Durerea unei pierderi de sarcina (65)
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by baby_r7
Lau dintre toate cred ca sunt cea mai uituca..........................ca si asa eram eu de fel uituca.....sarcina a accentuat aceasta stare.......
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FII FERICITA ALATURI DE SOT SI CAT MAI CURAND SA NE BUCURI SI PE NOI CU VESTEA CEA MARE!!!!!!!!!!!!!!!!
tu oricum stii ca eu te 'ubesc mult, mult de tot,nu??????
ROXANA+18 de
Bianca Daniela
Imi place mult de tot numele

Michelle te pupacim

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Michelle81 spune:
Edith-suntem alaturi de tine...nu te inchide in tine...stiu cat e de greu..of imi pare atat de rau!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Michelle81 spune:
Ancadragoman
si eu!!Ce mai faci?
Musettepink-ai 13 saptamani?azi maine aflii si ce ai in burtika.Sarcina usoara in continuare!cum te simti?
Andreea16-nu imi vine sa cred cat de putin mai ai...cred ca ai niste emotii de numa!ai grija de tine!Si da ai avut dreptate am nevoie doar de inca putina rabdare pana raman.Mersi mult pentru incurajari!
Michelle81 spune:
Pepsi-draga mea unde esti?Imi lipsesc mesajele tale!Pui atata suflet in fiecare mesaj...sper ca esti bine!Ce fac copilasii?te imbratisez cu mult drag!
ancadragoman spune:
Michelle noi suntem bine,crestem si suntem niste nebune .
Tu cum mai esti?
Vezi ca avem poze la semnatura![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
musettepink spune:
Michelle
da am 13 saptamani,nici nu-mi vine sa cred.Nu pot nici sa ma bucur asa sunt de stresata sa fie bine pana la capat.Inainte de fiecare ecografie cred ca imi creste pulsul,uneori am atatea emotii ca cred ca am sa lesin.Azi mergem la control,sper sa fie totul bine iar saptaman viitoare aflam ce este.Ma bucur ca dr ta este asa de optimista si cred ca asta te va ajuta f mult si nu cred ca va mai trece mult si vei ramane gravi,eu iti doresc din tota inima si uite iti trimit si un pupic poate se ia!!!!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
13+
Michelle81 spune:
Musettepink si Mav-va tin pumnii pentru astazi la eco!!
medamaya1 spune:
Lau, draga mea , scuze , LA MULTI ANI, 

, SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR, CIT MAI REPEDE UN COPILAS SATATOS

Lichidul amniotic eu stiu ca se reface la 6 ore,multa sanatate prietenei tale si sarcina dusa la termen
Va pupacesc pe toate
MEDA
yubi spune:
LA MULTI ANI ,LAU !

Sa fii sanatoasa si sa ai parte in acest an de ceea ce ne dorim si noi,adica un 
oana_oana26 spune:
Ancut, eu te tot "pandesc" pe la alte topicuri, stiu tot, iti admir comoara
Ma bucur ca mai treci pe la noi
Toate cele bune

Bianca Daniela