Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Mariaa scuze eu cand am postat nu mi s-a deschis pagina 10 de aia nu vazusem de mama ta..intreb si eu...
Mall zici?O sa merg...chiar imi doresc sa iasa o surpriza frumoasa pentru un prieten de al meu...o cana sora lui cea mica
Pentru medici vrei sa fie ceva subatantial sau o atentie asa?Ma gandeam la niste diplome de super oameni sau un titlu ceva care sa tina minta....
Ne anunti si pe noi...

Mergi la inceput

Corectez ....sa tina minta..sa tina minte
Ana multumesc...ma 3 si gata da sunt si tare dificile...da nu am ce sa fac merg inainte...cred ca am postat in acelasi timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, va rog frumos aveti cumva un nr de telefon al aidei?
astept raspunsul ei pe ym( sa ma accepte in lista) vreau sa o intreb ceva
va multumesc anticipat cine il are imi paote trimite un pm?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Deya, tks, buna idee nimic consistent, ceva simbolic!
Doris zicea sa trimit la un ziar acolo cateva randuri, vedem.
Ana, nooo, racesc iarna, ca iarna se 'desfunda' nasurili aici e culmea, iarna se desfunda !
Si asta la aia inteligenti, la aia destepti cand o da Domnu' ai retinut, da?! hai te pupez sa treaca repede!

Aida, cum sunteti? zi-ne doua vorbe!

pentru Emma

www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna ziua, dragele mele!

Claudia, as vrea eu sa fi reintrat in posesie PC propriu, dar nu e asa ... ma lasa colegii de la ziar sa lucrez pe unul din ale lor, asa ca mai reusesc sa arunc cate un ochi pe DC si chiar daca ma mananca zdravan degetelele nu-mi pot permite sa scriu des sau mult ca risc sa intru in criza de timp cu documentarea si scrisul. Articolele sunt teoretic ok, tot felul de chestii pentru femei, de la moda la cosmetica, rettete naturiste, din astea dar asta cu bijuteriile nu se lega nici cum.

Maria, sa stii ca ai avut dreptate, emailul se poarta. Si diamantele taiate in forma de stea ... astea pentru aia care nu au bani de email. M-am descurcat pana la urma cu articolul .... Sanatate multa mamei, sa ne tii la curent cu situatia.

Deya sper sa nu ajunga la acte de canibalism soricutzii... Deocamdata stau in custi separate, dar am citit si eu ca+s cam sadici daca li se pune pata unul pe altul. Succes la examene si cu cadoul...

Aida, ma gandesc mereu la tine si astept vesti...

Ana pai nu aplici tratamentul ala al tau, imbatabil?

Katik, pupici...

Laurelu tu cum te mai simti? Cu vremea asta sper sa nu ai dureri de cap....

Azi am avut iarasi o zi incaracata, cu o conferinta de presa si dead line la predare de articole, dar am reusit.A, si am fost la Aeroport unde ne-au dus cu autobusul sa vedem constructiile noi de la pista. Am vazut niste chestii ... hangarele de la baza Giarmata, parasite, niste mig-uri ruginite si foarte foarte vechi abandonate pe acolo, dar si pista de aterizare a aeroportului, superba, cu balizajul aprins, e o senzatie nemaipomenita sa vezi pana in zare betonul ala perfect neted... doar ca imi era cam frica sa nu cumva vina un avion la aterizare.

Fug acasa poate prin o jumatate de ora de relaxare pana se trezeste spiridusul ca pe urma avem treaba si+a rupt scaunelul de plastic si e disperata.

Stiti careva unde gasesc, iarna, scaunele de plastic pt copii?

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mariaa, Ana si va multumesc
am reusit sa vb cu Aida
sanatate si numai bine va doresc

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Monica,trimis PM.
Dana,gasesti la Euro,Aurora si pe Fasie cate vrei si en gross si en detaile...aminteste-mi si mie:care era tratamentul ala?
Simonelu'drag....asa e cum zici tu...la cata ceata si nebuloasa de la ibuprofen si efedrina e in craniul meu si la felul in care creierul face brass si crowl printre virusi...ai dreptate
uan handret prosent...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Danitin ai idee daca se poate ajunge cumva la arhivele Tvr?Imi doresc o filmare...realizata dar care nu a fost data pe post...oare o mai pastreaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Bre, am ajuns acasa si m-am intins putin, asa, pana se trezeste spiridusul si am adormit dusa. Doua ore am bagat somn, acu mi-s de cap. Plus ca nu stiu ce are Lori dar urla din te miri ce. Combinat cu ameteala mea

Deya slabe sanse sa mai existe ... mai ales daca nu a fost data pe post. Bruturile - asa le zice la materialele nemontate se sterg de pe casete dupa o zi sau max o saptamana, in functie de cat are de filmat redactorul respectiv. Mai mult se tin doar daca le pastreaza in vederea utilizarii ulterioare. Zi si tu pe PM despre ce e vorba, ev ce redactor sau operator si incerc sa aflu daca mai e...

Ana, pai cum uitasi frate? Ca doar tu recomandai calduros un vin fiert si aspirina saracului .... si eu iti urmam sfatul, ca de obicei Of, ai dreptate cu scaunul, dar prin zonele alea chiar nu am drum. Incerc sa gasesc astazi seara ceva pe la Practiker, ca-i urgenta mare

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor situatia e in felul urmator:

A discutat Laci cu profu si ne-a chemat abia marti la boipsie. El inca nu crede ca este vorba de o recadere si nu vrea sa incepem inca tratamentul cu Sunitidin ... asta pana primeste raspunsul de la biopsie (inca 2 saptamani) adica 3 saptamani in total pierdute.

Pe de alta parte maine iau ultimele foi sa le trimit la doroti_5 sa le dea la tradus in limba rusa ... care sper eu ca pana marti vor fi gata. ... si pana la sfarsitul saptamanii viitoare o sa avem un raspuns de la Novosibirsk.

si inca ceva referitor la raceala vara.
Tot prostul raceste iarna (eu nu)
... dar trebuie sa fi un prost deosebit ca sa racesti vara - asta sunt eu

Am reusit sa citesc tot ce ati scris , va si pe toate si va multumesc.
Fug ca sunt presiuni mari aici in spatele meu pt a se ocupa locul in fotoliu

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput