Durerea unei pierderi de sarcina (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Lau-Meli, LA MULTI ANI CU SANATATE, draga mea! N-am fost pe faza ieri, dar te imbratisez cu drag azi! Iti doresc din tota inima sa iti implinesti visul si sa devii mamica!
Almiona... si eu am dureri de mijloc, dar nici nu ma gandesc ca asta ar fi de rau. Cel putin la mine, sigur e de la stat ore in sir pe scaun, la calculator. Sper sa vii cu vesti bune de la dr!

O zi usoara tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by L5845

Intrebare: ce stiti despre lichid amniotic putin, la varsta de 29 saptamani si despre faptul ca bebele e cu 2 saptamani in urma fata de normal? iar analizele sunt bune. O prietena draga se confrunta cu problemele astea si maine merge la echo la CMU la dr. Iosup.
Multumesc .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Am citit pe net ca la varste mari aproximarea varstei gestationale prin ecografie este deja foarte aproximativa... faptul ca are lichid amniotic putin nu cred ca poate sa faca bine. Mi-as dori sa stiu mai multe dar daca nu am trecut inca nici de primul trimestru nu stiu nici ce sunt alea IR-uri. Iosup o sa o lamureasca ce are de facut. Oricum, o sa fie bine, sunt sigura. Peste 29 de saptamani deja copilul are sanse bunicele de supravieturire daca s-ar hotara sa faca vreo shmecherie.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

almiona, ti-am raspuns la PM, daca nu il primesti, intra pe mess (yahoo), da-mi accept si iti mai trimit o data. si varianta cu a merge direct la cabinet dupa ora 1.30 si a astepta cine stie cat pana sa iti vina randul este posibila. dureri de spate am si eu din cand in cand. fara sa stau la calculator sau mai stiu eu cum. dar nu puernice. nu m-as ingrijora. daca ar fi sa ai dureri de spate de la avortul ala la care te gandesti tu, ai vedea deja si roshu mult si toate cele. o sa fie bine!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Lauuuuuu....iertare...
Cu o mica intarziere, iti urez din suflet LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, sa fii fericita, sa te bucuri de sotul tau, sa ai zambetul pe buze mereu, sa fii optimista, greutatile vietii sa nu te doboare, ci sa te intareasca, primavara urmatoare iti urez sa-ti tii bebele in brate, sa ai parte numai si numai de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

L5845 cu intarziere iti urez si eu si bebele mult dorit.Sa fii sanatoasa si fericita!!!!!!!!Pupici multi!!!!!!!!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dimineata dragele mele !
mav iti multumesc mult si sper ca visul sa devina realitate cat mai curand. si sarcina usoara si la termen.
alinushca saru'mana de raspuns, o sa vada azi ce si cum, de fapt o sa vad si eu, ca m-a rugat sa merg cu ea, sper sa fie bine, ca e tare speriata si ingrijorata (spera ca de fapt in loc sa fie lichid putin, sa fie gemeni mai bine).
consi chiar la ce mi-au urat tu ma gandeam si anume ca poate anul viitor pe vremea asta, oare voi fii cu un bebe in brate? Doamne Ajuta! ca la anul, sa fim toate prin parc cu carucior cu bebic .
musette si tie sanatate si sarcina usoara in continuare si numai bine.

Lau-Meli si

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Lau dintre toate cred ca sunt cea mai uituca..........................ca si asa eram eu de fel uituca.....sarcina a accentuat aceasta stare.......
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FII FERICITA ALATURI DE SOT SI CAT MAI CURAND SA NE BUCURI SI PE NOI CU VESTEA CEA MARE!!!!!!!!!!!!!!!!

tu oricum stii ca eu te 'ubesc mult, mult de tot,nu??????

ROXANA+18 de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

L5845-nu stiu sa iti raspund la intrebare!Poate te ajuta fetele.Cum ai petrecut ieri?
Irlandeza-ce mai faci?Ce face fetita?
Slimatei-ce face mititica?

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Almiona-nu pot sa spun decat sa ai putere,rabadare si cat poti putin optimism sa treci cu bine peste aceste zile de asteptare.Trebuie sa fie bine bebika!stai mult in pat nu fa nici un efort si Doamne ajuta la urmatorul control sa iti spuna ca bebika e bine!!Numai bine iti doresc!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Roxana lasa ca nu-i bai cu uitarea, important e sa fii bine tu si domnisoara . Si eu te iubi si ma bucur ca acum esti fericita .

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput