Timisoara, Impreuna ...a venit primavara! (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

luati de aici
supa pentru Silvana
cocosu, pardon, laptele pentru voi toate

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Andule, e azi spre maine...
Nu mai e nimeni normal, stai linistita!
Da ce asta e loc de oamenei normali? cine se crede normal sa ridice mana...
Vezi ca ai un plugusor primavaratic de pus pe blog...e de-ala cu puteri magice...alungator de rele...

Maria, io vreau viermii aia ciocolatii, de pe Zer - chicken !
Imi ploua intre masele...
sa nu speli castronu...adu-l maine la mine, bun?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

daca ai mai avut vreo indoiala Anda, nuuuuuuuu! nu mai e nici care normala pe aici! in frunte cu moa!

io in lipsa de sot am baut o cafea destul de tarziu, drept urmare nu am somn si storc cocosii de lapte in miezul noptii, pardon pasarile!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

pe Zer chiken viermii sunt verzi! pe 'cocosh' am pus ciocolata rasa si sirop de visine

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Da,
cat e halatu?
dincolo eramai ieftin...
marmota invelea ciocolata...

trebuie sa facem o cerere la vacarescu, pentru terapie de grup...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Acu ma face si daltonista...chiar ca vai de steaua mea...sau mi s-a schimbat culoarea la lentilele heliomate?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

io am inteles!
Anda vine, intreaba care mai e normala, daca nu e nimeni pleaca! nu mai are cui sa dea nebuneala ei...ne-am molipsit toate!
iremediabil dar cu pauze pentru reincarcare

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Acu am ajuns si eu. Naspa meci, naspa scor 0 la 0. Da la cum a jucat Poli, bine si asa.... Am atarnat dupa la interviuri, a iesi destul de bine, da nu am prea fost in forma.

Doua perle spiriducesti:

1. Ieri seara.
- Mama, tu stii de ce nu ma inteleg cu buni?
- De ce?
- Pentu ca eu vin dint-o societate indepaitata.

2. Azi, in timp ce mesterii burghiau de zor:
Nu mai supoit viata asta, e mizeiabila...

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Acu am reusit sa dau enter la creieras si am procesat propunerea ta Maria, aia in colaborare cu Ana. Ok, cotizez la bazooka, la racheta sol-sol, la ce vreti voi, da as vrea si o drujba ca in filmele de groaza, pt scorpia de vecina, si un aruncator de flacari.

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Dragelor, is ultima pe noapte tarzie... si cum maine la mine iar e iures vreau sa va daruiesc, de buna dimineata, niste versuri frumoase, asortate cu cafeaua si mic dejunul marca Laurelu:

Domnisoarelor de dupa
cele de pana acum,
inima li-i as de cupa
decupat dintr-un album,
vechi - cu spiridusi si zane,
pentru care orice zi e
prin padurile pagane,
un prilej de poezie,
cam dulceaga si roze,
ce se deapana ca vata
cea de zahar - pana e
feeria noastra gata,
cand domnitele suspina…
Si-si asteapta-n ceasul dalb,
ca o tanara despina
Fat-Frumosul, pe cal alb.

Avem si poze noi

Mergi la inceput