Durerea unei pierderi de sarcina (65)
Raspunsuri - Pagina 8
IreneCAM spune:
Mina
bine ca s-a terminat cu bine! Felicitari pt baietel!
Ignatica
, asa este, e ceva mai usor daca nu esti sigura. Plangi daca simti nevoia, trebuie sa-ti traiesti durerea
Sper sa te refaci cat mai curand si sa ai putere sa mergi mai departe si sa nu te descurajezi. Trebuie sa fie bine si pentru noi, intr-o zi!
Michelle, bafta maine, sper sa fie bine la dr.
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
oana_oana26 spune:
Michelle,
toata ziua gandurile mele vor fi indreptate spre tine
Sper sa primesti numai vesti bune de la dr, sa-ti raspunda la toate intrebarile si sa te intorci plina de optimism
Ninia81 spune:
Michelle, sa dea Dumnezeu sa vii cu vesti nu bune...ci foarte bune!
Fetelor, eu nu am dormit deloc bine...pentru ca azi, la 10 merg din nou la dentist...si sunt terminata de frik!
Va doresc o saptamana minunata tuturor!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
kitzy spune:
Neata!
Ninia da ce-ti face la dentist de esti asa ingrozita?
Adevarul e ca nici mie nu-mi plac dentistii, dar daca e musai.....
sa fie bine!
33+ cu
Diana
AMR 7 saptamani!!!
sufletistele spune:
am facut si eu o modificare la listuta, sper sa nu fi facut vreo boacana, ca mi-e un rau si o greata de d'abia ma tin pe picioare.
am adaugat-o pe nushulica la gravidute, ca am tras cu ochiul la odisee si este insarcinata in 9 saptamani
Ignatica spune:
sufletistele puteti sa ma treceti si pe mine pe listutza.
29.03.2005 - avort spontan ( 6s) si 06.03.2008 - sarcina oprita in evolutie ( 8s)
Sa avem o zi frumoasa!
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
mariaanna spune:
Buna dimineata, sufletistelor!
Mina,ma bucur ca esti bine si tu si bebe in urma pataniei...
Pepsi, multumesc ca te preocupi de fiecare in parte.Eu sunt bine acum.
Andreea,azi aveam programare la doctor la Tg mures.Mi-a venit insa azi dimineata ciclul(dupa 39 de zile-eu n-am mai avut niciodata dereglari) si n-am mai plecat, ca n-avea rost.O sa ma duc peste o saptamana.
In ultimele 10 zile m-am comportat ca o gravida:am luat acid folic, am mancat echilibrat fructe, legume si tot ce trebuie, n-am baut alcool si cafeo doar o data putina.Asa ca azi am sa beau o cafea mare.Alcool nu, ca nu ma pasioneaza.Si luna viitoare, dupa analizele pe care le voi face, ii voi cere acordul noului meu doctor sa-mi dea unda verde la copii!!!
Va pup pe toate!!!!!!
Mariaanna
Michelle81 spune:
Ladymina-m-am speriat citind mesajul tau.Bine ca acum esti bine ca afost lume langa tine si ca nu ai fost singura acolo.Ti-a spus doctorul de la ce ai lesinat?Sa ai grija sa nu mai pleci singura niciunde.Felicitari pentru baietel!!!
Some people only dream of angels...I held one in my arms