Durerea unei pierderi de sarcina (65)
Raspunsuri - Pagina 13
Ignatica spune:
Edith de-abia acum am vazut postarea ta, imi pare atat de rau pentru sufletelul pierdut. Suntem aici ori de cate ori simti nevoia sa vorbesti cuiva despre durerea ta.
Michelle am intrat cu noaptea-n cap pe forum sa vad ce ai facut la medic. Ma bucur atat de tare ca totul arata normal si mai ales ca ai si prins un moment aproape de ovulatie, astfel ca doctoritza a putut vedea ceva concret in acest sens. Iti doresc sa vina bebe cat mai curand.
Fetelor care ati facut chiuretaj, cate zile ati sangerat dupa? La mine se oprise parca dupa 3 zile si a luat-o de la capat ( sangerarile sunt usoare, fara cheaguri), dar ma doare putin burtica. Mai tineti minte cum a fost la voi?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Ninia81 spune:
Ignatica, eu am avut sangerari 2 zile, in cantitati foarte reduse.Din cate stiu eu este normal sa ai si o saptamana. nU te ingrijora!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
mariaanna spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Edtith,imi pare rau sa aud ca esti si tu in aceesai situatie ca noi...De fiecare data cand mai vine cineva mi se strange inima in piept.E cea mai crunta durere pentru o mama sa i se intample asa o nenorocire.Si totusi, se putea si mai rau.La fel ca tine, cand mi s-a intamplat, i-am multumit lui Dumnezeu ca am scapat cu viata , pentru copilasul celalalt care ma astepta acasa.Durerea nu se uita, o ascundem in fundul sufletului, dar traim cu ea pentru ca face parte din viata noastra.Fetita ta, ca si a mea, este in grija lui Dumnezeu si ne vegheaza de sus, dintre stele...
Toate de pe lumea aceasta au o cauza si un scop...Fii puternica si mergi mai departe.Viata trebuie sa continue, asa cum e.
Te imbratisez si sunt alaturi de tine.Pe ste putin timp, va fi bine si te vei bucura din nou.Sunt sigura!![]()
Andreea, multumesc ca te preocupi...Sunt bine acum si am incredere ca va fi bine de acum inainte.
Michelle, era sa-mi dea inima afara din piept citind postarea ta!Sunt fericita pentru tine.Ma bucur ca e totul in regula.De acum , presteaza in perioada ovulatiei( si inainte si dupa cu 2-3 zile) cat poti!Parca am mai zis eu ceva de intalnire...( poate veni el inainte_ spermatozoidul_ si sa-si astepte partenera chiar si trei zile.Sau invers...Mult succes si sa ne dai curand vestea cea mare!!!Cine stie, poate mergem impreuna la odisee...
Ignatica, sper ca esti bine!Sangerarea trebuie sa treaca.Intr-adevar, poate dura si o saptamana, dar va fi bine!
Almiona,tu cum esti?Iti tin pumnii sa fii in regula si tu si samburelul!
Liana, unde esti?
Pepsi, Lau-meli,Ireneca,. Idaira,Irda, Danangie, Monysorescu,Musette, Alinuscha,Mcrissa, Consi,Irinabobe, pe toate va pu si va doresc multa sanatate si fericire !
Mariaanna
blueeyes2003 spune:
Michelle, ma bucur atat de mult ca totul este bine!
Doamne ajuta sa se intample cat mai repede minunea!Spor la prestat zilele astea!
Edith, imi pare foarte rau ca treci si tu printr-o astfel de durere!
Imi pot inchipui ce este in sufletul tau!![]()
Iti doresc din suflet sa ai putere sa treci peste aceasta grea incercare!De cate ori vrei sa vorbesti cu cineva despre ceea ce simti,noi suntem aici!
Ignatica, cred ca sunt normale aceste sangerari atata timp cat sunt fara cheaguri.
Te-am trecut in listuta!
Multi
tuturor!Revin!
Mirela
17wOur little Miracle!
baby_r7 spune:
almiona, sora mea a avut mai intai laga saculet un cheag de sange, care s-a eliminat si pe urma a mai sangerat de la stat in picioare.
acum nu mai are decolare de sac, bebe e lipit bine si este totul ok.
tratamentul pe care il face consta in 6 pastile de utrogestan pe zi in prize de cate doua.
sta mai tot timpul in pat, ca daca sta in picioare mai mult de 2 ore, iar sangereaza.
dr. i-a spus ca este de la efort.
ea este o fire mai sensibila si se pare ca asta va fi solutia pt. a duce sarcina la bun sfarsit.
ieri a fost la echo si i-a spus ca bebe e bine, dar ca abia peste o luna iiva spune si sexul........se vedea baiat, dar dr. a zis ca mai bine sa asteptam si sa fim siguri.......![]()
![]()
![]()
![]()
adica sa stea in pat cat poate de mult, sa nu ridice nimic, etc.
sper sa fie bine si la tine, o sa ma rog pt. voi..........
Michelle FELICITARII PT. VESTILE BUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPOR LA PRESTAT SI ABIA ASTEPT SA VII CU VESTEA CEA MARE!!!!!!!!!!!!!!!!
ITI TIN PUMNII ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
restul eftelor va 
pe toate!!!!!!!!!!!
ROXANA
+18 de
Bianca Daniela
Liana30 spune:
oauuu Michelleee aflai si io acu..adica dupa ce cetii
ma bucur mult...te pup si spor la prestat!!!
Edith te pup..imi pare sincer rau...
baby_r7 numai stiu daca te'am felicitat..da te mai felicit odata..te puppp
Pepsi unde esti?te puppp
mariana sunt aci..umpleam butoaiele![]()
Mirelush te pup ca nu te'am mai pupat de mult.![]()
Lauricaaa am vazut pozeleee va puppp
cristina26 io nu pierd nimik...am vazut tot..tot..da mai uit sa'ti spun
va pupp
irlandezooo mie dor de tine..te pupp
Nana ma rog in fiecare zi va pup pe amandoi..
Chantal macar pe PM mai da un semn ca miii tare dor de tine.
almionastai cumintica fara efort si va fi bine..te pupp
Aleeeeeeeeeeeee pe unde esti..mii dor de tineeeeeeeeeeee..
Irene,Lauuuu,Idaira,dany,Iganatica si restul fetelor va puppp pe toateee..
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
mav spune:
priveste cerul...
http://www.parinti .com/ modules.php?name=Ingerasi&file=index&func=watch
pagina ingerasilor
http://www.parinti .com/modules. php?name=Ingerasi
daca vreti sa cititi, incercati adresele scrise fara pauze... altfel nu puteam sa pun adresele, imi zicea ca-i reclama (lucru care nu-i in intentia mea)... 
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Michelle81 spune:
Mav-si eu am pus aceasta pagina aici mai demult,cand am pus poezia ce se afla pe prima pagina.Povestirile sunt foarte dureroase...
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Michelle81 spune:
Va multumesc foarte mult fetelor care v-.ati gandit la mine ieri,a insemnat mult pentru mine!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
mav spune:
michelle

Domnul sa fie cu voi!!!!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)