Durerea unei pierderi de sarcina (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ignatica-of e greu si va fi si de acum tot la fel de greu...Eu cand am pierdut prima sarcina nu stiam de acest forum si nu am avut unde sa ma descarc atat cat simteam.Am plans mult foarte mult pentru ca era un copilas dorit atat de mult si pentru ca eu pana nu mi s-a intamplat nici nu stiam de avort spontan si toate cele nu m-am gandit deloc ca voi pierde sarcina ca visul meu se va spulbera intr-o zi,credeam ca sunt un caz rar...dar din pacate am descoperit ca sunt foarte multe fete care au trecut prin asa ceva!Eu nu mai pot avea speranta ca va fii bine...nu dupa ce am pierdut-o si pe fetita noastra scumpa...iar acum ma confrunt cu inca o problema ca nu mai raman gravida desi de doua ori am ramas fara probleme...nu stiu de ce atatea mi se intampla...penmtru ca sincer de foarte multe ori am simtit ca nu mai pot trai cu aceasta durere imensa.De cate ori vrei sa vorbesti sa ne scrii pentru ca aici te vom asculta mereu si nu vei fi nicioadata SINGURA!te imbratisez!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Ninia81-mult curaj la dentinst!Imi pare rau ca nu ai dormit bine si ca trebuie sa mergi la stomatolog,stim cu toate cat e de neplacut!ai grija de tine si sa treaca cat mai repede sa vii acasa sa ne spui ca ai scapat!

Mergi la inceput

Pepsi,Andreea16,Ignatica,IreneCam,Oana-oana26,Ninia81-va multumesc pentru gandurile bune transmise pentru astazi.Mi-este foarte frica sa nu imi spuna ca nu voi mai putea avea copii nicioadata sau ce stiu ceva rau...am o presimtire ca ceva nu e ok de nu am mai ramas,sper sa ma insel...nu stiu dar mi.este foarte frica...Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Are cineva poze de la intalnirea de ieri...sau vreun articol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

[b]Mi-este foarte frica sa nu imi spuna ca nu voi mai putea avea copii nicioadata sau ce stiu ceva rau...am o presimtire ca ceva nu e ok de nu am mai ramas,sper sa ma insel...nu stiu dar mi.este foarte frica...Doamne ajuta!

Nu te panica singurica,Michelle...te duci la o consultatie ca sa stabiliti ce pasi ve-ti face de acum inainte,nu?! Asa ca,cum crezi tu ca ar exista posibilitatea asta de a-ti spune ca nu poti avea copii???!!! Nici vorba... Si eu cautam explicatii medicale ca de ce nu ramin,si-mi spuneau ca totul e ok,ca sa nu caut aiurea ca n-are rost...
Important e sa crezi ca esti pe maini bune asa ca lasa frica deoparte, ca acea ipoteza a ta eu nu o vad cu fundament,bine?!
Te pup si sa vii mai optimista de la medica,da?!

Mergi la inceput

Idaira-draga nu stiu nici eu de ce mi-e atat de frica de acest control,tinand cont ca la ultimul mi.a spus ca e totul in ordine...dar cum stiu ca totul se poate schimba de la o zi la alta nu pot sa stau linistita.Mersi ca te gandesti la mine.tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Sunt distrusa... iar am avut sangerare... se pare ca se va termina la fel.. nu mai suport

5+

Mergi la inceput

Almiona-O Doamne!!!Refuz sa cred asa ceva.Te rog fugi la spital,nu mai sta nici o clipa.Poate iti da tratament de sustinere!nu stiu ce sa zic...sunt socata...am lacrimi in ochi...cand ma gandesc prim ce treci acum...cata frica...Doamne ajuta sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Michelle, ma rog sa pleci de la medic cu raspunsurile pe care le cauti. Cu toate ca trebuie sa fii constienta ca o intalnire de 10-20 min cu un medic nu poate rezolva 100% problema ta. Poate doar va fi un punct de inceput. Iti dorescputere sa incepi investigatii, controale, etc care poate iti vor aduce mult doritul test de sarcina pozitiv. Eu am inceput sa fac diverse investigatii, chiar mi-as dori sa imi gaseasca medicii ceva in neregula, pana acum toate bune insa. Deci ramane numai intrebarea DE CE? Si raspunsul se pare ca nu-l poate da medicina, e mai presus de noi si nu putem face decat sa il acceptam. Spre deosebire de mine, sper ca tu sa gasesti raspunsuri. Ma gandesc la tine.

Almiona, SPER DIN SUFLET SA TE INSELI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor, m-am intors de la dentist!Am mai scos un ciot...care pot sa va spun ca ma doare acum, dupa ce m-am dezmortit mai mult decat m-au durut celelalte extractii toate....
Almiona, nu te gandi la ce e mai rau...mergi la un medic rpd si poate nu e ceea ce crezi tu. Doamne ajuta sa fie bine!
Michelle, tinem pumnii!
Consi

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput