Durerea unei pierderi de sarcina (65)
Raspunsuri - Pagina 10
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Va multumesc tuturor pentru felicitrai si pentru gandurile bune!
Cu intraziere,va trimit un mare buchet de flori pentru ziua de 8 martie si va doresc sa aveti parte de linistea si fericirea de care aveti nevoie si cat mai curand sa vi se implineasca visul de fi mamici!

Michelle,
iti doresc multa bafta astazi la medic!Doamne ajuta sa vii increzatoare si pregatita sa lupti in continuare pentru ceea ce-ti doresti!
Sa intri sa ne spui ce ai facut!Ma gandesc la tine!
Almiona, incearca sa te linistesti,mergi la medic si vezi ce zice,sa stii ca nu intotdeauna cand sangerezi inseamna ceva rau.Ai grija de tine!
Va
pe toate!
Mirela
17wOur little Miracle!
Michelle81 spune:
Almiona-stiu ca e greu sa ramai calma in astfel de momente(eu sincer nu as putea) dar te rog incearca sa te linistesti si sa mergi la medic cat mai repede!Sper din suflet sa fie totul bine!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
maryb spune:
almiona.....nuuuuu.....eu refuz sa cred ca se va intampla din nou....fugi la dr si vezi ce tratament iti da.....oooffff.....Doamne....cate se mai intampla....
michelle, bafta azi la dr. si sa vii cu vesti care sa-ti dea sperante pentru viitor. 
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
oana_oana26 spune:
Almiona, suna medicul si incearca sa aj la el cat mai repede, fii optimista, asa cum zic si fetele o sangerare nu inseamna neaparat ce-i mai rau
Te imbratisez cu drag si asteptam vesti bune de la tine
almiona spune:
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Acum plec la doctor, dar sunt daramata. Sunt cu psihicul la pamant. Pur si simplu nu mai rezist. O sa va tin la curent. Va pup pe toate si va multumesc din suflet
5+
baby_r7 spune:
Michelle multa bafta la dr. si eu sunt sigura ca vei veni cu vesti bune!!!!!!!!!!!
ma rog sa fie un dr. bun si sa gaseasca in sfarsit problema si bineanteles solutia pt. tine.
almiona te rog incearca sa ramai calma si mergi la spital de urgenta.
sa stii ca si sora mea a avut sangerari la inceputul sarcinii si cu tratament de sustinere, repaos total la pat si multa grija acum a intrat deja in sapt. 13 de sarcina.
multa sanatate!!!!!!!!
ROXANA
+18 de
Bianca Daniela
Michelle81 spune:
Consi-s-sunt foarte multumita de doctorita care o am acum, e privata dar e buna asta conteaza.Data trecuta am stat doua ore si ceva la ea si dupa control am intrebat tot ce am vrut,ea tot insista sa mai intrebam(ca era si sotul cu mine)ce mai vrem sa stim si tot felul.M-a trimis la investigatii,le-am facut si au fost toate in ordine...Stii(sper sa nu razi de mine) dar cateodata ma gandesc ca poate Dumnezeu stie ca nu as rezista psihic celor noua luni de zile de sarcina,ca nu as face fata fricii si stresului din primele 12 saptamani,ca nu as face fata fricii din luna 5 si tot asa si poate de aceea nu imi trimite un sufletel...sau ma mai gandesc ca poate undeva a intervenit o problema dupa nastere si doctorii nu au vazut-o inca...nu stiu...dar stiu ca IMI DORESC NEPSUS DE MULT UN COPILAS SANATOS!Eu nu pot accepta ceea ce s.-a intamplat(pentru ca am facut tot ce mi-au spus medicii,pentru ca au fost copilasi doriti din toata inima) asa cum nu pot accepta acum ca nu mai raman gravida in ciuda analizelor ok.Eu si sotul ne dorim atat de mult un copilas sanatos...nu stiu unde gresim,de ce ne e dat sa induram atata...
Michelle81 spune:
Almiona-ma gandesc la tine!!Doamne ajuta!
Bluueyes,Maryb,Babyr7
va multumesc°!
baby_r7 spune:
si printre atatea vesti triste, vreau sa va dau o veste buna:
pentru noi normal.........
mi-au venit rezultatele la triplu test si au iesit foarte bine, pt. toate trei a iesit risc foarte scazut si la dozarea de rh mi-a iesit ca nu s-au format anticorpi.
deci sunt foarte fericita azi............. si vroiam sa va povestesc si voua.
dozarea de rh trebuie sa o repet la 30 de sapt.
pupici la toate!!!!!!!!!!!!!
ROXANA
+18 de
Bianca Daniela
consi_s spune:
Ninia, offf, e rau cu durerile astea...
Fa-te repede bine si sper sa nu mai scoti nici un dinte sau masea, sa nu fii mireasa stirba ![]()
Sanatate multa!
Roxana, felicitari! Ai RH negativ?