Timisoara, Impreuna ...a venit primavara! (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Maria, sper ca nu faci lapte batut sau sana de pasare...
Da, ca adevar grait-ai...is manga...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Laurelu, am ingenunchiat si io...stau nemiscata...il astept pe Ciuculata asta amaruie...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bei Doris, JUR ca acelasi gand l-am avut si eu cand m-am apucat!!!!!!!
cine puska mea a pus numele asta???
nici gaina nu e, nici lapte de gaina !! de unde pana unde?????????

Laura, mi-ai uns sufletul...in ambele privinte

Silvana, de 3 postari tot uit sa scriu ...scor 0-0 !!! jucat bine, stadion plin ca0-n vremurile f. bune!!

in 5 minute aveti cocosu, sau laptele???? ca nu mai stiu....
revin, nu plecati!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Pentru duamna FUZIUNE iaca martini,pentru duamna cu gaina cracanata ceva special ca doar are mosafiri iar pentru coana loterasca un frigider de bere.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Maria,

Evrika!
Schimbam noi denumirea, o omologam apoi...

Zer - chicken

suna mai bine, nu?

Vai de steaua mea...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Laurelu, pupa mama halogenu lu Fuzionake...ptiuuu, ca mandru mai e...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Meeeyyy Simonooo pana vi tu cu laptele de gaina cracanata ling tastatuta sau pe nenea meu....cica is rupti chilotii.....da-i in fras ca nu ne trebe.........facui si patu' numa sa mergem sa-l incalzim.

Asta e preludiu'....dupa aia......

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

acuma vineeeeeeeee

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Bey, io dulciuri oricum nu servesc la ora asta...
asa ca ma retrag , ma cheama patul...
Ne auzim maine...nu stiu cand, da va tin la curent cu evenimentele...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

rasarit si io. am lipsit? mult? e ieri? e azi? ce e??
mai e careva normal pe-aici???

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput