Durerea unei pierderi de sarcina (65)
Raspunsuri - Pagina 11
Edith27 spune:
Buna fetelor sunt noua pe aici si ma numesc Edith.
Almiona si Michelle va doresc din toata inima mea sa fie bine.
Mi-au dat lacrimile cand am citit ce ati scris.Va impartasesc durerea
Si eu sunt o mamica de ingeras.
Era cu o zi inainte de ecografie si ardeam de nerabdare sa aflam ce face puiul nostru, daca e bine si sa aflam sexul copilasului.
Ajunsi acolo am fost poftiti inauntru la ecograf.Aici a inceput extazul si agonia.
Ni s-a spus ca avem o fetita eram tare fericiti,numai ca dupa cateva minute am observat ca insista in zona craniului .Mi-am dat seama ca ceva nu este in regula.Am simtit ca mi se duce pamantul de sub picioare,aveam ochii impaienjeniti de lacrimi,mintea imi era doar la micuta noastra.La finalul controlului dr.ecografa a pus mana pe telefon si mi-a sunat doctora ginecolog si i-a zis ca este o urgenta si sa ma primeasca imediat.Ne-am urcat in masina si ne-am dus la ea.Am fost primiti imediat (desi la cmu trebuie programare).Mi-a facut iarasi ecografie ,acelasi diagnostic si ni l-a recomandat pe d-nul dr Rotaru de la sp. Elias.De ziua mea pe 4 iul eram la spitalul Elias cu ghiozdanul in spate pregatita pt avort asa cum mi s-a zis ,insa ajunsi acolo d-nul dr s-a uitat pe analize si ne-a trimis sa repetam ecografia.Asa am facut ziua urmatoare pe 5 am facut ecografia si dupa consult ne-am intors la elias.A luat analizele si le-a analizat.Verdictul a fost crunt "trebuie oprita sarcina pentru ca sansele ca sarcina sa nu fie dusa la bun sfarsit,ca acest copil sa nu supravietuiasca ori sa aiba foarte mari probleme de sanatate sunt uriase" acelasi lucru spunandu-ne si medicul de la neurochirurgie.
Ne-a dat 2-3 zile timp de gandire.Nu vroiam sa renunt la sarcina, dar pana la urma pe 9 iul am fost operata .
Ieri s-au facut 7 luni de cand puiuta noastra nu mai este si inca doare foarte rau.
Nici acum nu inteleg de la ce s-a intamplat asta pentru ca am avut analizele bune, o sarcina foarte usoara fara greturi,stari de rau , alimentatia ca la carte si vitaminele luate in tocmai cum erau prescrise.Bunul Dumnezeu stie de ce a oranduit asa si Ii multumesc pentru tot ce mi-a dat si ca sunt sanatoasa.
Fetelor va doresc ce imi doresc si mie. Un bebe sanatos si o sarcina fara probleme!
Doamne ajuta !
Ignatica spune:
Michelle iti multumesc foarte mult pentru caldura si sutinerea din cuvintele tale. Ma simt mult mai bine cand va scriu si va impartasesc ce simt, mai ales ca nu am terminat de anuntat de pierdere pe toti cei care stiau ca sunt gravida. Asa ca inca am parte de tot felul de sfaturi si argumente care mai de care mai deplasate. Azi tocmai mi s-a spus ca ar fi o pedeapsa divina. Eu inca nu pot sa cred intr-un D-zeu atat de sadic, mai degraba cred ca biologic ceva nu a fost in ordine si D-zeu m-a ferit de o decizie foarte grea la un moment dat.
Sa stii ca si eu raman greu insarcinata, au trecut 9-10 luni pana la obtinerea fiecarei sarcini. Nu inteleg de ce se intampla asta.
Eu sunt alaturi de tine azi si iti inteleg foarte bine temerile, dar parerea mea ca e daca ai reusit sa ai 2 sarcini pana la urma se va prinde si a 3-a, corpul ne poate uimi la un moment dat. Eu in fiecare luna de incercare imi spuneam ca poate nu s-au indeplinit toate conditiile ca sarcina sa se prinda si ma imbarbatam ca data viitoare vom reusi. Sunt sigura ca o sa se intample minunea si la tine, vor fi 9 luni extrem de stresante, dar noi vom fi cu tine in fiecare zi si te vom sustine. Trebuie sa fie bine. Te asteptam cu vesti bune.
Almiona cred ca deja esti la medic, sa dea Domnul sa stea samburelul in burtica.
baby_r7 ma bucur nespus analizele sunt bune. Mai ai jumatate de drum.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Michelle81 spune:
Babyr7-felicitari pentru rezultatele bune de la triplul test!!
Ninia81-of imi pare rau ca ai dureri,sper sa iti treaca cat mai repede!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Michelle81 spune:
Ignatica-cine ti.a putut spune ca ar fi pedeapsa divina nu are suflet!!Cum poate spune asa ceva??Multa lume gandeste asa poate am citit-o de mult in ochii multora!nu stiu de ce deschid gura daca habar nu au!!!Un om care iubeste copilasii nu poate fii decat un om cu suflet bun,parerea mea...Mi.e greu sa inteleg si lumea asta care in loc sa ajute mai rau face!Imi pare rau ca ramai atat de greu gravida...eu am ramas de doua ori foarte repede de aceea acum am gandesc ca poate cand am nascut mi s-a intamplat ceva desi tin sa spun ca a, fost al multi medici dupa ce am nascut si toti mi-au spus ca e totul ok....De ce mi.e atat frica de un simplu control?Poate pentru ca am ramas marcata de ziua"unui simplu control"in care m-am dus doar de rutina si sa aflu sexul copilului,relaxata si fericita si am iesit de acolo un alt om,trist,distrus si fara putere,aflasem ca fetita este bolnava...Poate de aceea...nu stiu...e totul atat de complicat acum...ma simt atat de obosita de toate acum...
IreneCAM spune:
Almiona, Doamne-ajuta, sper din tot sufeltul ca esti bine
Michelle, bafta, cred ca ai plecat deja, o sa fie ok

tare si tin pumnii stransi. Intru mai tarziu sa vad ce ti-a zis dr.
Ignatica, offffff, daca i-am putea face sa taca si sa nu mai debiteze tot felul de sentinte stupide![]()
Incearca sa nu ii iei in seama sau raspunde-le ceva usturator, gen: "astfel de lucruri nu se spun!"![]()
![]()
Pe mine m-au intrebat multe luni dupa ce am nascut ce face bebe, persoane pe care nu le vazusem de mult si care stiau ca tre' sa nasc. Eram uneori coplesita de durere si de lipsa celorlalti de compasiune.
Roxana, felicitari pt analizele bune
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Michelle81 spune:
IreneCam-inca nu am plecat...imediat plec!te pup!tu ce mai faci?
almiona spune:
M-a emotionat extraordinar de mult solidaritatea voastra si felul in care stiti sa fiti alaturi de mine. Sunteti extraordinare si va imbratisez din tot sufletul pe absolut toate.
Am fost la doctor, dar mare lucru nu mi-a putut spune.Mi-a facut eco, mi-a zis ca se vede sacul embrionar, ca e in uter, inca nu a. aparut ritmul cardiac si cam atat. Mi-a spus doar ca tot ce pot face este sa astept si sa ne vedem intr-o saptamana. A fost o sangerare de scurta durata. De cate ori simt ceva, ma duc la toaleta sa ma verific daca sunt in regula. Nu stiu ce sa mai cred, dar la mine intotdeauna asta nu a prevestit decat ceva rau. Acum urmeaza cumplita asteptare si numararea minutelor, orelor, zilelor pana cand ma voi duce iar la doctor. Iar vor veni momentele de nesomn, si agitatie, de pesimism si nesiguranta. Dar in concluzie, ce vrea Dumnezeu... nu pot decat sa ma supun vointei Lui.
Va pup si va imbratisez pe toate! Imi pare rau ca va dau vesti proaste in perioada asta care trebuie sa fie cea mai frumoasa pt noi femeile.. Va doresc tuturor o primavara minunata!
5+
almiona spune:
quote:
Originally posted by baby_r7
Michelle multa bafta la dr. si eu sunt sigura ca vei veni cu vesti bune!!!!!!!!!!!
ma rog sa fie un dr. bun si sa gaseasca in sfarsit problema si bineanteles solutia pt. tine.
almiona te rog incearca sa ramai calma si mergi la spital de urgenta.
sa stii ca si sora mea a avut sangerari la inceputul sarcinii si cu tratament de sustinere, repaos total la pat si multa grija acum a intrat deja in sapt. 13 de sarcina.
multa sanatate!!!!!!!!
ROXANA+18 de
Bianca Daniela
Baby, ce tratament a facut sora ta? Si la cat timp a avut sangerare? Ei i-a spus medicul de la ce a sangerat?
Multumesc mult!
5+
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by almiona
M-a emotionat extraordinar de mult solidaritatea voastra si felul in care stiti sa fiti alaturi de mine. Sunteti extraordinare si va imbratisez din tot sufletul pe absolut toate.
Am fost la doctor, dar mare lucru nu mi-a putut spune.Mi-a facut eco, mi-a zis ca se vede sacul embrionar, ca e in uter, inca nu a. aparut ritmul cardiac si cam atat. Mi-a spus doar ca tot ce pot face este sa astept si sa ne vedem intr-o saptamana. A fost o sangerare de scurta durata. De cate ori simt ceva, ma duc la toaleta sa ma verific daca sunt in regula. Nu stiu ce sa mai cred, dar la mine intotdeauna asta nu a prevestit decat ceva rau. Acum urmeaza cumplita asteptare si numararea minutelor, orelor, zilelor pana cand ma voi duce iar la doctor. Iar vor veni momentele de nesomn, si agitatie, de pesimism si nesiguranta. Dar in concluzie, ce vrea Dumnezeu... nu pot decat sa ma supun vointei Lui.
Va pup si va imbratisez pe toate! Imi pare rau ca va dau vesti proaste in perioada asta care trebuie sa fie cea mai frumoasa pt noi femeile.. Va doresc tuturor o primavara minunata!5+
Draga Almiona,eu zic sa mergi si la alt doctor sa-i spui ce-ai patit.Nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar cred ca pentru sangerari se da utrogestan si progesteron si injectii cu gravibinon.
Nu te lua dupa mine, consulta inca un medic.
Si nu-ti face inutil ganduri rele.
Mariaanna
almiona spune:
quote:
Originally posted by mariaannaquote:
Originally posted by almiona
Va pup si va imbratisez pe toate! Imi pare rau ca va dau vesti proaste in perioada asta care trebuie sa fie cea mai frumoasa pt noi femeile.. Va doresc tuturor o primavara minunata!5+
Draga Almiona,eu zic sa mergi si la alt doctor sa-i spui ce-ai patit.Nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar cred ca pentru sangerari se da utrogestan si progesteron si injectii cu gravibinon.
Nu te lua dupa mine, consulta inca un medic.
Si nu-ti face inutil ganduri rele.
Mariaanna
Mariaana, eu iau utrogestan (4/zi). M-am gandit ca probabil ceva mai puternic cum ar fi gravibinomul nu mi-a dat pt ca asteapta sa vada ca este o sarcina viabila. Adica asteapta sa vada ca exista ritmul cardiac si apoi sa intervina. Oricum, o sa ma mai duc si la alt medic chiar joi. Voi vedea ce imi recomanda
5+
Bianca Daniela