Timisoara, Impreuna ...a venit primavara! (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Laurelu, nu te-ai prins? de ce nu te lasa sa pleci?
Pai acuma cu alta pasare are treba, una care da lapte...si nu stie cum sa-l mulga...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Beeeyyy voua v-am pregatit unuuuuu.....betoooonnnnn

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Maria, nu era cumva cocos???

Bey cat e scoruuuu la meci???

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

CRIMINALAAA Inesss

Silvana, vorbim pana atunci, keep in touch :))

revin, 5 min!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Simonoooooooo plecasi sa mulgi cocosul??

Poze cu noi

Mergi la inceput

Bey Laurelu, ala sa ti-l conservi tie, sa-l criogenezi pentru tine la pensie...noua sa ne dai virilitati nu epave...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Laurelu, tot nu te-ai prins...sugruma-ti neuronu ala...
Maria face lapte de pasare, cred ca i se arde pielea de pe pasare, si laptele ei s-a branzit...are nevoie de o helpuire de la tine...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

No, acuma toate ca toate, dar mi s-a pus un pitic pe creier, care ma luminati?
Care destept a pus denumirea asta: auzi, lapte de pasare?
Pana de vulpe la palarie? sau pe palarie?
Am ce rumega pana maine...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bei, gaina e descracanata de ieri, Doamne Iarta-ma, doar nu-mi trebe 2 zile sa 'rezolv' o ametita de gaina!!
sa nu plecati sa va dau niste lapte de pasare, voi nu cititi ce postez io acolo?!
mai putin si vine si Dana, Silvana da vinul, Laura barbatii , Doris e manga in masina deja

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Silvana ii bun nenea asta pentru tine?

Dorisake asta deja face voo-doo/matanii/rugaciuni numa sa-l primesti.

Simo asta cica e deja in drum spre tine, sa va puneti di'un joc

Poze cu noi

Mergi la inceput