Durerea unei pierderi de sarcina (65)
Raspunsuri - Pagina 17
Ninia81 spune:
Miha74, nu am ajuns duminik...pt ca mi-a fost teama ca ma voi bulversa total...si d-abia mi-am gasit linistea sufleteasca! In schimb...am mers doar cu Iubi in parc...ne-am suit pe ceva...si amandoi deodata am trimis ingerasului nostru un balonas cu inimioare rosii si albe...A fost un moment superb...mai ales ca balonasul nostru s-a dus chiar in cer...s-a inaltat foarte repede...ceea ce a insemnat ca ingerasul nostru il astepta! Ne-am simtit foarte bine ca am facut ceva pt el...am simtit brusc o liniste sufleteasca extraordinara dupa ce am aprins lumanarea si am trimis balonasul!M-as fi simtit vinovata daca nu o faceam, sincer. Si m-am intrebat daca nu auzeam ca va face asta Bianca Brad, eu i-as fi trimis vreodata un balon copilului meu?
Am vazut si eu poze de la intalnire si m-au emotionat! Au fost foarte multe mame si tati de ingeri...
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
Ignatica spune:
Lau-Meli
La multi ani! si sa vina bebe cat mai curand.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
L5845 spune:
Michelle multumesc de urari si sper ca sa ai marele noroc ca luna asta sa te prinda si pe tine bebe de fusta si sa nu mai plece niciodata de langa tine.

Idaira sper si eu ca in curand, sa fim toate cu fericire la bord. Multumesc mult 
.
oana 
si multumesc si tie.
almiona tin pumnii si ma
sa fie totul bine, sa iti tii puiul sanatos in brate, la termen. Bine faci ca mergi sa fii sigura ca e totul bine

Ninia multumesc si tie si un bebe la purtator pentru noi toate, cat mai curand.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
alinushca pai se poate, cum sa nu? Ia mamica aici
si azi, esti a treia persoana care imi zice ca voi avea gemeni cand se va indura DD sa fiu si eu
, poate stiti voi ceva ce nu stiu eu
? Pana una, alta, ai tu grija de samburel acolo si nu mai sta cu frica in san, stiu ca e greu, dar nu imposibil 

Liana sa-ti de-a si tie DD, un bebe mic, cat mai curand, ca multe ai patimit si tu.

miha74 multumesc si tie draga mea, implinirea dorintei celei mari pentru toate, asta imi doresc .

Mirela sarcina usoara si in continuare si sa speram ca nu voi astepta mult pana la marea bucurie. Doamne Ajuta! 

Ignatica profit de ocazie, ca nu am apucat pana acum sa-ti spun ca te
in brate si-ti dau putere si de la mine, sa treci peste tot ce e greu si dureros si sa te bucuri de micutul tau si sigur ca o sa vina si ziua cand o sa aiba pereche la joaca. Multumesc!
Lau-Meli
si 
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Ninia81 spune:
L58 si sa iti trimitem si o dedicatie speciala!!!!pt ca ai ales sa petreci cu noi ultima ora din ziua ta...hai sa iti cantam in cor http://www.youtube.com/watch?v=J55nUIg2JN4&feature=related
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
L5845 spune:
Edith ce pot sa-ti mai spun? Cuvintele sunt asa de sarace de atatea ori...imi pare nespus de rau ca si tu ai ajuns aici, sper din tot sufletul sa-ti regasesti puterea si speranta de a merge mai departe, noi suntem toate alaturi de tine, si mai sper ca in curand, lacrimile de acum sa fie inlocuite de lacrimi de fericire, cand iti vei tine copilasul mult dorit in brate, sanatos si voios.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Ninia va multumesc la toate, din toata inima, ascult si plang (mai ales ca cei care canta sunt preferatii mei din tinereturi) va multumesc dragele mele sufletiste ca existati.

Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Intrebare: ce stiti despre lichid amniotic putin, la varsta de 29 saptamani si despre faptul ca bebele e cu 2 saptamani in urma fata de normal? iar analizele sunt bune. O prietena draga se confrunta cu problemele astea si maine merge la echo la CMU la dr. Iosup.
Multumesc
.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!
irlandeza spune:
Lianooo, si mie mi-e dor de tine!!!! Tot la unguri ?
Poze de tot felul
Poze botez
PATRICIA ALEXIA 9 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008
Liana30 spune:
irlandezooo tot acolo
ce face bebelina?
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!