Durerea unei pierderi de sarcina (65)
Raspunsuri - Pagina 14
miruna22 spune:
almiona cum esti????
offf fetelor, cat de puternice sunteti!
m-au intristat toate povestile voastre....eu sunt la prima sarcina si sunt extrem de speriata si panicoasa.....nu exista zi de la Dumnezeu sa nu ma rog ca totul sa fie bine!
imi puteti spune si mie, cam care ar fi riscurile sa pierd sarcina, atata timp cat inca nu am avut nicio sagerare? pana la ce saptamana e riscul cel mai crescut?
va pup si va imbratisez

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
5+
Michelle81 spune:
Miruna22-ce ti.a venit sa te gandesti la riscurile pierderii sarcinii?sa stii ca nu exista nici o regula anume...cand se intampla se intampla,ca te astepti sau nu asta nu joaca nici un rol...la mine a fost totul ok si intr-o zi am sangerat si am piedut sarcina,nu facusem efort inainte absolut nimik...Tu nu ai voie sa te gandesti la asa ceva!bucura-.te de fiecare zi de sarcina si lasa gandurile negre!nu exista nici o regula si nici o explicatie asa ca nu iti mai fa astfel de ganduri!Totusi sa iti raspund la intrebare pana in saptaman 12 exista risc,dar tu nu te gandi la asa ceva!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Ignatica spune:
blueeyes multumesc
.
almiona sper din suflet ca esti bine.
Eu azi m-am simtit si ma simt in continuare tare daramata. De-abia ma concentrez la lucruri de rutina, imi vine sa plang non-stop si nu as vrea sa ma vada David si sa se intristeze. El inca saruta burtica si spune "bebe", incercam sa ii abatem atentia ca sa uite, pentru ca ne doare pe toti gestul asta pe care il adoram acum cateva zile.
Sangerarea se estompeaza, sper sa se opreasca in curand, nu cred ca sunt complicatii atata timp cat nu sunt cheaguri. Asta trece, dar ce e in suflet, ma termina. Atatea planuri despre cum va fi cu bebe si cu David, ce reactie va avea cand il va vedea pe acasa pe cel mic ( mai ales ca el iubeste asa de mult copilasii mai mici). Seara ma rugam pentru amandoi si mi se parea un vis ca vom avea in casa inca un glascior de copilas. Acum, am pus patutul in care a dormit David intr-un colt, incerc sa il ignor in casa pur si simplu.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
consi_s spune:
Michelle, tot ce pot sa-ti spun acum este : IUBITI-VA MULT!!!!
Miruna22, am mai citit despre tine la aspirante si la odisee. Dar ce-ti veni acum sa te gandesti la asa ceva??? Bucura-te de sarcina in continuare. Se spune ca riscurile mai mari sunt pana la 12 sapt.
Lau, tu pe unde mai umbli?
Michelle81 spune:
Ignatica-inteleg perfect ceea ce simti...sa nu iti spun cate zile am plans eu si cat mi.a trebuit pana am putut sa ies din casa,sa realizez ceea ce s-a intamplat...e greu cand un vis atat de minunat se transforma in cosmar...e crud si nedrept!si eu i-am cumparat lucrusoare,hainute si le impachetam in fiecare zi cu atata drag...cand o simteam miscand eram atat de fericiti...Imi pare rau ca suferi atat...de multe ori am spus ca mi.as dori sa nu mai treaca nimeni prin acest cosmar...
Michelle81 spune:
Consi-s
mersi!tu ce mai faci?cum te simti?
miruna22 spune:
voi incerca sa fiu optimista!
sper ca almiona sa fie bine!
va pup
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
5+
tanima_i2002 spune:
Ignatinca, imi pare tare rau ptr pierderea suferita. Am vazut inca de saptamana trecuta prima ta postare aici dar nu mi-am gasit cuvintele sa te pot imbarbata. Stiu ca iti doreai tare mult aceasta sarcina, ca ai asteptat-o foarte mult. In ce priveste lumea, numai cine a trecut prin asa ceva poate sa inteleaga ce este in sufletul tau, nu te astepta la altii sa iti inteleaga suferinta ca vei avea mai mult de suferit. Vei auzi tot felul de aberatii care mai rau iti vor facea, inclusiv chestii de genul:lasa ca esti tanara, faci altul.
Legat de sangerare, poate sa dureze de la cateva zile pana la cateva saptamani, chiar si o luna si o saptamana m-a tinut pe mine la prima sarcina pierdupa prin avort spontan. Conteaza f mult cum a fost facut chiuretajul si modul in care s-a pierdut sarcina, cat de tare a fost afectat uterul, cum a fost de traumatizat endometrul. In general sarcinile oprite din ev sunt mai usoare in privinta sangerarii, iar la avorturile spontane se sangereaza mai abundent.
Almiona, niste magne B6 te-ar putea ajuta sa te mai linistesti, eventual intreaba-ti medicul. Eu am luat de la 4 saptamani de sarcina cate 4 pastile pe zi. Sarcina usoara si un samburel cuminte acolo in burtica.
Michelle, sa dea DD ca ovulul tau sa aiba parte de un nazdravan cu codita luna aceasta. Spor la
.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
Michelle81 spune:
GOODBYE LITTLE ANGELS
The saddest word I've ever heard is why?
Why were your futures cut so short?
Why did you have to fly?
I still have the aching, broken heart
That cherished you with love,
Why did God choose to take you
To His nursery up above?
I'll never know the reason why
He could not let you stay,
I only hope my pain will heal
And one day, go away.
I'm sure one day we'll meet again
In Heaven up above,