Scoala imi rapeste aproape intreg timpul liber (se plange si familia).
Va pup si va doresc tot ce este mai bun pe lume, sa va impliniti visul.