Durerea unei pierderi de sarcina (65)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

mav cum sa pici ca musca in lapte, bataitza. Felicitari pentru bebe cu inimioara puternica, sa dea Domnul sa mergeti bine tot inainte.

anes tinem pumnii sa stea bebe acolo.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

liana, andreea, mirelush, michelle, merci ca intrebati de mine da vorba lui mav, ma simt si eu ca musca-n lapte, dar va citesc, pling alaturi de voi(tocmai am vazut melodia de pe situl biancai brad si cea pusa de idaira...) si-mi pare tare rau de fetele care trec prin momente grele, sint alaturi de voi!

lau, cu scuzele de rigoare, un mare la multi ani si sa ai bebe mic cit mai repede!o meriti din plin, ptr intrebarea cu prietena ta am dat pe mess

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mav, felicitari pt inimioara!Sa ai o sarcina usoara in continuare!
Musette, deja ai 13 saptamani! Bravo! Doamne ajuta in continuare!
Flavia, tu ce mai faci? Nu ne zici nimic despre tine?
Anes, Doamne ajuta sa stea bebe in burtica timp de 9 luni!

Va pup fetelor si va doresc o zi minunata!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Mav, ma bucur atat de mult ca esre bine totul... Cu invcredere in DD trebuie sa mergi mai departe si trebuie sa fie bine! Te pup, ai grija de voi!

Anes, odihna si credinta, altceva nu poti face acum. Iti tin pumnii sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

IreneCAM, nu stiam ca facetzi dosarul. Dar ma bucur pentru voi si sper sa reusiti foarte rapid sa luati acasa un puisor asa cum va doriti. Si nasii mei de casatorie si-ar dori un copil, dar inca nu s-au apucat nici macar de acte. Cand or simti ei ca e momentul potrivit. Sa intri sa mai povestesti cum merge, cum este. M-am bucurat sa iti vad postarea ca nu te mai citisem de multisor. Mai ales ca am cautat sa stau mai putin pe forum si sa ma gandesc mai putin la lucrurile la care si asa ma gandesc prea mult Un mare de la mine si iti tin pumnii sa iasa totul perfect!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Cmyry ,te anunt saptaman viitaore ce se ascunde in burtica!Pup mamica si fetita!

Ninia ,merci mult!Gata ai scapat de dentist?

Kitzi chiar ca zici ca mergem la taiere nu la eco,,tu mai ai asa putin si iti vei tine bebelusa in brate!

Irenecam succes cu dosarul

Miha tu cum mai stai cu adoptia?ai gasit copilul?

Consi cum au iesit analizele?

Pepsi,Michelle,Idaira,Danangie,Mav,Blueeyes va pup pe toate si va imbratisez cu drag!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

c.myry, mav, Ignatica, Ninia81, consi_s, va multumesc pentru incurajari. M-am hotarat sa imi iau concediu medical si sa stau cat mai linistita. Deocamdata nu au inceput sangerarile, desi hematomul si aria de sedprindere a sacului embronar era foarte mare. Mai sper intr-o minune. Sa am asemenea ghinion, nu credeam. Atat de greu am ramas insarcinata (dupa 4 ani), sotul meu are oligospermie severa! .
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Ce mai fac fetele?
Musettepink cum te simti la 13 saptamani?

34+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fete dragi,avem capitol nou!

Mirela 17w
Our little Miracle!

Mergi la inceput