Durerea unei pierderi de sarcina (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Almiona, trebuie sa te linistesti, toata agitatia ta nu ii face bine lui bebe
La mine cand au aparut sangerari, de fapt mai mult niste pete maronii mi-a crescut doza de Duphaston si mi-a dat 2 filoe de gravibinon pe saptamana
Fruntea sus si credinta e in Doamne Doamne
Te imbratisez si tin pumnii sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Michelle, te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

almiona, am patit si eu la fel ca si tine; trecusera 2 luni de cand pierdusem sarcina si cateva zile dupa ce aflasem ca sunt din nou insarcinata; am inceput sa sangerez(stiu ce e in sufletul tau; am plans si eu);am fost la un medic in pitesti care la eco nu a vazut nimic si mi a zis ca e extrauterina; mi am sunat disperata medicul din bucuresti(dr tutunaru) care m a pus sa iau utrogestan ovule(2dim +2 seara)si sa fac o injectie cu pregnil; a doua zi eram in bucuresti la eco;biencutza mea era mica, avea 5 sapt de sarcina(exact ca tine);am urmat tratamentul pana la 16 sapt; acum am o mandrie de fetiza de 9 luni; concluzia? ecograful(istul)din pitesti nu era bun iar sangerarea era ceea ce batrinii o numesc "te insemneaza"
te imbratisez!
lasa gandurile rele in urma;fii optimista!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Are cineva poze de la intalnirea de ieri...sau vreun articol?

Some people only dream of angels...I held one in my arms

sunt cateva poze si cateva linkuri pe site ul biancai brad

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

michelle am intrat repede sa vad ce-ai facut. sper sa vii cu vesti bune. te pup

sufletiste dragi va pup pe toate si va spun si eu un LA MULTI ANI intarziat, sa dea Dumnezeu sa va vedeti visul implinit cat mai repede, o meritati din plin, sa nu mai suferiti atata si sa va vad linistite si fericite.
Pup fetele

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.Aseara am ajuns tarziu si nu am mai putut sa va scriu.Vestile sunt bune,totul arata foarte bine,nu exista ABSOLUT nici un motiv de ingrijorare,am un folicul de 18 mm(ziua11)si dotorita ne-a spus sa prestam ca nu exista nici un motiv medical pentru ca nu raman gravida,trebuie doar sa am rabadare.Mi.a dat sa iau dupahaston si elevit in continuare.M-am bucurat ca era atat de optimista doctorita si ca mi.a repetat de foarte multe ori ca trebuie sa fiu fericita ca totul arata foarte bine!Va multumesc ca ati fost alaturi de mine!

Mergi la inceput

Almiona-Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Edith27-primele mesaje apar mai greu de aceea ieri nu am vazut mesajul tau!imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat.La fel a fost si la mine...la un simplu control la care ne dusesem de rutina am vazut cum sta si insista cu ecograful in zona capului si deja incepusem sa am lacrimi in ochi...pe noi noi pana in saptamana 24 ne-a lasat si am fost la alte investigatii in speranta ca poate totusi se va intampla un miracol...la fel ca tine am auzit replica"fetita e foarte bolnava,nici nu se stie daca va rezista pana in luna a noua si daca va rezista va fii bolnavioara"...Cred ca e cel mai greu lucru sa aflii ca ,copilasul tau mult dorit e bolnav si sa nu poti face nimik...si mai ales sa fii pus s decii asupra vietii lui...iar apoi sa vii acasa si sa realizezi ca nu mai este in burticaca toate visele si sperantele ce ti le-ai facut s-au spulberat dintr-o data...ai grija de tine....iti doresc multa putere in continuare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Almiona, imi pot imagina prin ce treci, dar vreau sa iti spun ca si eu am avut sangerari la inceputul sarcinii. Nu stiu daca sangerarea ta a fost rosie sau maronie, ce pot sa iti spun este ca cam la o luna si jumatate de cand ramasesem insarcinata am avut cateva zile de sangerari maronii. M-am speriat ingrozitor, nu stiam ce sa fac pentru ca aveam programare la medic de abia peste vreo saptamana, asa ca am asteptat si am luat in continuare utrogestan. L-am intrebat pe medic ce ar putea fi, mi-a spus ca in multe cazuri se intampla asa si ca nu are ce sa faca, trebuie sa astept sa vad ce se intampla (aici nu preadau tratament de sustinere la inceputul sarcinii). Mai stiam ca se intampla asa in perioada in care ar fi trebuit sa iti vina ciclul..
La mine a fost ok, uite ca si sora mea a avut anul trecut sangerarii, la ea era risc de pierdere a sarcinii, stiu ca a facut injectii cu gravibinon, repaus la pat si a reusit sa aduca pe lume o fetita sanatoasa. Te rog sa te linistesti, stai cumintica si asteapta, iti tin pumnii sa fie totul bine!

Michelle, ce ma bucur!!!!!!!!Am intrat special acum sa vad daca ai fost la medic. Oa fie bine, sunt convinsa, acum ca ti-a confirmat si la medic ca totul e ok cu tine, sper sa lasi stresul la o parte si sa incerci sa te detasezi. De ce nu pleci cu sotul intr-o scurta vacanta, un weekend, ceva? Stii ca eu asa ma rams de fiecare data, cand am fost plecata de acasa in scurte vacante. Iti tin pumnii si sunt sigura ca ne vei da vestea cea buna in curand.

Mariaana, bine ca ti-a venit CM. Sper sa nu mai aceasi problema luna viitoare.

Edith27, cuvintele sunt de prisos in asemenea situatii..Am plans cand am citit povestea ta. Iti doresc multa putere sa mergi mai departe!

Flavia, de ce ti-e greata???Cum te mai simti??

Andreea 34+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Michelle, ce ma bucur!Ai vazut ca nu ai motive de ingrijorare?Acum chiar ca trebuie sa te relaxezi si sa traiesti clipa!O sa vina sigur in curand barza!
Edith,imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat!
Dan_ny

Va pup fetelor si va doresc o zi frumoasa!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput