Durerea unei pierderi de sarcina (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ancadragoman-ai o printesa dulce dulce!sa iti aduca numai bucurii!!
Teorina-ce mai faci?ce face mihnea?cum e viata de mamica???

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Lau La multi ani!!!!!!!!!!!!! Multa fericire si mult noroc sa ai si sa ti se implineasca absolut toate dorintele!!!!
Musettepink wow, deja ai 13 saptamani? Si eu la fiecare control mergeam cu niste emotii, de parca la spanzuratoare ma ducea sotzul.
Almiona sa stii ca si eu am avut sangerari la a doua sarcina, in sapt 12, a fost de la un hematom care s-a eliminat, dar am fost distrusa cand am vazut ce-am patit, am inceput sa plang si nu ma mai puteam controla, nu voiam sa mi se intample din nou aceasi nenorocire, si uite ca a fost bine pana la urma.
Cand am pierdut prima sarcina, am avut sangerari maro inchis dar doar o zi, a doua zi a fost rosu si cu niste dureri de ma urcam pe pereti. in ziua aceea s-a produs avortul. Daca nu te doare nimic, atunci e bine, sangerarile pot proveni dintr-o gramada de cauze, nu inseamna neaparat pierdere de sarcina. Trebuie doar sa ai mai mare grija de tine, sa nu faci efort, sa stai intinsa cat mai mult si o sa vezi ca va fi bine.
Edith crede-ma ca atunci cand am citit mesajul tau, mi s-a facut pielea de gaina, nu cred ca sunt cuvinte sa-ti exprim ceea ce am simtit, numai Dumnezeu stie de ce ne supune la asemenea incercari in viata. Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat,e tragic....e multa durere sufleteasca, dar iti doresc sa-ti dea DD putere sa treci peste asta si sa te bucuri ca esti in viata, esti sanatoasa si ai o familie care iti este alaturi. Stiu ca acuma nu compenseaza nimic piererea unui copil, dar incearca sa treci peste acest hop. Si eu sunt alaturi de tine din tot sufletul.

34+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, am 5 saptamani de sarcina. Saptamana trecuta am fost la medic sa imi confirme sarcina. A fost foarte rezervata si mi-a spus ca am un chist de 6 cm pe un ovar si sange in uter (aveam sarcina 4 sapt).
I-am spus ca am obtinut atat de greu aceasta sarcina pt. ca sotul are oligospermie. Mi-a dat tratam. cu Duphaston si acid folic.
Ieri am fost la alt medic in alt judet, care mi-a spus ca sacul embrionar s-a desprins de uter o treime si are un hematom foarte mare in jur (de aprox. 3 cm. Mi-a dat in continuare tratam cu Utrogestan si No-Spa. Sperante prea mari nu are. Deci voi pierde sarcina.
Eu nu am sangerat nici o picatura (sangerarea se vede doar ecografic). sarcina este bine pozitionata in fundul uterului si colul este inchis.
Sunt foarte suparta si nu imi vine sa cred ca mi se intanpla mie, asa cum credca ati sitit si voi.
Daca stiti cazuri in care la varsta de 5 sapt a sarcinii finalul este fericit, spuneti-mi si mie pt. incurajare.
Va pup

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Anes Duphastonul iti poate prinde sarcina la loc si daca o sa ai sangerari, e posibil sa se elimine hematomul asa cum am patit eu.
Ar trebui cat mai mult repaus la pat in conditiile astea si sper sa fie bine.

34+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Edith, ...imi pare rau ca ati pierdut-o pe micuta voastra, e cumplit prin ce ati trecut. Ai grija de tine...sper sa ti se indeplineasca dorinta de a avea un bb cat mai curand.

Anes, sanatate multa iti doresc si sper sa fie totul bine.Urmeaza tratamentul si incearca sa faci cat mai putin efort, ia o zi-doua liber daca lucrezi... sa fie bine.

Almiona, sper ca esti bine

Michelle, excelente vesti, eram sigura.Eu sunt ok, maine ma duc sa depun dosarul pt adoptie, de fapt pt evaluarea noastra, dar e un inceput.

LauMeli[pu]LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si sa si parte numai de bucurii de acum inainte.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mariana-1976-cum merge sarcina?ai aflat ce ai in burtika?

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Lau Meli – cu intarziere iti spun LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de cei dragi, sa fii mereu optimista si bebe mult asteptat sa vina cat mai curand !

Edith -imi pare rau. Sper din suflet sa treci peste aceasta durere si sa gasesti puterea de a merge mai departe

Michelle-ma bucur ca totul e in regula si ca dr te-a incurajat. Tin pumnii ! Sa fie cu noroc luna asta!

Musettepink - pe burtica! Cum mai merge? Sper ca totul e in regula. Abia astept sa ne spui sapt. viitoare ce se ascunde acolo.

Danagie-ce mai faci ? Sper ca tu si bebe sunteti bine. Sarcina usoara in continuare !

Anes– ma sa fie bine! Multa sanatate !

tuturor!

myry 29+ Sara Denisa DPN 25.05.2008

Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=myry&year=2008&month=5&day=26&babycount=1
http://community.webshots.com/user/Myryella

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Pt toate mamele din noi, ca sa parafrazez acea emisiune, o melodie care reda perfect cee ce simt:

http://www.youtube.com/watch?v=-8uwhC5edBM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

kitzy eu nu sangerez vaginal inca. Desprinderea este cam mare si ar fi un miracol sa se prinda, iar hematomul sa se resoarba sau sa se elimine. Am sa-mi iau cateva zile de concediu si maine incep Utrogestanul intravaginal. Si am sa sper intr-o minune.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Anes, imi pare rau... stiu prin ce mare necaz treci! Ti-am scris la odisee, nu ma mai repet si aici....

...Iar am senzatia ca pic precum musca in lapte, dar stiu ca unele dintre voi asteptau vestile mele bune, asa ca: am fost la dr in seara asta, l-am vazut si auzit pe bebele nostru, are o inimioara harnicuta, care bate cu putere (ca pt 7 sapt si o zi)!!! Totul arata minunat!!!!
In legatura cu varicela, la care eu n-am imunitate (cred ca nu v-am scris, la Seb la gradi sunt 3 copii cu varsat de vant), a zis dna dr ca a mai avut gravide in situatia asta si ca n-au fost probleme... Sebi va merge in continuare la gradi... Si sa speram ca nu se va intampla nimic rau... cu Dzeu inainte!

Fug la nani, ca pic... Noapte buna!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput