Durerea unei pierderi de sarcina (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Flavia iubita, imi pare tare rau ca au fost bolnavi David si Dominic, sper sa fie amandoi bine, cat mai repede, ca stiu ca nu mai ai asa mult pana vei incepe munca, si o sa stai cu multa grija la birou. mamica luptatoare si sanatate la copii tai iubiti.
mcrissa sper cand vei merge la medic sa se lamureasca daca e intarziere de la dereglare sau totusi e bb, eu inca sper si tin pumnii pentru varianta a doua.
danangie ce sa faci, pana la urma poate te obisnuiesti cu programul de somn al sotului, ca si odihna face bine si tie si la bebe. pe burtica.
Teo vazut si placut mult pozele cu omuletul tau Mihnea, e un dulce de-mi vine sa-l pap.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Laura Tizo felicitari inca o data pentru minune, m-am uitat iar la poze si e dulce foc. Inca nu, abia am terminat prima tura de Duphaston si reincep acum din ziua 18 (30martie) pana in ziua 25 si de acum in colo, tot in intervalul asta, cateva luni si in acelasi timp, de luna viitoare, monitorizare sa vedem daca si cand se produce ovulatiunea .
monysorescu deci...pana la urma, se pare ca asa ramane , asa ca macar daca mai gasiti si altele si nu va prea plac, aveti o optiune de rezerva, pana una-alta.
Ninia cum a fost azi, ai mai fost la dentist?

Lau-Meli si

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

mariaanna ma bucur ca ne mai scrii, eu am urmarit ce ai mai scris si la "Parinti/socri..." si sper ca vei reusi incet-incet sa te detasezi si sa nu te mai consumi, sa te bucuri de familiuta voastra.
medamaya tin pumnii maine, sa se termine repede si cu vesti bune.
Michelle unde esti?
Liana stim ca esti mereu alaturi de noi, chiar daca nu apuci sa scrii ma fiecare.
dan_ny multumesc draga mea, sper ca esti bine, chiar daca scrii mai rar.
Della felicitari ca ati reusit sa va luati casuta voastra, o sa o faceti in timp, asa cum va doriti, oricum, marele pas a fost facut. Iar cand totul o sa fie pregatit, sa vina si piticul care sa bata in lung si in lat casuta.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mcrissa, o imbratisare calda de la mine!bafta la medic vineri

dana, acuma se simte bine multumim, inca e miriit, dar azi nu a mai avut febra, e pe trecute, este 10 zile pe antibiotic. si eu aveam insomnii cu prima sarcina, mai ales sper sfirsit, apoi asa de rau imi parea....ca tare as mai fi dormit

ignatica, merci mult, ai mei copii au fost inzestrati cu otitele astea pacatoase, dominic imi facuse 6 intr-un an, si vad ca david s-a ales si el cu una

laura, merci mult, sint 2 tipuri de otite, una virala de la virus si una bacteriana. se face din aer, se ia si cum dominic merge la gradi....desi exista vaccinul(prevnarul daca tin minte) si amindoi copii mi-au fost vaccinati.....se pare ca degeaba, cica cu vaccin fac forme mai usoareasa mi-e de drag cind povestesti de aia mica, sa nu-ti fie frica ca o gatezi, din contra copilasii care sint lasati singuri in pat sa plinga aia au probleme mai tirziu si cer mai multa atentie nu cei luati in brate, iti poti lua un wrap e mai usor decit sa tii in brate, si le place la bebei la nebunie,mi-e tare drag cind scri

catty, ma bucur tare mult ptr fericirea ta, o meriti din plin, imi aduc aminte cit de rau erai inainte, la pamint, si acuma?! ma bucur tare mult ptr printesa mica ce o aveti!sa va traiasca

miruna, imi pare tare rau, cum esti?

teo, si eu ma gindesc la ingerasul nenascut, o voi face toata viata si voi aprinde luminari ptr el, indiferent citi copii voi avea, si cind ai mei baieti vor fi mari vor stii, le voi spune cind vor fi adulti si vor intelege.ma bucur tare mult ptr fericirea ta

monysorescu, am primit pm-ul tau si eram convinsa ca ti-am scris, abia cind am vazut ca ma intrebai am verificat si am vazut ca nu! ti-am raspuns acuma, cu scuzele ptr intirziere.multumim de urarile de sanatate

musette, si eu eram stresata chiar daca trecusem de 12s, dar stresul scade ai sa vezi, si dupa saptamina 21 chiar incepusem sa ma simt gravida!gindeste pozitiv, altceva nu-ti ramine de facut!va fi bine ai sa vezi!multumim de urarile de sanatate, ai grija de tine

alinushca,e greu sa faci un bebe mic sa tina o punga sare pe ureche.sigur nu vei mai zice la fel cind vei fi in locul meu si-ti urla puiul in ureche 3 ore si nu stii ce sa-i mai faci, e groaznic, dar dupa ce trece te gindesti bine ca nu are nimic grav totusi , o boala grava, asa ca da e bine!pe moment insa ti se rupe sufletu, dar trece.da, cred ca o sa ai baietel.sanatos sa fie

dany, ma bucur cind scri

ninia, stiu sa dau sfaturi cu dintii, dar e rindul meu sa merg la control, sper sa nu ma chinuie tare sa scap usor

della, felicitari ptr casuta, bravo, chiar am scris de tine acuma citeva pagini, ca se apropie perioada ta norocoasa, bafta mare

lau, merci draga mea de gindurile bune, sint mai bine acuma Dne ajuta!multumesc de pupici!

fetelor m-a rugat michelle sa va scriu din parte ei ca i-a venit ciclu adica are semnele clare ale fiecarei luni, si este ff dezamagita ca iar se intimpla si ca nu s-a intimplat minunea nici luna asta cind aveau tare mari sperante date de medic. si nu va mai intra pe forum, are nevoie de o pauza.

michelle, imi pare tare rau draga mea! nu am cuvinte si as minti sa zic ca stiu ce simti ptr ca nu stiu!pot atit sa fiu alaturi de tine, cind ai nevoie aici sint!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

tot eu am vorbit azi cu andreea! a pierdut dopul si are dilatatie 3 cm! deci se poate intimpla oricind, asa ca eu imi permit sa incep galeriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa vii pe lume usor si sanatos bebe david, iar tie draga mea prietena sa ai o nastere usoara ca un fulg cum am avut eu la david al meu!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

uuuuuuuuuuuupsss! sa vina majoretele!!!

HAI ANDREEA!!! HAI BEBE DAVID!!!
baaaai, care o intreba ieri cat mai are? sunteti cobe? ca si la mine tot voi ati anticipat

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Nastere usoara, usoara ca a mea, Andreea, si un bebe sanatos, papacios, frumos si voios! si cum va mai doriti voi.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Neata fete dragi!
Andreea, iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos si frumos!
L58,ieri nu am fost la dentist...azi merg!Deja nu mai imi e frik...am doar temeri legate de ce o sa iasa...dar merg cu Dumnezeu inainte!Tu ce faci?
Flavia, bafta la dintar...Pai...ce? numai eu sa ma duc?
Musette, lasa gandurile negative.E normal sa te gandesti la primul tau bebe...dar nu te mai stresa ca iese baietelul stresat!
Liana,azi da-mi voie sa intru si eu intr-un butoi cu optimism, ca am nevoie!
Dana
Dan_ny, ma bucur ca ne mai scrii!
Miruna22, tin pumnii pt azi!Sa nu uiti ca ai tot sprijinul nostru!
Digeka,
Mcrissate-ai mai linistit?Hai ca poate vii cu vesti bune totusi!

Va pup fetelot pe toate fara exceptie si va doresc o zi superba!
Ignatica

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Alinushca sa astii ca si io tot asa fac - ma gandesc cum va fi cand voi naste, cand il voi vedea prima data pe bebe, prima baita, prima zi singuri acasa, etc. Mai citesc si tot felul de carti si reviste de genul Mama si copilul si ma gandesc cateodata daca voi fi eu in stare de toate astea, adik daca o sa ma pricep sa le fac bine in asa fel incat sa ii fie lui bine. Toata lumea imi zice ca datorita instinctului matern va fi totul in regula, si in plus ma gandesc si la cele care nu au pe nimeni care sa le ajute (eu sunt un caz fericit care are cine sa o ajute la o adica) si care s-au descurcat foarte bine si ma linistesc. Asa ca mergem inainte si asteptam cu nerabdare momentul marii intalniri.
Mcrissa ma rog sa fie totul ok. Si eu ca si celelalte fete sper din toata inima sa fie cu ochisori. Dar daca nu e si nu e macar sa stii din ce cauza ai aceasta dereglare.
Pepsi multumesc ptr pm-uri.
Michelle imi pare tare rau. Daca tie iti e mai bine departe de forum atunci acceptam. Oricum o sa ma gandesc la tine si daca ai nevoie de o prietena sunt aici si eu.
Andreea tinem pumnii sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!
O zi buna tuturor!

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Teo, azi bem cafeluta impreuna?Sau ceaiut ca tu nu ai voie cafea!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput