Durerea unei pierderi de sarcina (65)
Raspunsuri - Pagina 7
Liana30 spune:
Ignatica incarcai un tir..e pe drum ajunge maine dimineata..asea ca maine cum te trezesti sari direct in ele..te puppp
Ninia multumesc te pup.
va pup pe toatee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
andreea16 spune:
Dragele mele, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!! Sa fiti fericite, iubite si sa vi se implineasca toate dorintele!!!!!!!!!!! Sper ca ati avut parte de o zi frumoasa, cu multe flori si surprize!!!!
Andreea
34+ cu
David
andreea16 spune:
Michelle, parca luni mergi la medic, nu? Sper sa fie totul ok, sa dai peste un medic bun care sa te ajute! Mult succes!
Cristina 26, am vazut pozele si filmuletul cu Ingrid. Ce s-a deschis, e atat de frumoasa! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
MAv, felicitari din tot sufletul!!!!!!!Sa ai parte de o sarcina usoara si fara probleme!
Laura, foarte frumoase pozele, aveti o frumusete de fetita!
Ignatica, asa este, Dumnezeu are planurile lui cu fiecare dintre noi. Putem sa ne dam noi si peste cap ca lucrurile se vor intampla atunci si cum va vrea el. Imi pare pentru pierderea ta, este cumplit sa treci prin asa, din nefericire se intampla si asa ceva, chiar daca ai mai avut o sarcina pe care ai dus-o la capat fara probleme. Fii sigura ca data viitoare va fi bine. Sper sa reusesti sa mergi mai departe si sa incerci din nou.
Myry., mai ai si tu putin, cum te simti?
Flavia, ce baieti frumosi ai!!!Si ce au crescut! Sa va traiasca! M-au innebunit pozele cu bunatati, nu scapi, trebuie sa imi dai retete.
Cristy74, si bebele meu e mare, dar medicul mi-a zis ca si aparatele mai dau erori, poate sa nu fie chiar asa. Dar mai bine mai mare, decat mai mic, nu?
Mariaana, cred ca e mai bine sa vezi un doctor. Probabil ca este o dereglare. Am patit si eu o data, anul trecut, mi-a intaziat 13 zile, nu am ajuns la medic, dar dupa aceea s-a reglat singur. Multa sanatate!
Consi_s, te rog mult sa iesi din butoi, fii sigura ca vei avea sit u un copilas, ca si toate fetele de aici. Doar ca uneori dureaza mai mult decat ne asteptam.
Teo Irina, nici nu am apucat sa te felicit pentru nastere!!!!!!Sa fie sanatos sis a aiba o viata minunata. Ce bine ca ai nascut asa de usor, ma rog sa am parte si eu de acelasi lucru.
Miha 74, vad ca lucrurile decurg repede! Scuze ca intreb, nu prea stiu sum se procedeaza, dar poti spune tu ce vrei, fetita sau baietel? Succes la dizertatie!
Musette Pink, cum te simti? Te asteptam cu vesti bune de la medic!
Mirelush, felicitari!!!!!!!!!!!!CE frumos, nu pot sa cred ce repede trece timpul. Sarcina usoara in continuare!
Cristina Ana, ce ma bucur ca ai scris. Chiar ma intrebam ce mai faci. Sper ca toate lucrurile sa se indrepte si problemele sa dispara. Andrei-Eric este un scump, sa va traiasca! Mai scrie-ne din cand in cand!
Fetelor, eu o sa merg la biserica maine dimineata (la mine e inca sambata) si voi aprinde o lumanare pentru toti ingerasii nostri. DE acolo de unde sunt ei, sunt sigura ca ne vor zambi.
Va pup mult si va urez o duminica cat mai frumoasa!
Andreea
34+ cu
David
Ninia81 spune:
LA MULTI ANI, TUTUROR MAMICILOR DE INGERI!AZI ESTE ZIUA MAMELOR CARE AU COPII-INGERASI!Chiar daca nu am nascut...si noi ne numim mame...
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
mav spune:
La multi ani cu sanatate si impliniri, dragele mele!

Azi am fost cu jojo-miha (&familiile nostre) la biserica, am aprins lumanari si apoi ne-am plimbat prin parc. La noi, la Cta, este o zi frumosa, e cald si e soare
, parca abia azi s-a trezit natura la viata... Bb Teodora a Mihaelei este MINUNATA, mult mai frumoasa in realitate decat am vazut-o in poze, este SUPERBA, ADORABILA!
...Stiu ca e greu, dar sa nu renuntati la speranta, dragele mele!
Atat de mult mi-ar placea sa va vad pe fiecare cu prunci sanatosi in brate.....
Va doresc din tot sufletul sa vi se-mplineasca visele si va imbratisez cu drag!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Michelle81 spune:
Astazi este ziua noastra a MAMICILOR DE INGERI.sunt sigura ca ingerasii nostrii vegheaza asupra noastra clipa de clipa si vor avea grija de noi,sa biruim in aceasta"lupta extrem de grea".Doamne ajuta!!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Michelle81 spune:
Andreea16-mersi ca ti-ai amintit,da maine merg la medic,mi-e si frica parca...sa vad ce imi va spune!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
ladymina77 spune:
Salut fetele dragi si vin sa va spun patania mea de azi.M-am hotarat azi dimineata sa merg azi la biserica ,aveam mancare facuta ,era si lasarea postului,am vrut sa aprind niste lumanari etc.L-am luat pe Bogda de mana si ne-am dus.Dupa o jumatate de ora de stat ,simt cum ma i-au niste calduri si transpiratii pe frunte si stop nu mai stiu nimic.Ma trezesc ,jos in fund,cu cativa barbati langa mine tinunadu-ma de mana ,cineva imi dadea sa beau apa,Bogdan si el alaturi si nu intelegeam ce s-a intamplat.MI-au explicat,au chemat si salvarea intre timp,eu intrebam cum am cazut ,daca pe burta sau nu,mi-i s-a spus ca pe partea stanga am cazut si mai mult pe lateral unde si aveam un hematom gigant cand am pus mana,deja aveam si compresa cu apa acolo.Gandul meu era la bebe.Am plecat la spital, investigatii, tensiune,glicemie,ekg,control pe masa,echo si m-am linistit,bebe era bine jucaus si mai e si baiat ceea ce nu stiam :).Cam asta e aventura mea pe ziua de azi.Sper sa nu se mai intample veci.Sa fie prima si ultima data.
19
mina
Ignatica spune:
Dragele mele,
Astazi am fost la biserica si am aprins lumanari pentru toti ingerasii nostri.
ladymina slava Domnului ca sunteti bine. Felicitari pentru baietel.
Michelle iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la medic.
La mine s-a oprit sangerarea deocamdata si ma simt destul de bine fizic. M-am simtit parca ceva mai bine si din punct de vedere psihic, mai ales ca a fost weekend si in doi lucrurile sunt mai usoare. Sotul meu e destul de optimist si incearca sa ma incurajeze tot timpul ca vom reusi sa ii facem un fratior lui David.
Am observat ca imi e mult mai bine daca am pe cineva in preajma, cum raman singura incep sa plang si am numai ganduri triste.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Pepsi spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR DE INGERASI!am stat si eu azi noapte pina s-a facut ora 9 la voi si ati avut intilnirea si m-am rugat si eu cu voi ptr ingerul meu din cer!
michelle, ma gindesc deja la ziua de 10 cind mergi la medic
andreea, merci ptr ca ai vazut pozele, ptr mine iti dai seama ca sint cei mai deosebiti, minunati, etc, etc. mai ai atit de putin
mina, felicitari ptr baietel, sa va traiasca si sa fie sanatos. eu lesin tot timpul de la tamiie
mariana, cum esti?
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David