Durerea unei pierderi de sarcina (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Va multumesc din tot sufletul, dragele mele prietene si va invit cu mult drag la un tort maare , sa inchinam cu toate pentru sanatate la toata lumea si la un pahar de suculet .
Va si va pe toate, fug inapoi la invitati .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Almiona, fetele zic cel mai bine. Stai cat mai linistita, lucruri din astea se mai intampla. Cu tratament totul trebuie sa fie bine! Doamne ajuta!

Michelle, ma bucur de vestile bune. Abia acum am intrat asa ca abia acum iti spun: mult spor la facut bebei! Sigur o sa reusesti foarte foarte curand!

Pentru ca eu nu am mai ajuns pana in faza asta inainte, spuneti-mi si mie: cum evalueaza ecograful varsta sarcinii? Ca acu o saptamana ma asteptam sa am o varsta si aveam cu 3 zile mai putin conform ecografului. Azi la fel, ma asteptam sa am o varsta (cf cu ecograful de saptamana trecuta) si am cu inca 2 zile mai putin. In rest totul bine si normal. Dar nu pot sa nu ma intreb cat de mult depind estimarile astea ale varstei de ecograf si de medic (ca am facut ecografiile in locuri diferite). Se pricepe cineva sa imi zica?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

alinushca, am inteles eu bine, esti pacienta dr Tutunaru. Spune-mi te rog, cum sa fac sa ajung la dansul cat mai repede. Poate ma va ajuta ca de data asta sa fie bine. Am vazut ca e foarte experimentat si un extraordinar profesionist. Ma poti ajuta?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

L58, LA MULTI ANI! SA FII FERICITA, SANATOASA SI CAT MAI CURAND FERICITA MAMICA DE BEBE SANATOS SI FRUMOS!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

almiona, ti-am dat un mesaj pe messenger ca vaz ca nu ai PM activat. Idaira are perfecta dreptate. Trebuie sa gandesti pozitiv nu negativ. Puterea de convingere a omului asupra lui insusi e foarte mare. Hai ca o sa mergi la Tutu probabil chiar si maine si o sa iti dea sper niste sfaturi de folos! Cred ca este un medic bun.

Lau-Meli, cu iertaciune, pot si eu o felie chiar daca am fost uituca?

La multi ani!

La multi ani fericiti!

Si un beeeeeebeeeeee cat mai curand! Sau 2 ca sa recuperezi
Sanatate multa si fericire iti doresc. Nimic nu conteaza mai mult!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si io am uitat????????aoleuuuu vai de capu meuu
Lauuuuuuuuuu sa fii iubitaaa si fericitaaa!!!"La multi ani!!"

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Lau-Meli - LA MULTI ANI si implinirea tuturor dorintelor...sa vina bb cat mai repede

andreea16- poti alege sexul, in cerere poti specifica varsta copilului si sexul...la varsta am trecut 0-2 ani, iar sex pe mine nu ma intereseaza...ce-o fi o fi. Daca mai ai si alte intrebari...nu te sfii, iti voi raspunde cu drag.

idaira- gata am terminat cu masterul. Eu fac chimie de zi cu zi, dar masterul l-am facut la cibernetica si de duminica sunt manager de proiect tu cum esti?

Am fost vinerea trecuta la evaluarea psihologica, am raspuns vreo 2 ore la tot felul de intrebari...a ramas sa ne sune ca mai avem doua intalniri cu psiholoaga si apoi asteptam.
Am inceput deja sa imi intind antenutele....si intreb si eu in dreapta si in stanga...apropos daca cunoasteti asistente maternale...

Miha

http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Lau-Meli, La Multi Ani!Iti doresc multa sanatate,multa iubire si cat mai curand implinirea celei mai de pret dorinte. Doamne ajuta!
Pentru tine

Almiona, incearca sa te linistesti,cum au spus si fetele,in aceste momente nu ai ce sa faci decat sa iei tratamentul de sustinere si sa te feresti de efort.Si eu am avut dureri de mijloc la inceputul sarcinii.

Alinushca, nu te ingrijora,fiecare bebe are ritmul lui de crestere.Si la mine este cu 1 zi mai micut.

Flavia, esti bine?Am vazut ca zilele acestea nu ai mai intrat!

Multi tuturor!

Mirela 17w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

edith, ignatica - sunt alaturi de voi. Ignatica, niste cunostinte din Belgia, aflasera de la alti prieteni ca sunt gravidutza, si am primit de la ei un mesaj dupa cateva luni de zile in care ma intreabau cum imi merge sarcina ...care nu mai era.....
almiona- curaj, si ramaii pozitiva

ninia- ai fost duminica?
m-am uitat si eu seara si am vazut ca au fost o multime de mame de ingerasi si baloane multe, multe.

http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:

almiona, ti-am dat un mesaj pe messenger ca vaz ca nu ai PM activat. Idaira are perfecta dreptate. Trebuie sa gandesti pozitiv nu negativ. Puterea de convingere a omului asupra lui insusi e foarte mare. Hai ca o sa mergi la Tutu probabil chiar si maine si o sa iti dea sper niste sfaturi de folos! Cred ca este un medic bun.

Lau-Meli, cu iertaciune, pot si eu o felie chiar daca am fost uituca?

La multi ani!

La multi ani fericiti!

Si un beeeeeebeeeeee cat mai curand! Sau 2 ca sa recuperezi
Sanatate multa si fericire iti doresc. Nimic nu conteaza mai mult!

7+

alinushca, nu am primit mesajul. Mi-l mai poti trimite o data?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

quote:
Originally posted by almiona

quote:

Almiona, fetele zic cel mai bine. Stai cat mai linistita, lucruri din astea se mai intampla. Cu tratament totul trebuie sa fie bine! Doamne ajuta!

Michelle, ma bucur de vestile bune. Abia acum am intrat asa ca abia acum iti spun: mult spor la facut bebei! Sigur o sa reusesti foarte foarte curand!

Pentru ca eu nu am mai ajuns pana in faza asta inainte, spuneti-mi si mie: cum evalueaza ecograful varsta sarcinii? Ca acu o saptamana ma asteptam sa am o varsta si aveam cu 3 zile mai putin conform ecografului. Azi la fel, ma asteptam sa am o varsta (cf cu ecograful de saptamana trecuta) si am cu inca 2 zile mai putin. In rest totul bine si normal. Dar nu pot sa nu ma intreb cat de mult depind estimarile astea ale varstei de ecograf si de medic (ca am facut ecografiile in locuri diferite). Se pricepe cineva sa imi zica?

7+

alinushca, am inteles eu bine, esti pacienta dr Tutunaru. Spune-mi te rog, cum sa fac sa ajung la dansul cat mai repede. Poate ma va ajuta ca de data asta sa fie bine. Am vazut ca e foarte experimentat si un extraordinar profesionist. Ma poti ajuta?

5+

ALMIONA, INDRAZNESC SI EU SA TI RASPUND: DU TE LA CABINETUL LUI;SPUI CA E URGENTA; TE PRIMESTE SIGUR;INCEARCA SA TE LINISTESTI CA SA NU TI FACI RAU;CAUTA CEVA VESEL PE NET,INTR O REVISTA,CARTE. UITE SI UN DE LA MINE PE BURTICA

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput