Durerea unei pierderi de sarcina (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

www.miscarriagesoflove.com/poems2.html" target="_blank">Poezii pentru ingerasii nostrii... si www.miscarriagesoflove.com/poems3.html" target="_blank">AICI pentru cine vrea sa citeasca.

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

DEAR MOTHER

Dear mother, dry your tears today, you know I love you so.

It hurts me much to see you cry, oh mother, don't you know?

I'll never leave you all alone, I never left your heart,

God took me by the hand that day but said we'd never part.

He kept His promise to me, I visit all the time,

You are the sweetest mother an Angel here could find.

If I could write a letter, I'm sure you know I would

To let you know I'm safe from harm and Heaven is so good!

I'm here with many Angels, so many that you know!

Our family sends all their love to you on earth below.

We know one day we'll meet again when one day you come home,

We've saved a place for you dear mum, it's near our Father's throne.

We'll wrap our arms around you mum and lead you up God's stairs,

'Til then dear mum, please carry on and dry those streaming tears.

By Dawn Glenton (c 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Almiona, fetele zic cel mai bine. Stai cat mai linistita, lucruri din astea se mai intampla. Cu tratament totul trebuie sa fie bine! Doamne ajuta!

Michelle, ma bucur de vestile bune. Abia acum am intrat asa ca abia acum iti spun: mult spor la facut bebei! Sigur o sa reusesti foarte foarte curand!

Pentru ca eu nu am mai ajuns pana in faza asta inainte, spuneti-mi si mie: cum evalueaza ecograful varsta sarcinii? Ca acu o saptamana ma asteptam sa am o varsta si aveam cu 3 zile mai putin conform ecografului. Azi la fel, ma asteptam sa am o varsta (cf cu ecograful de saptamana trecuta) si am cu inca 2 zile mai putin. In rest totul bine si normal. Dar nu pot sa nu ma intreb cat de mult depind estimarile astea ale varstei de ecograf si de medic (ca am facut ecografiile in locuri diferite). Se pricepe cineva sa imi zica?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

alinushca, i-ai vazut inimioara batand lui bebe ? eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji ca este mai mic bebe cu cateva zile, depinde de ritmul de crestere.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edith27 spune:

Multumesc mult ca imi sunteti alaturi!
Dragelor si eu sunt altauri de voi cu tot sufletul si cu gandul.Sa dea Bunul Dumnezeu ca toata durerea pe care am indurat-o noi toate sa se transforme intr-o bucurie imensa.
Ma bucur enorm pentru fetele care sunt burticute,sa aveti parte de multa multa multa sanatate ca este cea mai importanta.
Sa avem incredere in DD si o sa fie bine.
Michelle poeziile sunt foarte emotionante
Va pup fetelor.

Mergi la inceput

L5845-iti doresc un calduros LA MULTI ANI,multa sanatate i sa se indeplineasca anul acesta tot ceea ce iti doresti!!Un cer senin si fara nori
Ca viata ta sa fie
Sa ai in cale numai flori
Succes si bucurie!
La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt incurajari!
Nu ma simt bine deloc din pacate. Nu a mai avut sangerari, insa nma doare destul de tare spatele, mai exact mijlocul si din cate stiu eu asta e semn de avort. Am plans pana acum. Nu reusesc sa-mi recapat optimismul. Medicamente am inceput sa iau 6 utrogestane /zi, o tableta de magneziu, acid folic, elevit. Dr a zis sa ne vedem intr-o saptamana. Asi merge si la alt medic, dar nu stiu ce medici sunt cu adevarat priceputi la problema pe care o am eu. Nu stiu ce sa mai fac. Daca nu m-ar durea mijlocul, asi fi mai linistita, dar asa ma simt la capatul puterilor. Mi-e si frica sa ma rog la Dumnezeu de teama ca daca se va intampla ceva rau, o sa-mi pierd increderea in El.
Nu stiu ce sa fac sa-mi revin din starea asta. Parca viata mea s-a oprit in loc si acum traiesc un cosmar care ar fi trebuit sa fie un vis superb.
A mai avut vreuna din voi dureri de mijloc asa la inceputul sarcinii?
VA multumesc din suflet pentru tot si pt ca existati!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Almionanu-ti induce stari negative ca ajungi chiar sa crezi in ele.Daca sangerarea s-a oprit,asta e cel mai important.Durerea de spate yo zic ca e normal,atita timp cit coloana noastra vertebrala se pregateste sa sustina o greutate. Stai linistita,nu fa efort,ia tratamentul de sustinere si roaga-te...altceva chiar nu poti sa faci.

Stiu ca e insuportabil tot delirul asta,dar poti intra pe forum si vorbi cu noi si asa deliram impreuna!!!

L5845 La multi ani!
Sa fii sanatoasa si sa-ti rezolvi toate problemele de sanatate pt a crea mediul propice pt bb!

Miha74 multa ,multa bafta la dizertatie,apropo in ce domeniu??!!! La ce faza ati ajuns cu dosarul??!!! Ati mai avansat un picut??

Michelle ma bucur ca ai venit cu alt tonus de la doctor.Iaca tot sint buni la ceva,nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Lau , la multi ani sanatosi si fericiti

Idaira, ne-a fost dor de tine, ce mai faci?

Michelle, spor la lucru, se pare ca vei fi ocupata zilele astea

Almiona, gandeste pozitiv, trebuie sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

Lau , la multi ani sanatosi si fericiti

Idaira, ne-a fost dor de tine, ce mai faci?

Michelle, spor la lucru, se pare ca vei fi ocupata zilele astea

Almiona, gandeste pozitiv, trebuie sa fie bine

Te puuuuuuuuup ieseanca mea draga !!!!!!!!!

Mergi la inceput