Timisoara, Impreuna ...a venit primavara! (87)
Raspunsuri - Pagina 9
Doris-Alina spune:
Laurelu, nu te-ai prins? de ce nu te lasa sa pleci?
Pai acuma cu alta pasare are treba, una care da lapte...si nu stie cum sa-l mulga...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
Beeeyyy voua v-am pregatit unuuuuu.....betoooonnnnn 
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
silvana75 spune:
Maria, nu era cumva cocos???![]()
Bey cat e scoruuuu la meci???
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
CRIMINALAAA Inesss 

Silvana, vorbim pana atunci, keep in touch :))
revin, 5 min!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
gonghy spune:
Simonoooooooo plecasi sa mulgi cocosul?? 

Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Bey Laurelu, ala sa ti-l conservi tie, sa-l criogenezi pentru tine la pensie...noua sa ne dai virilitati nu epave...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Laurelu, tot nu te-ai prins...sugruma-ti neuronu ala...
Maria face lapte de pasare, cred ca i se arde pielea de pe pasare, si laptele ei s-a branzit...are nevoie de o helpuire de la tine...
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
No, acuma toate ca toate, dar mi s-a pus un pitic pe creier, care ma luminati?
Care destept a pus denumirea asta: auzi, lapte de pasare?
Pana de vulpe la palarie? sau pe palarie?
Am ce rumega pana maine...
POZE CU NOI
Mariaa spune:
bei, gaina e descracanata de ieri, Doamne Iarta-ma, doar nu-mi trebe 2 zile sa 'rezolv' o ametita de gaina!!
sa nu plecati sa va dau niste lapte de pasare, voi nu cititi ce postez io acolo?! ![]()
mai putin si vine si Dana, Silvana da vinul, Laura barbatii
, Doris e manga in masina deja ![]()
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
gonghy spune:
Silvana ii bun nenea asta pentru tine? 
Dorisake asta deja face voo-doo/matanii/rugaciuni 
numa sa-l primesti.
Simo asta cica e deja in drum spre tine, sa va puneti di'un joc 

Poze cu noi