Durerea unei pierderi de sarcina (68)
Raspunsuri - Pagina 14
Ninia81 spune:
Alinush, felicitari pt bebe mic din burtik!
Sa creasca mare si sa te bucuri de el.
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
mav spune:
alinush, ma bucur ca ti-am vazut bebele inainte de culcare!
miruna....
imi pare rau... n-am cuvinte...
L5845 spune:
Am reusit sa mai citesc din urma, asa ca o sa continui sa scriu la cine nu am apucat
.
andreea16 unde esti? Cand incepem galeria? 
medamaya tin pumnii joi, sa fie bine si sa te refaci repede.
catty ma bucur ca in sfarsit ai si tu o bucurie mare, sa-ti traiasca minunea si sper ca sa nu dureze mult, pana va fi implinita si de o alta mai mare
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
mcrissa sa nu care cumva sa faci ce ai zis, adica sa-ti dai cu capul de pereti, pai vrei ca bebele tau sa aiba o mama zapacita? Inca sper...daca intelegi ce vreau sa spun. Nu incerci totusi un test de sange? Zic si eu ce ma pricep..
Laura Tizo
mamica si printesa.
Flaviaaaa unde esti? Ne-ai dat bunatatile si poze cu minunatii tai si ai fugit? Hai, scrie, ca ne e dor de tiiineeee
.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Liana30 spune:
Lau sa nu ma uiti pe mine![]()
miruna imi pare sincer rau..te imbratisez..
medaaa tin pumnii..va fi binee ai sa vezi..
Pepsi pe unde umbli?ha?
Michelee te pup
mav ma bucur ca esti bine..pup pe Sebi
alinushca te puppp..ura..ura..ura pt aluna..
Ninia io te pup
cristina 26 ce mai faceti voi?
Lauricaaa ce faci?te pup
irlandezoooo 
hai ca scrisai mult...mai revin io..
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
catty spune:
Buna seara dragele mele,
Stiu ca poate locul meu nu mai este aici, dar as vrea sa va spun ceva.
Nu va mai certati, va rog. Si asa ati suferit si suferiti destul. Aici este un grup de fete super care se ajuta si se sustin reciproc si nu este cazul sa va amarati si mai tare. Fiecare dintre noi stie ce e durerea, fie ca a pierdut o sarcina, fie ca nu. Lunile care trec fara sa se intample nimic ne seaca de puteri si ne fac sa nu mai vedem frumusetea zilei de maine. Poate ca uneori este cumplit de greu, dar daca nu ne abatem de la calea noastra totul va fi bine si vom reusi sa ne atingem scopul. Undeva in adancul sufletului meu mai sper sa cunosc si eu bucuria de a fi insarcinata, sa imi simt copilul miscand, sa nasc. Numai ca in clipa in care imi vad micuta cum se uita la mine inteleg ca DD ne iubeste pe toti si ca in cazul fiecaruia dintre noi "se va face dreptate" si toti vom gasi fericirea. Nu stiu ce am facut sa meritam minunea din viata noastra (care astazi mi-a dat sa pap cu lingurita din mancarea ei), dar un lucru va spun cu mana pe inima. Cand va veti gasi echilibrul si dorinta ce a trai veti reusi sa atingeti steaua voastra.
Inca o data va rog sa nu va suparati daca am spus ceva ce nu trebuie, dar acum am capacitatea sa privesc si "la rece" si sa inteleg mult mai bine totul.
MICHELLE, te rog din suflet, fa tot posibilul si intra pe mess seara pe la ora 22.30, ora noastra. Trebuie sa vorbesc cu tine.
Pupici tuturor si ma rog la DD sa va gasiti alinarea si sa vina bb la care visati si pt care suferiti atata.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
L5845 spune:
jojo_miha
, sa cobori militaria din pod, esti tare figura. In alta ordine de idei, asa e, depinde de voi, ca parinti cum o formati ca sa nu vi se urce in cap. Dar la cat e de mica si dulce cred ca ti s-ar rupe sufletul sa o vezi plangand...dar daca face parte din lectiile vietii, asa e.O sa o scoti tu la capat cu ea si cu tinutul in brate si cu toate, cu siguranta
mami si frumoasa.
dan_ny vad ca si tu chiulesti de pe aci, ce mai faci?
Liana cum sa te uit? Ti-am mai scris si pe o pagina mai in urma, asa ca nu am cum sa te uit.
olteanca naturalizata unguroaica
.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!
Ninia81 spune:
Liana, te pup mult!
catty, nu ne certam, stai linistita!Avem prea multe alte poveri pe suflet ca sa ne mai amaram viata si cu disputele astea!
Ce frumos gestul fetitei tale!Cum ai zis ca o cheama?
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Liana30 spune:
de cate ori imi pun in cap sa va iau la rand sa va scriu la toate,.,niciodata nu reusesc![]()
da voi stiti ca io va iube pe toate nu?![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
catty spune:
NINIA, pe "mititica mea" o cheama Alexandra- Andreea si astazi a implinit 1 an si 4 luni.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"